ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 032
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 065
Християна е по-простоватата женска версия на Тити Папазов и подлежи на манипулация повече отколкото Теа дори.

# 1 066
Магдалена на кое заведение е управител?

# 1 067
Тази измислена и подбуждана вражда между "пантерки" и "дърти" много ми дотяга. Цялото нещо този сезон изглежда твърде режисирано. Включително така бързо пламналото харесване между Маги и ергена. Според мен той изобщо не показва някакви отчетливо различни емоции към когото и да било и не харесва някое момиче чак толкова. Нито пък те него. Въпреки всичко тази година ми е по-интересно. Но пък нямам съмнения, че миналата всички участници, включително ергенът, бяха доста по-истински в реакциите и емоциите си. Много хора сигурно никога няма да простят на Евгени, че не избра Елена или дори Микаела накрая, но на мен точно това в него ми хареса. Неговият избор се усещаше през цялото време. И именно заради това всичко беше някак по-смислено. Тук, според мен това, което се усеща, са изкуствено създадени сюжетни линии.

# 1 068
Иначе какво мислите за ергените.
Чудя се защо всички са с бради и мустаци. Такива мъже ли се търсят в България в момента?
Да, за жалост това е новият тренд.. надявам се скоро да отмине.
Брадата на Алек става, но сега на мода идват мустаците, такива дълги като от началото на миналия век. Ужас.

# 1 069
Според мен Ергенът ама въобще не е влюбен в Маги. Играе го. Маги се оказа много пренавита и не особено зряла. И е злобничка, ама от тези, които го крият зад поза на култура.
Видимо Алек харесва разговорите с Памела и Гертруд. Те двете са много различни, но умеят да говорят, така че да не му е неловко или напрегнато. Маги напряга, но откъм предаване е "идеална" - то стомахът й се свивал, то коленете не я държали. Барби романтика. Наизустенко, повтаряно, заучено. Но явно не е съвсем обръгнала от миналото си жена или неуверена, щом така видимо се нервира.

# 1 070
След снощи съм в потрес от злобата на цялата пасмина двайсетгодишни, но и аз съм най-втрещена от поведението на Габриела. Прокрадваше се нещо досега, но снощи вече се разкри в пълния си блясък. Доста долно и манипулативно, очертава се като абсолютен тартор на групата. Въпреки, че Христиана се е присламчила към тяхната група, не виждам да раздава мнение - основно Габриела води парада.

Юристките за втора година ни излагат тотално. Тази Силвия е сбъркана по цялата глава. Дразни ме през телевизора и на моменти ми е страшно зловещо поведението й. Не я знам какви травми лекува и какви защитни маски си слага, но ако ми е в обкръжението, не бих общувала с нея и грам.

Надя е другата излагация от снощи. Какви коментари, каква злоба. Какви 7 години енергия Animal Hear No Evil

Йоана не ми е хубава и това е. От визитката мислех, че просто гримът я загрозява, но всъщност и чертите й са някак груби. Прилича наистина на някоя Хелга Smile

Теа се подлъга ужасно. Бяха й извити ръцете и видимо се разстрои, но в крайна сметка го допусна. Не знам как й е било комфортно на тази среща. Тя си беше и доста скучна, де, като изключим великите лафове с подметките и камъняка. Иначе може и да е симпатична понякога. Пухкава е и засмяна. Но като гледам какво вещае промото за довечера - и тя ще скъса синджира.
dia4ti, на мен ми напомня на една залязла фолкдива - Кати Smiley И тя сякаш така леко фъфлеше.

Магиту е доста пренавита. Подозирам миналогодишния филм с Елена. Дано е само актьорска игра. Иначе не й завиждам за високото падане.

Надеждата ми за приятна, интелигентна, топла и истинска среща е Надежда.
Довечера очаквам Киара или някоя от Кристините да си тръгне.
Тази година като цяло сякаш има по-нелицеприятни дами. Не че това трябва да е водещото, ама поне пълнеж да имаха.

# 1 071
Брадата на Алек става, но сега на мода идват мустаците, такива дълги като от началото на миналия век. Ужас.
Супер, такова  харесвам, дано следващия ерген да е с хайдушки мустаци 😁Чудя се само на какви групи ще ги делят следващия път, от село срещу от града, здрави срещу болни, по цвят? Thinking Млади срещу стари е голям хит в момента.

# 1 072
Аз не харесвам бради, но добре че Алек е с такава,че както е светъл и синеок съвсем щеше да минава за тийн Joy от толкова корекции и тонове грим дори младите пантерки изглеждат по-възрастни от него, ако беше обръснат щеше да е съвсем комично Grinning представете си гладко  обръснато момченце Алек и една Габриела седнала до него или Барбара го метнала на гръб и го разнася из имението Joy

# 1 073
Алеко е най-приятен от ергените. Позитивен и сладкодумен. Направо Щастливеца II.

Първият беше позьор, но поне възпитан.
Вторият беше скучен и противен.

Нито един не ми харесва като мъж.

При Алеко ми е най-интересно защо според майка му, баща му няма да хареса Маги.

Общо взето, и в тоя сезон, най-интересна ще е майката на ергена.

# 1 074
Моите 2 стотинки за Силви. Девойчето ми е силно неприятно. Това не означава, че оправдавам тормоз. Ама имам странното усещане, че совите не са това, което са.
Разгледах социалните й медии.
Кръстила си е единия акаунт goddess.silvi.ruseva Rolling Eyes Като цяло публикациите й са тюрлюгювеч от Путин, Кобилкина, Бог, астрология, национализъм, врачки и баячки. Участвала е в някакви протести против "здравния фашизъм" (мерките против Ковид) Confounded. Грамотността няма да коментирам, положението е "оле мале".
Нещо не е на център там - особено примерно като я слушаш на протеста: https://www.facebook.com/100000313247697/videos/1360142061108549/

Определено не бих имала подобна персона в приятелския си кръг, честно казано...

# 1 075
Tea по говора и поведението малко ми напомня за певицата Дара. Приятно чалната ми е на мен. На фона на цялата тъпа сериозност и претенции...

# 1 076
Алеко е най-приятен от ергените. Позитивен и сладкодумен. Направо Щастливеца II.
Е той и Евгени изглеждаше така в началото, макар и не толкова сладкодумен, но казваше по някоя умна приказка. На Алекс не харесвам как зяпа с полуотворена уста и езика на топка вътре, трябвало е да го оттренира този жест повече пред огледалото.

# 1 077
  • Melmak
Не оправдавам тормоза над когото и да е. Обаче тая Силвии.... и тя не е на център наистина. НЕ съм им цъкала инстаграмите активно, погледнах коя колко последователи има. Някои бяха с мнооого малко. Но като казахте тук за Силвето я цъкнах и с тия протести и алфа тв ми дойде повече.

# 1 078
Теа се подлъга ужасно. Бяха й извити ръцете и видимо се разстрои, но в крайна сметка го допусна. Не знам как й е било комфортно на тази среща. Тя си беше и доста скучна, де, като изключим великите лафове с подметките и камъняка. Иначе може и да е симпатична понякога. Пухкава е и засмяна. Но като гледам какво вещае промото за довечера - и тя ще скъса синджира.
dia4ti, на мен ми напомня на една залязла фолкдива - Кати Smiley И тя сякаш така леко фъфлеше.
Не, някой назад откри името на представата ми за фъфлещия говор, който чувах  в главата си, но не можех да му пришия образ - Кулагин. (обаче си оставям място и за женски такъв образ, гложди ме още и не ми дава мира)

# 1 079
При кои моми са другите 2 бели рози?

Общи условия

Активация на акаунт