ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 092
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 590
Барбара не ви ли прилича на Айлин от предишния сезон ?

# 1 591
Кой е на Магдалена бившия?
[/  quote]Иво Кръстев бившия собственик на,,Син Сити,,.

Той не  е ли гадже с една Тери?😀

# 1 592
Е не, и реклами ще има...

# 1 593
Е стига ве… да забранят тия бели рози!!! Това сега не трябва ли да е в следващия епизод?

# 1 594
  • На Изток от Рая
Днешният епизод да не са го сляли с този за другата седмица

# 1 595
Русите коси са отврат тука😳🤢па сложете един мат, един тонер, нещо, а като не стават за нищо вече е просто трагедия да стоят на главата на някоя, само и само, за да е руса.

# 1 596
Трябва да ползват розата, да се сменят пак и Барбито да изненада ергена с думите "Това съм аз, твоята микробиота!"

# 1 597
Сега ако Барбара вземе срещата, ще е направо гавра с ергена. Представяте ли си да каниш Надежда и накрая да се появи не тя, не някоя друга, а точно боркинята

# 1 598
Гледам, гледам и се чудя
Маги (аватара) как диша през носа си. Корекция ли има?

Не беше ли Маги  ,  аватара..май ги бъркаш.

Маги е с опериран нос, да.
Скрит текст:
Била е мацка.

# 1 599
  • гр.Пловдив
Пълна подигравка с Милена!
Как не излъчиха 1 мин . време с тази жена,разговор с другите,просто да се види,че съществува?!

# 1 600
За да продължава този епизод най-вероятно някой ще използва бяла роза иии.. или ще стане мега драма, или Сашко ще се ядоса.

# 1 601
  • Пловдив
Според мен Барбара ще се възползва от възможността да открадне срещата на Нани, понеже днес замалко щеше да изхвърчи и може това да й е последният шанс.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 23:37 от Черешка 🍒

# 1 602
Лека нощ на всички. В интерес на истината ми беше интересен този епизод, но 3 часа и кусур е безумие просто, писна ми. Утре ще догледам.

# 1 603
  • София
Имам чувството, че ни пуснаха и утрешния епизод. Rolling Eyes
Иначе Алек ми харесва все повече. Намира бързо думите и почти винаги са и верните такива, мил и галантен е, внимателен към емоциите на момичетата и с правилни реакции. Когато трябва е емпатичен и съпричастен, когато е нужно е твърд, без да е груб. Не се оставя лесно да го водят, без в същото време да се налага да се противопоставя открито.

Много се радвам, че следващата среща е на Надежда! Дано онова бичме Барбара не я открадне!

# 1 604
Сашко ако беше предвидлив щеше да покани две, така поне едната ще е която е искал за среща.

Общи условия

Активация на акаунт