ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 060
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 990
  • тук и там
А за какви маски идеше реч снощи, та и с това разсърдила останалите моми Силви ?Не разбрах и  защо не махнаха Християна-вече и тя банална стана и с нищо не може да ме изненада ,пък в отбора на така наречените "млади", така или иначе е пълно със злодеи..

# 991
Не разбрах и  защо не махнаха Християна-вече и тя банална стана и с нищо не може да ме изненада ,пък в отбора на така наречените "млади", така или иначе е пълно със злодеи..

Защото заслужаваме да видим трансформацията, която ще извърви. Тя вече погледна на Алеко под друг ъгъл, съзря доброто в него, ще ни покаже и на нас каква нежна и ранима душа е всъщност. 

Тупарев, ти сИрЮозно ли???

# 992
Личният ми обзор след снощния епизод:
Очевидно припадналата е била Моника. По време на играта видимо ѝ беше зле и се държеше за главата. Дали е изкарана навън заради припадъка, това е интересен въпрос.

Памела - добронамерена с ниско IQ.
Бай Габриел - абе, казах ви, че има нещо зло в нея. Чакам да я изкарат.
Силви - продължавам да съм убедена, че е пълно хахо. Не мисля, че нещо ще промени мнението ми за нея.
Христиана много лавира емоционално и не можеш да я хванеш с постоянно мнение и поведение
Неуравновесена ми е. Проблемът с алкохола е едно, другото е компенсаторното ѝ поведение. За терапия си е според мен.

Бутането на Маги - на мнозинството ни е ясен финала. На участничките също им е ясно, че Маман я бута продуцента от самото начало. Поведението ѝ във формата е абсолютно лошо изиграна роля. Не е добра актриса. Извън формата е изключително егоцентрична и социално избирателна. Сами си правете изводите.

Видях, че Цър Пър и Надя (Питонката 2) са били заедно в Истанбул предния уикенд. Трудно ми е да си представя, че Виктория е запазила приятелство с някого. Ама минусите явно се привличат.

Гледам сега Моника в Преди обед, обаче не е обелила и дума, както беше и в предаването. 😂
Значи са били с пожарникарката. В Надкаст каза, че се връща от Турция била там с някого. Не изгледах цялото видео и не знам дали е казала с кого, но предполагам с тях двете.

Май спомена, че била близка с Надя.

# 993
  • софия
То поне злодеи да бяха. Злодеите са умни с дар слово. В пантерките не виждам подобни качества. Чиста злоба и претенции до небесата без покритие. И огромна доза несигурност, която ги прави агресивни.
 Вчера много се смях и с обясненията за магията. Те, завалийките не спират да къркат и после не било махмурлук, най ми било магия.
 Но най ми е любим Алеко. Още в първите минути на коктейла се прави на мармалад и вече за церемонията на розата клепе на забавен каданс.

# 994
Никой не ме дразни тоя сезон . Смешни са ми. Явно ролите се повтарят или актьорите са слаби. В миналите поне част от главните герои влагаха автентични чувства и емоции - Александра, Деница, Блага, Валерия, Елена, Евгени. И няма нито една, за която да кажа, да красива е. Защо така? Мижав интерес Stuck Out Tongue Winking Eye
Усещам как замира и това "реалити"...

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 12:31 от Xвъpчило

# 995
От друга страна , Християна , която от първите 5 секунди си търси жертва , която да разкъсва злостно и е наплашила всички (първо беше Теа и короната) . Усети лабилния човек, който не изглежда съвсем беззащитен и будещ съчувствие като Милена примерно и се нахвърли. Съответно се включи стадния синдром ,на останалите , на които им е удобно да има друга жертва , стига да не са те . Но обществото ни без да е видяло гадно поведение от страна на Силви е склонно да приеме тезата на стадото
Да, точно така, Теа, Цър-Пър...
Аз мислех,че Милена ще е мишената, нея пък как я пропусна?

# 996
Защото е добър психолог и тя не закача различните. Trollface

# 997
  • тук и там

Вчера много се смях и с обясненията за магията. Те, завалийките не спират да къркат и после не било махмурлук, най ми било магия.

Още се хиля..Ама забраЙ за  пчелите дето ги хапят -и това посред лято и в Гърция, направо чудо невиждано..Grinning

За Милена, си мисля че вероятно са им подшушнали да не я закачат- и по-добре.Твърде ранима е,  недай си боже отключи пак анорексията благодарение на предаването..Щото ако се случи, това ще се разчуе и нищо добро не ги чака ..

# 998
Дежа вю/ не съм сигурна дали ще го напиша правилно на френски/ имам всеки епизод. Още първата роза, първите срещи на диванчето, целувки, снощното бягство - ясно коя е избраницата, те май и момичетата го разбраха, усеща се в емоциите им..
Маги - Валерия мин.сезон
Християна - Габриела мин.сезон
Габриела - Елисавет
Силви - Пам
Само Елена не съм открила сигурно ще е Нани.

# 999
Габриела за мен си е объркала предаването, за Игри на волята е по-подходяща. Там хлор във водата няма, ще може да си покаже уменията. Играе й се стратегическа игра явно, но в Ергена стратегии вървят само до един момент. Алек им показа, че не одобрява подобни кражби на срещи като не даде роза на Теа, но не знам дали момичетата го осъзнаха. Предричам, че на следващата открадната среща директно ще прати Барбара да си ходи вкъщи.

# 1 000
Защото е добър психолог и тя не закача различните. Trollface
Всички са различни. Да ги строи в една редица и да кара наред, добър психолог и добър воин.

# 1 001
За Милена усеща , каква би била реакцията навън. Избира си жертва , която има шанс да не е харесвана от публиката , добавя и още " непростими недостатъци " и любимият були етикет - мърла и готово.
Слабе , туй като вица - цяла нощ пих водка , ракия , уиски после две бири и накрая, къде хапнах една бисквитка се скъсах да по*ръщам Joy

# 1 002
Аз също се включвам, за да споделя впечатленията си от епизод 5. Честно казано, имаше твърде много "cringe" моменти за моя вкус..

Точно щях да похваля Теа, че е решила да не използва розата си и кокошките успяха да я изманипулират, за да има сеир. Пролича си разочарованието на Алек, когато я видя. Цялата им среща беше нескопосана, разговорите им, разходките, кексчетата с въпросите... пролича си, че са абсолютно несъвместими. Теа, обаче, въобще не гледа реално на нещата и ще станем свидетели на заблудата, че Алек може и да я хареса.

Памела за пореден път беше нелепа... Симпатична е, но просто си личи колко не се чувства на място.

Габриела започва да показва характер и мисля, че ще натрупа хейта на публиката, май от снощния епизод вече доста хора имат лошо мнение за нея.

Драмата със Силви и Христиана не мисля да я коментирам, цялата ситуация с "мъмренето" от страна на Алек и прекратяването на конфликта за мен бе твърде предвидима.

Виктория за пореден път демонстрира актьорски подвизи, но за мен не са убедителни.

За малко да повярвам на Маги и Алек колко са влюбени още от 3-тия ден... Мисля, че трябваше да го дават по-кротко, защото изглежда изкуствено.

Надя ми е изключително неприятна. Същата като Капитонова - злобата й я прави изключително негативен персонаж.

Тепърва предстоят срещи с Надежда, Валерия и Памела, които ми е интересно да видя.

Подозирам, че предаването довечера също ще е пълен криндж предвид подвизите на Теа, но ми е любопитно да видя какво толкова ще трогне Маги, че пак да се разстрои.

# 1 003
  • тук и там
Габриела може дa я видим и в "Игри на волята",нищо чудно..Не мисля,че подбира.Прозира някаква амбиция ,та вероятно ще се пробва къде ли не..

# 1 004
Християна ми е една идея по-приемлива от Габа от миналия сезон. Онова досега да се е нахвърлило върху Милена като лешояд.

Общи условия

Активация на акаунт