ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 115
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 975
Аз съм потресена от русото на момите. Отчайващо е явно нивото на фризьорите в Българияя. Само на Надежда е направено добре. 
Вежди като стоножки също не е добра идея.
За носовете няма да коментирам въобще. Горките просто.

# 976
Много скучен и  режисиран сезон.
Никаква тръпка - на третия епизод Ергена е влюбен до уши в кака Маги . Не мога да харесам тази жена , има нещо грубо в нея ,особено на синхроните отблизо и без много грим.
Другите вече са фон с безумни групови игри.

# 977
Габриела ми е тегава,  говорът и гласът й ми напомня на Ивайла Бакалова.

Не помня дали и Ивайла Бакалова го имаше това, но тази Габриела, не стига, че си е надула джуките като конска п...., но има и говорен дефект.
Ужасен дори, съскане, шъшкане, може да имигрира в Гърция, по-добре ще звучи там, малко като Кичка Бодурова може да започне и да завалва като говори.
Голям праз като е плувкиня и то професионална. Когато тъчеш интрижки и си егати манипулатора, всичко друго се обезмисля.

# 978
# 979
  • София
Вчера момите бяха много посърнали, между другото. Май всички усетиха, че са второстепенни персонажи във филма на кака Маги. Предполагам нещо подобно е било миналия сезон като са гледали Евгени и Валерия. Алек поне обръща качествено внимание и на другите момичета, но то пак си личи. Интересно ми е как ще се опитат да раздвижат сезона, защото ако запазят тази линия до край, няма спасяване.

# 980
Личният ми обзор след снощния епизод:
Очевидно припадналата е била Моника. По време на играта видимо ѝ беше зле и се държеше за главата. Дали е изкарана навън заради припадъка, това е интересен въпрос.

Памела - добронамерена с ниско IQ.
Бай Габриел - абе, казах ви, че има нещо зло в нея. Чакам да я изкарат.
Силви - продължавам да съм убедена, че е пълно хахо. Не мисля, че нещо ще промени мнението ми за нея.
Христиана много лавира емоционално и не можеш да я хванеш с постоянно мнение и поведение
Неуравновесена ми е. Проблемът с алкохола е едно, другото е компенсаторното ѝ поведение. За терапия си е според мен.

Бутането на Маги - на мнозинството ни е ясен финала. На участничките също им е ясно, че Маман я бута продуцента от самото начало. Поведението ѝ във формата е абсолютно лошо изиграна роля. Не е добра актриса. Извън формата е изключително егоцентрична и социално избирателна. Сами си правете изводите.

Видях, че Цър Пър и Надя (Питонката 2) са били заедно в Истанбул предния уикенд. Трудно ми е да си представя, че Виктория е запазила приятелство с някого. Ама минусите явно се привличат.

Гледам сега Моника в Преди обед, обаче не е обелила и дума, както беше и в предаването. 😂

# 981
Не ме дразни Габриела. Дори ми е симпатична. Силен дух и лидер.
Категорично е видно, че тя е жена с мъж до себе си. Алеко въобще не я вълнува.
Тя си е в съвсем друг коридор. Откровено дирижира и парада. Дошли са само със сестрата с конкретен бизнес план. И останалото е купон.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 11:15 от Аня

# 982
Вижте инстаграма на Маги в няколко снимки отдолу пише някакви неща, мисля че има предвид че с алек са заедно ?

# 983
  • тук и там
При мен вече Габриела води класацията за най-злата и антипатична мома Да,манипулаторка е, вреди доста на околните и ги използва за мръсните си игри.Християна поне е откровено проста и не използва така наречените си приятелки и съотборнички.

# 984
При мен вече Габриела води класацията за най-злата и антипатична мома Да,манипулаторка е, вреди доста на околните и ги използва за мръсните си игри.Християна поне е откровено проста и не използва така наречените си приятелки и съотборнички.

Напълно съм съгласен. Като и гледам синхроните в последния епизод....

# 985
  • софия
Кратък разбор на снощния цирк.
 Маги таман да влезе в роля и Теа, миличката и отмъкна срещата с особено мнение.
 Алеко цяла нощ учил притчата за родоския замък и диждейката го посече на второто изречение със "сЧига с тоз камъняк"
 Дебатите бяха покъртителни. Чак снощи ми се изясни, че пантерките слънце не ги е огрявало, чисти, невинни, всеотдайни. Очакващи с нежен трепет в сърцата да бъдат заплодени и в угода на мъжа до тях. Надя я заапа пчела. Аз даже успях да я чуя как ръмжеше, точно преди да и се нахвърли.
 Нощната среща на Алеко и Маги. Аха да и повярвам, че е срещнала любовта на живота си и тя още на първата прегръдка впери зорко око в камерата за да се увери, че я снимат под точния ъгъл.
 Вики за 5 епизода извади всички зайци от ръкава за да е в центъра на вниманието и да изпроси среща. И бързо се е ориентирала пред кого да играе цирковете. Директно пред г-н Тушев. Сега чака в слушалката на Алеко да зазвучи името и.
 Оказа се, че обезрозената е Моника. Бога ми, мога да споря до смърт, че това девойче е влязло току що само за да я изгонят. Абсурд да е от началото на предаването.

П. П. Алеко е лапнал въдичката на Маги до плувката. Явно в този сезон ергенът ще е Елена😁

# 986
От Маги ми лъха на нещо като вип мутреса, при това много обиграна в поведение.  Иначе не ме дразни все още.

Мери има изключително красиви очи. Чак снощи го забелязах.

# 987
От Маги ми лъха на нещо като вип мутреса, при това много обиграна в поведение.  Иначе не ме дразни все още.

За сметка на това просташкото и поведение изпъква пред красивите очи. Има изказ на овчарка.

# 988
Всичко в Силви ми крещи- защитна реакция. Защитна маска ,самовнушение колко е хубава и успяла. Била е мачкана и преди , няма истинско самочувствие и гласно подчертава причините (хубавка , образована ) поради които трябва да го има. И гледането в огледалото. Картите са средство с което да се приобщи , да прави нещо считайки го за интересно с момичетата , както и " усложливостта с гланца ". Те обаче усещат неувереността и нервността и , която тя крие , и я тълкуват като заплаха , нещо лошо непонятно и вероятно зло. От друга страна , Християна , която от първите 5 секунди си търси жертва , която да разкъсва злостно и е наплашила всички (първо беше Теа и короната) . Усети лабилния човек, който не изглежда съвсем беззащитен и будещ съчувствие като Милена примерно и се нахвърли. Съответно се включи стадния синдром ,на останалите , на които им е удобно да има друга жертва , стига да не са те . Но обществото ни без да е видяло гадно поведение от страна на Силви е склонно да приеме тезата на стадото

# 989
Мечтаната от мен среща с Теа се осъществи. Joy
Цели три тоалета смениха, бая ще да се е проточила. Grinning
Обаче как ловко я изманипулираха другите да си изиграе картата с розата. Хахахха, голямо рибЕ е дЖидЖейката, с много кухо между ушите.

Габи ми е ужасно противна. Груба, зла, супер пресметлива и кофти отвътре човек,то си ѝ личи от километри. Какво като е плувкиня? Това в нейния случай не значи абсолютно нищо и не добавя никаква добавена стойност. Кофти тояга отвсЕкъде.

За сметка на това просташкото и поведение изпъква пред красивите очи. Има изказ на овчарка.

Абсолютно! Някой знае ли къде е "меринДжей бизнес развитие"? Продължавам да се чудя на подобни привидно добре реализирали се уж кадри, чиЙ го дирят в ергенската сапунка?

Общи условия

Активация на акаунт