ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 979
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 095
То това с воя срещу “дъртите” е такава режисьорска простотия, че изобщо не броя коя го казала първа, коя втора и коя ще е последна. Толкова си личи, че от вечер едно е изсмукано от пръстите, за да върви някаква интрига.
Според вас има ли поне една мома този сезон дето наистина да му се е навила на Алек? Истински да я заболи като си тръгва, истински да изревнува?

# 1 096
Тя каза, че сама е искала да тренира борба, което ми е още един показател, че има прекалено много агресия в себе си.

# 1 097
Аз да ви светна малко за какви 7 години говори Надя. Който е чел Кастанеда сигурно се е сетил, странно, че тя не го спомена, че е от там, а го изтресе ни в клин ни в ръкав. Та според дон Хуан (главен герой в книгите и магьосник от племето Яки) при всеки полов акт мъжът оставя в матката на жената енергиен паразит "червей", който се храни от нейната енергия и който живее там 7 години. Всеки мъж, с когото една жена е правила секс оставя такъв. И ако е имала доста партньори е и доста опаразитена с тези червеи, които и смучат енергията. Освен това всеки нов партньор активира всички предишни червеи.

# 1 098
Боже, ми тези там като ги гледам, трябва да са свършили вече с активирането на червеите всеки път!

# 1 099
Хм...много ветеринарна теория. Някакъв начин за обезпаразитяване дали предлага тоз Хуан?

# 1 100
  • Plovdiv
Точно за кюстендилската с....а ще се включа и аз ,че точно сега  доглеждам епизода и си казвам абе няма ли кой да я постави на мястото най-сетне тая..била с много приятели,била хамелеон,навсякъде се вписвала във всякакви колективи.
Как може да си мисли ,че много я обичат и харесват.Нещо е в грешка.
Нейния маниер на вписване е следния -вдига скандал,вдига адски шум,започва да крещи и нарежда и който не е с нея е срещу нея.И хората от страх да се занимават с нейните скандали и викове започват да и се усмихват .
И тя горката си мисли ,че имала много приятели.Ми то като един змей насреща.Не жена ами женище.
Трядно се оцелява в Кюстендил ,донякъде разбирам шума който създава.

# 1 101
Аз да ви светна малко за какви 7 години говори Надя. Който е чел Кастанеда сигурно се е сетил, странно, че тя не го спомена, че е от там, а го изтресе ни в клин ни в ръкав. Та според дон Хуан (главен герой в книгите и магьосник от племето Яки) при всеки полов акт мъжът оставя в матката на жената енергиен паразит "червей", който се храни от нейната енергия и който живее там 7 години. Всеки мъж, с когото една жена е правила секс оставя такъв. И ако е имала доста партньори е и доста опаразитена с тези червеи, които и смучат енергията. Освен това всеки нов партньор активира всички предишни червеи.
И после Силви била хахо и вещица 😅

# 1 102
Не бе, те са неопетнени, недейте сега Joy
Цял харем с девственици са му намерили на Алек.

# 1 103
Познах аз, че не тя е тарторката, а Габриела, която поразително ми напомня за Деси Цонева.

# 1 104
Трудно се оцелява в Кюстендил ,донякъде разбирам шума който създава.
Ами тя е в София, не е в Кюстендил.

# 1 105
Много трудно се насилвам да гледам този сезон, по 15 минути и така стават два дни, в които връщам това велико шоу. Продължавам да твърдя, че монтажът е трагедия и това разтегляне на 3 часа заради рекламодателите не е в полза на гледаемостта. Бюджетът явно е малък, защото нищо интересно не се случва - висят по диванчетата и това е, даже партито беше в задния двор на вилата.

Кастът е тотална скука. 99% от жените вътре са с много неуспешни естетични интервенции - устните им масово са с много мигрирал филър, а лицата като мекици. Може би най-неприятна ми е жената от Кюстендил, която изглежда все едно я е влачил порой. Бих я нарекла накратко white trash - и като визия, и като поведение. Такъв човек е извор на постоянни проблеми, ако го имаш в обкръжението - никакъв такт, възпитание в комбинация с ярка простотия и нахалство.

Барбара е злобна и проста едновременно. Тея е толкова празноглава, че ми е неудобно да я гледам и слушам. А визията й е евтина, евтина, като от сергия на Китен.

# 1 106
  • Plovdiv
Трудно се оцелява в Кюстендил ,донякъде разбирам шума който създава.
Ами тя е в София, не е в Кюстендил.

все тая,тя си мисли че е много забавна като крещи,вика и пие и това е мегаааа якоо..

# 1 107
Според вас, защо бащата на Алеко няма да хареса Маги?
(Както предположи майка му)

# 1 108
Изгледах 5 епизод…. Мъка, мъкаааааа! То чак ми е неудобно да ги слушам как се излагат.
Много куха лейка Тейка, с тия вехти пирги все едно аз съм и ги шила… Коментарите и срещата бяха толкоС нелепи, че не е за приказка.
Първата и мисъл, че да се навреш на мъж, който иска и чака друга е жалко, беше правилната и ако не се беше поддала на елементарните манипулации за сестрите само би спечелила. Но от де толкова акъл?!
На куиза млади срещи стари, коя се изцепи, че младите били чисти и невинни?! Изплюх си кафето🫣😅 Че те някои си имат вид и поведние на жени с голяяяяяям опит в любовта…. Айде да не се изказвам подробно, че ще ме затрият🫣🤫🤫🤫
Но и старите не успяха да се аргументират досатъчно, нещо не им стига, не знам защо се оставят на тия лапета да ги навират в ъгъла.

Маги ми е много неприятна не знам още защо, нещо мазна ми идва, прикрита, от случая със Силви имам 100 наум.
Според мен ще и махнат брекетите по някое време. На снимки я виждам без и не откривам някакъв сериозен проблем. Та може да ни готвят съпрайс:) Това с безумната любов на ден 3 ми е несеризно за хора над 15 години🫣

# 1 109
Не знам за вас, но мен ме напряга погледа на Валерия още повече с всеки изминал епизод.
Да не говорим, че няма грам свежест в нея, вечно отегчена, като повяхнала роза ми е.

Общи условия

Активация на акаунт