ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 042
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 080
Танчитка, Барбара и Мартина, която отпадна.

# 1 081
При Барбара ще е интересно. На мен ми харесва как изглежда в лице тя. В тяло - боркиня, нищо лошо няма. Поведението ѝ засега арогантно, но сдържано. Очаквам да видя драмата там. Само че Алек според мен изобщо не му е тя на дневен ред.

# 1 082
  • Street of Dreams
Не съм гледала Ергенът 1, но гледам Виктор в Денсинг старс и ми е доста симпатичен като излъчване. Иначе сигурно има причина да не го харесвате масово - виждам че мнението ни с вас за останалите двама се припокрива.

# 1 083
Силвито е просто различна. Това, че някой харесва различни неща от масата , не го прави луд.

В предаването кюстендилстката слива показва психическа нестабилност- пряко с агресията и косвено с алкохола. Не го казвам с лошо, пожелавам ѝ да намери причината за това.

# 1 084
Вмятам малко извън темата, че Витя в танцувалното и аз му симпатизирам. Не ми е фаворит, ама не ме дразни. Жалко, че не вкараха и Капитонова в танцува.

# 1 085
  • Melmak
Силвито има сериозни проблеми със себе си. Не е и много за тоя формат.

Барби е хубава в лицето. Нормално е тялото ѝ да е като на боркия, все пак това е спортувала. Противна е Габриела с тоя врат като на мъж. Тя и в лицето е трагедия.

Барбито сигурно и тя ще открадне среща, ама по-нататък. Според мен и тя ще избухне с някоя простотия и после ще си тръгне.

Мисля, че някои от вас правилно се насочиха, че има още неизгрели звезди. Сега насочват към Маги, ще има после моменти и с Надежда. Но Васка (не я харесвам) сега не я показват изобщо. Според мен ще изгрее по-нататък в сезона.

Изненадах се, че стюардесата каза, че Турция ѝ е любимата дестинация, но явно да не комплексира ергенът.

От всички ергени този ми е най-симпатичен. Отначало не ме кефеше в промото. Сега ми е най-приятен, защото не е толкова кух като предшествениците си. Ергени не искам и да го коментирам, дъноооооооооооо.

# 1 086
Тази вечер си мисля, че е ред на Кристина да си ходи. Както и с Моника, нямат комуникация. Онази Криси е по-нахална и го заговаря, мисля че ще си спечели още седмица. Мими я държат само заради Христиана.
Всъщност разглеждайки последнователността на инстаграм постовете, горе-долу си личи коя до кога е била вътре.

# 1 087
Да има тяло на боркиня Барбара за мен не е обида, ама знам, че някои хора се видят колко е набита на фона на вейките в шоуто. Ами нормално - здравичка си е. В лицето малко жени са ѝ конкуренция според мен.

# 1 088
Не мисля че фъфлят, само рускинчето с азиатските черти (Eкатерина?) губи половината гласни и думите излизат като брзпб и трябва да се чуди човек по смисъл какво казва.

# 1 089
Ще взема да го гледам тоя предишен сезон с Евгени, то направо ме заинтригува. Аз предпочитам сеира с Теа и откраднатата среща пред скуката между мис "Любовта на живота ми, спира ми дъха" и мистър "Съвършенство". Адски неубедителни са ми тези двамата, те само гледат да се награбят и да се убеждават един друг колко са влюбени. И Маги да се държи като Хюрем султан сред момите в имението. Магдалена в близък план въпреки тежкия грим е тотал щета - лоша кожа, бръчки и видими корекции. И грозно русо в косата. Фигурата й е красива, всичко друго не става.

# 1 090
Кюстендилката ми се струва,че си пийва и не си контролира чашките. Много й личи.....

# 1 091
Изобщо не ми е сдържана Барбара. Да ходи да си провери хормоните, сигурно има завишен тестостерон. Много ми е агресивна и злобна, тя май беше първата, която направи коментар за "дъртите", които са й почти наборки.

# 1 092
И аз преди малко изгледах снощния епизод... Ми, мъко моя.... Flushed
Най-симпатична ми е Надежда. Внушава някакво спокойствие, мекота и женственост.
Маги също ми е от симпатичните, но не ми е фаворит.
Габриела е злобарката на къщата. Наистина удари два заека с един куршум. Маги загуби среща, а Теа се нахендри неприятно. Тя беше инициатор на тая схема.
Теа си е глупава. Държи главата изправена, въпреки че е празна. Беше толкова нелепа на тая среща, и като поведение, и като облекло...И не знам, дали "дъртите" къртят, ама прическата й направо цепи мрака.
Барбито и Киара са ми неприятни от самото начало, но след последния епизод, в тая графа слагам Надя и Васка.
Имаме си и drama queen. Викито влезе в тая роля много успешно. Демонстрира самочувствие, пък лабилна се оказа.
За Силви - очевидно е, че не е на център, но смятам, че грозните обиди и квалификации бяха недопустими. Християна показа лоши черти от характера си, а и ниско ниво на професионализъм, въпреки заявките за голяма любов към децата и това, с което за занимава. Жалко!
Милена има проблем, но ми е толкова мила и някак чуплива. Интересна ми е и само се моля участието й да продължи точно толкова време, колкото е достатъчно, за да не я увредят другите змии.
Памела с това тъпо хилене ми е като анимационен герой във второстепенна роля.

# 1 093
Кюстендилката ми се струва,че си пийва и не си контролира чашките. Много й личи.....
Тя не знам кога изтрезнява. Снощи имаше вид на тъжна пияна жена, която се е размазала от рев. Трагичен вид, на кръчмарски парцал.
Барбара има поглед на бик! Имам чувството, че като гледа някого втренчено, пара излиза от ноздрите и.

# 1 094
Само дето Барбара не е бичме заради спорта, а точно защото е била бичме, това са я и записали навремето. Ако беше някоя фиданка, щеше да е гимнастичка, лекоатлетка или друго.

Общи условия

Активация на акаунт