ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 069
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 005
Габриела е влезла като охранител на Мики Маус, защото знае че е 'лабава в главата.

# 1 006
  • Melmak
Габриела да ходи в Игри на волята и Сървайвър, с тоя врат е яко мощна мадама, има шанс за победа.

То е ясно, че е влязла да си рекламира салона, не да чака Алек да се влюби в носа й като писта или в мъжкия й врат. Просто тая злоба е нещо страшно. Който не я харесва директно е блокиран. Пълен смях.

# 1 007
Дежа вю/ не съм сигурна дали ще го напиша правилно на френски/ имам всеки епизод. Още първата роза, първите срещи на диванчето, целувки, снощното бягство - ясно коя е избраницата, те май и момичетата го разбраха, усеща се в емоциите им..
Маги - Валерия мин.сезон
Християна - Габриела мин.сезон
Габриела - Елисавет
Силви - Пам
Само Елена не съм открила сигурно ще е Нани.

Маги взима уроци от Ленчето.
https://www.instagram.com/reel/CmUA3rTIuNs/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 12:58 от Alucard

# 1 008
  • София
Няколко пъти чета че сравнявате Габриела с Елисавета. Аз не съм гледала много епизодите, в които Елисавета още беше вътре, но нямам спомен за толкова активно дирижиране на ситуации от страна на Елисавета. Габриела вчера с един  куршум удари 2 заека, хем прецака Маги, хем насади на Теа на пачи яйца. Неприятна е, но не мога да и отрека добрия поглед на ситуацията, лидерските умения, стратегията. При игрите също доста адекватни съвети даде на съотборничките си.Елисавета освен злобна и груба не помня да се в проявила с друго, но както казах е напълно възможно да съм пропуснала, защото предния сезон ми беше ужасно скучен и не го гледах редовно.

# 1 009
Приятелките на Теа я изпратиха колкото да ядосат Маги толкова и да се изложи сама Теа пред ергенина. Като са се били разбрали да беше отишла Барбаритка. Тя само се хилеше злобно как с един куршум е убила два заека, ама това Тейче като има мозък колкото пиле и хайде да направи каквото и кажат нейните"приятелки".

# 1 010
  • Paris
Вижте инстаграма на Маги в няколко снимки отдолу пише някакви неща, мисля че има предвид че с алек са заедно ?
Кои имаш предвид?

# 1 011
В Тея имам чуството, че живеят двама души Joy
Споделям негативното мнение за Габриела.
Надя на моменти също не е ми харесва, прозира злоба в нея.

# 1 012
  • Варна
Теа:
- Аз имам визуални качества....
😂😂😂😂

# 1 013
Дежа вю/ не съм сигурна дали ще го напиша правилно на френски/ имам всеки епизод. Още първата роза, първите срещи на диванчето, целувки, снощното бягство - ясно коя е избраницата, те май и момичетата го разбраха, усеща се в емоциите им..
Маги - Валерия мин.сезон
Християна - Габриела мин.сезон
Габриела - Елисавет
Силви - Пам
Само Елена не съм открила сигурно ще е Нани.

Маги взима уроци от Ленчето.
а-а, не от Ленчето, ами човекът от екипа, който и подава подобно звучащи реплики. Заучени.
И на мен много ми прилича на нея.

# 1 014
Аз гледам и нищо различно от на Ленчето и няколко други девойки от миналата година не виждам. Съспенс да има 🤷🏼‍♀️ За който се връзва, де.
Вижте инстаграма на Маги в няколко снимки отдолу пише някакви неща, мисля че има предвид че с алек са заедно ?
Кои имаш предвид?

# 1 015
Идвам и аз след като изгледах поредната пародия от снощи.
Христиана не ме дразни, октровено проста и елементарна ми е. Такъв тип хора трудно могат да ме трогнат, ако ще да излеят цялата помия върху мен.
Виж Габриела обаче е друга бира. Адска злоба има в това момиче, манипулативна е и е много хитра. Тя ми е новата фаворитка за най-противна участничка този сезон. Продължавам да си мисля, че Памела е добра душа и в реалния живот е в сянка на сестра си поради гадният характер, който показва Габриела.
Много тъпо подхлъзнаха Тейчето, а тя е толкова глупавичка милата, че даже не знам как да я коментирам. Не ми е забавна в никакъв случай. Як сценарий си беше това с откраднатата среща на Маги, срещата не си причиних да гледам.
Магдалена и Алек са новите Валерия и Генчо. Срещи по нощите, бележки сигурно скоро ще започнат и те да си пишат и да ги пазят до дълбоки старини. Гената поне свиреше от време на време на пианото та пак убиваше някакво време там в компанията на всичките змии. Алек ще е обречен да кани все някоя на диванчето, че да отбива номер.
Йоана ми е много мъжка в лицето, прилича ми на травестит особено без грим. (без извинение)
Васка.. поредна безличност и в този епизод.'
Виктория.. пълно ку-ку. Къде се бута изобщо не знам. Футболисти без акъл бол навън Grinning
Силви си е кукувица и тя. Кринджава ми е яко. И мен би ме дразнила може би, ако съм в компанията й.
Надя може да се е нахилила постоянно като тиква, но и в нея има доста злоба и лицемерие.
Надежда засега ми е малко в сянка, все още искам да видя повече от нея.
Екатерина също ми е донякъде симпатична.
Това с първата дадена роза на Силви си беше добро, но очаквано. Според мен днес аут ще е сливата, да видим.

# 1 016
Аз чак сега догледах епизода, Габриела ме оставя без думи. При влизането си ми изглеждаше да е само заради спорта по-груба и си мислех,че сигурно ще компенсира с добро сърце,бях решила че ще е от добрите, защото със сетра си имали труден живот,загубили майка си и т.н. Но злобата ,която лее я загрозява,а заради  мощните врат и гръб направо си е по-мъжествена от Алек.
На него пък още не смея да му се зарадвам ,че изглежда засега като най-адекватния Ерген. Миналата година до 2-3 епизод и на Генчо се радвах, след средата на сезона обаче ми се искаше да метна нещо по телевизора Joy

# 1 017
  • София
Жива и здрава си е майка им. Валерия е загубила майка си.

# 1 018
Оххх ,да ме извиняват ако четат. В началото ми бяха толкова еднакви всички, че съм оплела историиите

# 1 019
Аз чак сега догледах епизода, Габриела ме оставя без думи. При влизането си ми изглеждаше да е само заради спорта по-груба и си мислех,че сигурно ще компенсира с добро сърце,бях решила че ще е от добрите, защото със сетра си имали труден живот,загубили майка си и т.н. Но злобата ,която лее я загрозява,а заради  мощните врат и гръб направо си е по-мъжествена от Алек.
На него пък още не смея да му се зарадвам ,че изглежда засега като най-адекватния Ерген. Миналата година до 2-3 епизод и на Генчо се радвах, след средата на сезона обаче ми се искаше да метна нещо по телевизора Joy
Да, Габи каза, че я издържа.

Общи условия

Активация на акаунт