ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 043
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 050
Иначе какво мислите за ергените. На мен този ми е най-симпатичен от всички, най-земен ми изглежда, след него е Виктор, а Генчо ми е най-малко симпатичен.

# 1 051
Приятелките на Теа я изпратиха колкото да ядосат Маги толкова и да се изложи сама Теа пред ергенина. Като са се били разбрали да беше отишла Барбаритка. Тя само се хилеше злобно как с един куршум е убила два заека, ама това Тейче като има мозък колкото пиле и хайде да направи каквото и кажат нейните"приятелки".

Да, когато всички я нападнаха, че не играе отборно, ако беше по-досетлива, можеше да отстъпи бялата роза на някоя от хищните "хитруши", на Барбара например. Да ходи тя да се излага.

Чудя се дали тези момичета (Гарбара, Бабриела, Виктория, Йоана, Надя или онази, която прилича на кръстоска между Дара и зъл мопс и т.н.) забравят, че хората ги гледат, или просто не могат да прикрият злобата и състезателността си. Виждаме много негативни качества, които изразяват слабост и ниско самочувствие. Дали зрителите ще забравят за това и ще си затворят очите? Дали смятат, че имат шанс да станат любимки на публиката? Кой би взел за водеща, например, момиче, което е способно да злослови и философства с часове срещу въображаемите си "конкурентки".

# 1 052
Според мен Мария или една от Кристините ще напусне довечера.

# 1 053
За мен ергените са във възходяща градация. Но Алек в държанието си е класи над Генчо. Просто по-земен човек. Иначе Виктор ми беше най-антипатичен. Сезоните обаче са в обратната зависимост според мен.

# 1 054
За мен ергените са във възходяща градация. Но Алек в държанието си е класи над Генчо. Просто по-земен човек. Иначе Виктор ми беше най-антипатичен. Сезоните обаче са в обратната зависимост според мен.

По-обиграно се държи Алек и доста умело играе ролята си в сравнение с Евгени. Напомня ми по-скоро на Гала или на някой от панелистите й, отколкото на мъж, който цени или търси женска компания, но пък има лице, създадено за покер. И проявява уважение дори когато 99 процента от хората не биха успяли да скрият насмешката си. Затова пък изглежда, че не проявява истински интерес към никоя.

# 1 055
Иначе какво мислите за ергените.
Чудя се защо всички са с бради и мустаци. Такива мъже ли се търсят в България в момента?

# 1 056
Чудя се защо всички са с бради и мустаци. Такива мъже ли се търсят в България в момента?

Просто без тях биха изглеждали по-нежни и миловидни от участничките. Трябва да има баланс.

# 1 057
  • Street of Dreams
Теа изглеждаше адски нелепо на срещата - неестесвено стоя някак на яхтата с тези токчета и развяти екстеншъни, никак не й отива, изглеждаше не на място, според мен й беше за първи път. Нито я виждам на Малдиви, нито в Дубай. Изобщо всичко изглежда като един много лош сценарий с нелепи клишета точно за да изглежда нелепо и глупаво с розовите сандали с връзки из каманаците и кукленска рокля, сякаш да подчертаят Маги колко е над нейното ниво. Това със краденето на срещата също беше много тъп сценарий, като цяло нямам усещане че гледам реалити, а някакво аматьорско шоу. Миналият сезон за мен беше първи и реших да дам шанс на подобни формати, но са си дъно.

# 1 058
От няколко години такава е модата, да Simple Smile

# 1 059
И аз мисля, че за да им предадат повече мъжественост.

# 1 060
Надежда каква точно среща си спечели с Александър? За групова нещо се говореше. Ако е такава, то каква награда е точно това?

Благодаря за статистиката на синхроните! Не виждам обаче броя на синхроните на главното действащо лице - Алек

# 1 061
Памела, с тази притча вчера, гледаше да отблъсне Алек. Беше заела и защитна поза.
Дам, притча която нарече лаф Satisfied Опита се да блесне, ама е куха лейка.
Да не говорим за умопомрачителния и смях.

# 1 062
Мария пък подклажда огъня, че се страхува от вещици, тамян ще търси, чесън търси...
Като за 2 пъти женена, и развеждана, сигурно и деца има, но влиза в лагера на младите тя.

# 1 063
Да, за жалост това е новият тренд.. надявам се скоро да отмине.

# 1 064
Аз пък харесвам мъже с брада, обръснатите са ми като дечковци. Преди не беше така с годините си промених предпочитанията Grinning

Общи условия

Активация на акаунт