ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 088
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 785
Ергенинът, ако харесва естествени жени, а не нанправени лели, ще се насочи или към Екатерина, или към Теа, те са най-добре изглеждащи в предаването, а донякъде и Надя, ако харесва естествени момичета, разбира се. А тези дъртите всички са направени, направо са като ходещи примери на пластичната хирургия. Ужасно, никога няма да разбера тези жени, които се подменят изцяло, каквото ти е дал Бог, с него си разполагай.

# 1 786
Осъзнах, че на снимките в Инстаграм бъркам коя е Габриела и коя е Васка - много си приличат в лицата. Толкова с мита, че Васка е красива.
Ти пък, нямат абсолютно нищо общо в лице и като излъчване...
Ето за тази снимка говоря - лицето й е абсолютно същото без грим, отворената уста, ококореният поглед.

Няма вселена, в която Габриела и Васка да си приличат. Едната е едра, груба, брюнетка, другата е с фина структура и светли очи, с нежно гласче и излъчване. И това е факт, няма нищо общо с личните ни представи за красота.

# 1 787
Силви в този епизод показа, че наистина е дразнител и другите не я нападат случайно. Съвсем обикновено средностатистическо момиче с претенции за красота и интелект. Кой я е излъгал и защо има такава грешна оценка за себе си. Понякога точно невзрачните жени имитират голямо самочувствие, за да си прикрият реалността. Подобно на Виктория. Тя и Силви много си приличат.
Силви е минимум хубава. Характерът ѝ е отделена работа.

# 1 788
На мен ми е жал за Виктория - според мен е добра, инстинктитите й за другите момичета работят, но е глуповата и много нуждаеща се.
Екатерина е стабилна, но не ми хареса как гледа въпросително този, който бъде провокиран, най вече го правеше с Маги.
Християна прекали с въпросите за децата - такива въпроси са прекалено лични. Ако е 0 защо е 0, ако е 1, защо не са 2, ако са 3, защо толкова много.
Маги си мисли, че е майстор манипулатор. Но е лабилна за тази роля - коя роза за какво била давана, само нейната от любов Grinning Коментира другите момичета подлярски - как Виктория репетирала за розата. И баналните хитринки. Не се подигравам на историята й за тормоза, но тя използва една правдива кауза за лична изгода, за симпатии от публиката и точки от Ергена. Как му се разкривала и искала той да знае всичко за нея. Прозрачна е.
Мими я харесвах, но се оказа леко ограничена - какви били тия имена, които Алек харесвал - всеки си има някаква идея. Тя седнала на среща да го "превъзпитава" и че накрая и извод направи, че бил "традиционалист като нея"?! Май не е научила много от разводите.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 11:07 от Linda*kiss

# 1 789
Ох, образованата все повече ми напомня за една особа от моя реал. Точно такава беше схемата: пасивно-агресивна и дразнеща-жалваща се жертва-активно агресивна и злобееща-жалваща се жертва...итн.

# 1 790
Момичета, ето и годините на участничките.
За Теа и Кристина не намерих инфо.

Скрит текст:
Екатерина - 25г.
Валерия - 20г.
Памела - 26г.
Габриела - 25г.
Барбара - 23г.
Теа - ?
Васка - 23г.
Киара - 24г.
Йоана - 25г.
Магдалена - 36г.
Надежда - 34г.
Виктория - 30г.
Милена - 38/39г. - 1985г.
Христиана - 30г.
Силви - 31г.
Maрия - 25г.
Криси - 27г.
Кристина - ?
Мими - 35г.

# 1 791
Ау сега видях промото... стилистите ли мразят Виктория, тя ли си прави тези безумни за нейното лице прически? Вдигната коса отива на жени с правилна глава...
В един от епизодите момичетата коментираха точно прическата на Виктория и някоя от тях спомена, че тя сама е поискала да я направят така.

# 1 792
За Теа и Кристина не намерих инфо.

Скрит текст:
Екатерина - 25г.
Валерия - 20г.
Памела - 26г.
Габриела - 25г.
Барбара - 23г.
Теа - ?
Васка - 23г.
Киара - 24г.
Йоана - 25г.
Магдалена - 36г.
Надежда - 34г.
Виктория - 30г.
Христиана - 30г.
Силви - 31г.
Maрия - 25г.
Криси - 27г.
Кристина - ?
Мими - 35г.
Коя от двете Кристини?

# 1 793
За Теа,Кристина и Надя не намерих инфо.

Скрит текст:
Екатерина - 25г.
Валерия - 20г.
Памела - 26г.
Габриела - 25г.
Барбара - 23г.
Теа - ?
Васка - 23г.
Киара - 24г.
Йоана - 25г.
Надя - ?
Магдалена - 36г.
Надежда - 34г.
Виктория - 30г.
Христиана - 30г.
Силви - 31г.
Maрия - 25г.
Криси - 27г.
Кристина - ?
Мими - 35г.
Коя от двете Кристини?

Кристина с визия като на фолк дивата Галена, другата се представи като Криси - Тhe Gorgeous.

# 1 794
За мен Кристина е на поне 40, много е направена. :DD

# 1 795
Няколко коментара чета, че Тея била естествена. Само да Ви светна, че и тя има хиалурон в устните.

# 1 796
Изгледах, но нямаше как да ви изчета, макар че исках, то заради вас гледам.
Посвикнах с външния вид и ми е интересно вече да следя характера на момите.
На мен Мария украинката и Виктория ми станаха симпатични. Определено има какво да се пипне при тях откъм външен вид и то неща като прическа, вежди, на Вики и зъбите. Иначе откъм външен вид всички са ми еднакви, нямам забележки и фаворити, всъщност забелязвам, че впечатленията вече ми влияят на това как възприемам и въбелн вид. Например Надежда ми харесва като поведение и характер и съответно и ми харесва повече от Магдалена, която не понасям. А отначало ми бяха абсолютно еднакви.
Мисля, че Памела е на някакви наркотици или лекарства, не е нормално поведението й. Сестра й е наистина злобна, което подчертава грубостта на чертите й. А в началото ми бяха симпатични.
Теа ми стига за този живот. От тук нататък вече ще ми е в повече, не само на мен, и ще почне да отнася груби подигравки. Най-добре да излиза вече, за да бъде запомнена с що годе добро.

# 1 797
Ауу Габа била по-малката мислех, че е поне 5г по-голяма от Памела.
Ако ще и изваяна като статуетка да беше Теа с този манталитет и изказ няма как да ме впечатли.
При джукестите само там ми е погледа незибежно е просто. 😁

# 1 798
Около 33/32 трябва да е Кристина.

# 1 799
Около 33/32 трябва да е Кристина.

Невъзможно, аз съм почти на толкова и изглеждам като дете спрямо нея.

Общи условия

Активация на акаунт