ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 985
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 110
Валерия вчера такова бедро извади, че и заспала да е - простено е.
За съжаление, не се е научила да тренира мозъка.

# 1 111
Да, супер тяло, за сметка на главата за мен. Единствено ми харесва къдравата и коса, защото е естествена.
Но ме отблъсква целия и вайб и поведение. Не ми младее, ама хич.

# 1 112
Просто щеше да е много хубаво, ако беше замълчала за майка си. Малката кибритопродавачка ще е нейната роля явно.

# 1 113
Хм...много ветеринарна теория. Някакъв начин за обезпаразитяване дали предлага тоз Хуан?

Да, има - 7 години без секс и те умират.

# 1 114
Валерия ми е като двойничка на една певица - Sabrina Claudio

# 1 115
  • София
Да, супер тяло, за сметка на главата за мен. Единствено ми харесва къдравата и коса, защото е естествена.
Но ме отблъсква целия и вайб и поведение. Не ми младее, ама хич.
Супер тяло, но дебел врат и малка глава /когато е с прибрана коса/. Габриела същият бабаит. Много са ми грозновати сестрите с тези усти. Простеят много.

# 1 116
  • София
За мен ергените са във възходяща градация. Но Алек в държанието си е класи над Генчо. Просто по-земен човек. Иначе Виктор ми беше най-антипатичен. Сезоните обаче са в обратната зависимост според мен.

По-обиграно се държи Алек и доста умело играе ролята си в сравнение с Евгени. Напомня ми по-скоро на Гала или на някой от панелистите й, отколкото на мъж, който цени или търси женска компания, но пък има лице, създадено за покер. И проявява уважение дори когато 99 процента от хората не биха успяли да скрият насмешката си. Затова пък изглежда, че не проявява истински интерес към никоя.
Все едно гледаме различни предавания. Аз точно в Алек виждам най- много естествени реакции, и натурално изтървани реплики.
Бих играла покер с него с удоволствие. Личи си кога се смее на сила, кога не му харесва какво чува, кога е в шок, кога му е нервно.
Не може да си позволи да ги реже, не се вписва в стилистиката на предаването, има си и заучени речи и реплики, естествено че играе, но виждам най- много човечност в него, в сравнение с другите двама.

# 1 117
  • На Изток от Рая
Да се запиша и аз в новата тема, че ми е трудно да ви следя🙂. Изгледах преди малко епизода и вече съм убедена, че поне 90% всичко е по сценарий.
На тези смешни дебати силно се съмнявам, че "младите" наистина мислеха това, което казват. По сценарий трябваше да ни убедят в правотата си независимо дали го мислят или не. Християна защо беше при тях, за да може да се противопостави на Силви, сеир да има и после Алек нежно и по приятелски да ѝ набива канчето. И видиш ли тя така както той ѝ представил нещата разбрала, че тя ще е човекът обединител и стожер на мира в къщата😀.
А за любовта на Маги от пръв поглед няма да коментирам, но е с убийствени крака.

# 1 118
И аз вчера се чудех защо Християна е при младите, а Силви при върастните, после се сетих, че тя Християа май е на 28-8, а Силви на 31, поправете ме ако греша.

# 1 119
И аз снощи се чудих как точно са разделение отборите и коя на колко е точно.
Ако някой ги знае ще е супер да напише.

# 1 120
Христиана, (към Ергена):
"Аз не съм имала конфликт със Силвия, останалите момичета от къщата имаха, аз само изразих техния глас. Аз не обичам да се карам с хората, обичам да има съюз. Аз харесвам всякакви хора. За мен семейството е супер важно и искам всички да сме сплотени."

Ергенът:
"Тогава и помогни!"

Христиана:
"Аз не искам да общувам с този човек, защото носи гадна енергия и наистина аз я отбягвам. Не я харесвам чисто като човек, просто енергията и не ми харесва. Аз се чувствам зле около нея, наистина много зле. Просто ме подтиска. Не съм само аз, цялата къща я отбягва"

Викайте Ани Владимирова.

# 1 121
  • София
Аз да ви светна малко за какви 7 години говори Надя. Който е чел Кастанеда сигурно се е сетил, странно, че тя не го спомена, че е от там, а го изтресе ни в клин ни в ръкав. Та според дон Хуан (главен герой в книгите и магьосник от племето Яки) при всеки полов акт мъжът оставя в матката на жената енергиен паразит "червей", който се храни от нейната енергия и който живее там 7 години. Всеки мъж, с когото една жена е правила секс оставя такъв. И ако е имала доста партньори е и доста опаразитена с тези червеи, които и смучат енергията. Освен това всеки нов партньор активира всички предишни червеи.
Това е мантра, която се повтаря на всички курсове/ семинари и каквито там се водят от Кобилкина и подобни. Има и ритуали за прекъсване. Имам доста приятелки, които ходят по такива и са ми разказвали. По склонна съм да вярвам, че от там си черпи информацията Надето, отколкото от Кастанеда.

# 1 122
Скрит текст:
Чета коментарите тук и се кръстя. Жени се изказват за жени! Господи, помилуй! Момичета и жени (тъй като от коментарите си личи, че тук пишат от 18 до 60 годишни), спрете да вземате позиция спрямо двете възрастови групи в "Ергенът". Самият факт, че всяка една от вас изразява мнение, което не съвпада с мнението на всички (защото ВСИЧКИ са си със собствено мнение, независимо от възрастта), означава, че дебатите са безсмислени, тъй като винаги, АМА АБСОЛЮТНО ВИНАГИ, тези теми са субективни. Една жена може да е на 50 и да изглежда на 25, и обратно. Може да е на 50 и да има акъл на 15 годишна. Може да е на 20, но да е по-съобразителна, възпитана, интелигентна и ОПИТНА, от една 60 годишна жена, отгледала 5 деца. Не сте вие тези, които трябва да казвате коя страна е права и коя не. Ние мъжете сме тези, които можем да се изкажем компетентно, защото НИЕ сме в отношения с ВАС, а не ВИЕ! Чета тука една част да се изказват колко били елементарни и глупави младите. Другите пък обратното. Забелязвате ли, че продукцията ви подхлъзна и вас в този форум да действате като в предаването? Гениално, просто гениално! Обиждате Надя, че била проста и по-добре да мълчала, обиждате коя ли не, че се изказала некомпетентно. Но истината е, че по този начин вие се изказвате некомпетентно, защото дори да вземем Надя, която наистина съсипахте от коментари, беше много права за някои неща. Киара също. Христиана, също! Философствате мъжете какво харесвали и ала-бала. Истината е, че хората са различни. Какво ли не прочетох. В "Ергенът" едните твърдяха, че мъжете харесва ли млади, другите, че харесвали милфки. Истината е, че харесваме и двата ТРИТЕ типа - малки, връстнички, и каки! До 28 харесвах каки и връстнички. След 28 харесвах малки и връстнички. Сега на 38 харесвам всякакви, стига да са красиви, вече даже не ми трябва да са умни винаги. Зависи за какво са ми и какво искам да правя с тях - забивка, някаква ненатоварваща връзка или семейство. И това което каза Магдалена за секса, че мъжете предпочитали опитни жени, защото не желаели да учат неопитните такива, е голяма глупост и не е вярно. Това само показва, че тази нищо не разбира от мъжката психика. Сексът с едните ти дава е едно, с другите друго. С опитните жени ти дава физическо удоволствие, с неопитните, ментално. И другата глупост която изръси, е че жената била двигателя в едно семейство. Това го твърди жена, която не е била омъжена и не е раждала. Дето се вика - да спрем дотук. И както Надя каза, когато вървя по улицата и видя някоя жена, не си казвам "Хм, тая има много опит в живота", а си казвам "Тази искам да я таковам" или "Правя я гадже".

Самият факт, че в това предаване половината са над 30 и не са се задомявали, а се имат за мега красиви, сам по себе си трябва да е голяма червена лампа за ергенчо.

А Магдалена е лицемерка. Тя си противоречи всяка серия, ама никой не го отбелязва това. Тя е лъжкиня и супер фалшива. Гледала е предните два сезона и се е готвила за този. Христиана много добре го каза: "Защо 22 момичета застанаха зад мен, а никой зад Силвия?". Единствената, която я излови, че си противоречи и лъже, е Габриела.

Теа между другото, която пръскате от хейт, е може би най-достойната там. Тя не пожела да играе сечено на Магдалена, но пък беше дала дума и си я изпълни, което се обърна срещу нея. Но така е в живота - понякога трябва да държиш на дадената дума, дори това да не е в твоя полза. Защото историята помни личности, които са умирали за едното име и едната дума. Георги Стоев, който се изправи срещу цялата бг мафия и задкулисие, е пример за това. Теа е забавна, не е тъпа, както се твърди тук, но наистина си съзнава ролята в това предаване и си я играе добре. 99% от участничките казват, че са се записали заради ергена и 99% от участничките са вътре не за него!!!

И най-много ме забавляват коментарите за Васка, че била злобна. Ако поискам аргументация от всички, които го твърдят, най-верояртно ще получа едно мънкане и нищо сериозно насреща. Лично за мен, това е най-сериозната претендентка и винаги е гримирана ненатрапчиво, което повярвайте ми дами, ние мъжете предпочитаме. Но не мисля, че е типа жена, която ергена харесва. Тя е ниска, не е руса и не му се натиска. Определено не е влязла за него и това е видно. Всичко е интереси.

Като за финал! Някой написа, че Силви била красива. Тази е толкова крива, самозаблудена и нелицеприятна, че не бих дал да ми погали кучето, а какво остава да се прегръщам с нея. Има дебели глезени, безформени колене и бедра, болнава кожа и някак ми се струва, че косата й е постоянно мръсна.

Мога да изпиша цял ферман, ама друг път.
С някои неща съм съгласна, но абсолютно ще си дискутираме, както намерим за добре - нямаме нужда някакъв мъж да ни дава тон какво да мислим.

# 1 123
Абе друго си е когато един петел дойде да пораздуха перушината в кокошарника. 😁 Друг е въпроса дали някой ще му обърне внимание.
Барбара има само хубави очи. Нито уста , нито крака, нито тяло... нито характер.

# 1 124
Загуби ме петелът, като почна да говори от името на всички мъже. Дублира критикуваната от него позиция жени да казват какво харесват мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт