ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 115
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 800
Ами и аз, ама аз изглеждам по-млада и от Габи, та това нищо не означава. Не знам за Кристина. Така предполагам от първите обучения, в които е взела участие. Предполагам вече е била завършила.

# 1 801
Някои жени остаряват по-бързо. При Кристина кожата на лицето е започнала да увисва. Но по-големият и проблем е, че е ужасно скучна. Направо ми се доспива, когато започне да говори с този равен глас.

# 1 802
Коя е Кристина?

# 1 803
Тая пък Габриела ,как обижда на сервитьорка,пък майка и е точно такава,работи в Плаза. И междо другото е по-красива и от двете си щерки .
Да не е това майка им

Габриела няма да я коментирам, ама и Памела не прилича на себе си след корекциите...

Правят впечатление, не може да се отрече.

Дано всяка майка може да се радва на толкова обич и подкрепа от дъщерите си. Те я почитат като героиня. Не виждам нищо лошо в това.

# 1 804
Аз още в началото казах, че някои лъжат за годините си.
Кристина е хубава жена, само защо си е направила тези устни.

А вярвате ли, че Памела е толкова свенлива на каквато се прави?

# 1 805
Не знам дали Кристина е скучна, но изглежда потресена от поведението на другите момичета. Някои хора се затварят в присъствието на такива хуни. Надежда също не е много активна в разговорите, но все пак има живец и носи слънчево настроение само с погледа си дори.

# 1 806
Аз си мисля, че си е такава. И противно на всеобщото мнение, изобщо не ме дразни. За разлика от сестра и, това същество не се търпи.

# 1 807
Пам е била хубава преди тези устни, които стигат чак до носа ѝ.

Само подхилкването е дразнещо. Мх-х-хм.

# 1 808
Аз още в началото казах, че някои лъжат за годините си.
Кристина е хубава жена, само защо си е направила тези устни.

Аз и за Виктория не го вярвам. Прекалено много поза, премисленост и стратегии долавям там. Сигурно е чела книгата за Ергена преди да влезе (може и да ѝ е първата книга в живота).

# 1 809
И аз харесвам Памела и мисля, че е добричка, макар и да не блести с ум. Някак си носи позитивна енергия, за разлика от сестра си.
Аз си мисля, че си е такава. И противно на всеобщото мнение, изобщо не ме дразни. За разлика от сестра и, това същество не се търпи.

# 1 810
  • тук и там
Аз харесвам Кристина. Не говоря за външен вид , просто се включва с адекватни коментари според мен и наистина е в потрес от останалите участнички.На мечетата и в басейна беше в шок от поведението на "пантерките", и си личи че  недоумява  какво се случва около нея  направо, определено не е свикнала на такива отношение , поведение и език.В този смисъл-ми е една от нормалните в имението, за това и я харесвам.

# 1 811
Христиана трябва да лекува проблема с алкохола според мен. Като не пие се държи съвсем нормално, но почне ли да се налива… Ще си съсипе живота.

И аз съм категорична, има проблем с алкохола.......

# 1 812
Сега гледам последния епизод и разбирам защо снощи темата тук вреше. Независимо какви са, момичетата са страшни коментаторки по коктейлите и почти няма статистки по диванчетата.

# 1 813
Скрит текст:
Тая пък Габриела ,как обижда на сервитьорка,пък майка и е точно такава,работи в Плаза. И междо другото е по-красива и от двете си щерки .
Да не е това майка им

Габриела няма да я коментирам, ама и Памела не прилича на себе си след корекциите...

Правят впечатление, не може да се отрече.

Дано всяка майка може да се радва на толкова обич и подкрепа от дъщерите си. Те я почитат като героиня. Не виждам нищо лошо в това.
Къде написах, че е лошо? И това на тази снимка не била майка им. Реших, че е тя, защото беше написано, че е по-красива от дъщерите си.
Не знам от кога е снимката от рождения ден на майката, която видях по надолу, но си има вид на приятна 50 годишна жена, не по-красива от дъщерите си, както беше написано.

# 1 814
  • София
Сега гледам епизода и стигнах до там, където обсъждат Маги, че е на преклонните 36 г и живее с кучета. Тя нямаше ли също дете или бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт