ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 955
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 770
Христиана трябва да лекува проблема с алкохола според мен. Като не пие се държи съвсем нормално, но почне ли да се налива… Ще си съсипе живота.

# 1 771
Незнам какво работи майка им, но Габриела сподели на Алекс , как се грижела за нея, предполагам, че имаше предвид финансово.

Християна, чао мацко Joy Време беше, всъщност когато и да беше станало щеше да е късно.
Но пък има и добра страна за нея, вече няма да се излага в национален ефир Grinning

E тя и за сестра си се грижи- тази какво толкова работи, че имат силикон и ботокс и трите? Я НАП веднага да се самосезират. Laughing
Иначе и на снимката си личи мъжкото и излъчване. Ако не Мария, то Габи е напълно възможно да е била мъж....

# 1 772
  • София
Останах с впечатление, че Алек се ядоса, освен че Християна се е хвалила за целувката, че е говорила за "езици", които поне аз не видях. Тоест, преекспонирано и с цел натриване на носове. След като веднъж й даде втори шанс, напълно резонно я изхвърли.

# 1 773
  • България
Осъзнах, че на снимките в Инстаграм бъркам коя е Габриела и коя е Васка - много си приличат в лицата. Толкова с мита, че Васка е красива.
Ти пък, нямат абсолютно нищо общо в лице и като излъчване...
Ето за тази снимка говоря - лицето й е абсолютно същото без грим, отворената уста, ококореният поглед.

# 1 774
Останах с впечатление, че Алек се ядоса, освен че Християна се е хвалила за целувката, че е говорила за "езици", които поне аз не видях. Тоест, преекспонирано и с цел натриване на носове. След като веднъж й даде втори шанс, напълно резонно я изхвърли.
Аз не чух нищо за езици от Христиана. Или не са го излъчили, или (по-вероятно) Памела я насади умишлено.

# 1 775
Хаха лош кадър просто, но все пак не виждам прилика.

Силви прекали... ти си истинска жена (всъщност истинска не е правилно), ти не си жена... много класни всички, а ръсят обиди на килограм. На мен ми направи лошо впечатление изказването на Силви.

# 1 776
Силви в този епизод показа, че наистина е дразнител и другите не я нападат случайно. Съвсем обикновено средностатистическо момиче с претенции за красота и интелект. Кой я е излъгал и защо има такава грешна оценка за себе си. Понякога точно невзрачните жени имитират голямо самочувствие, за да си прикрият реалността. Подобно на Виктория. Тя и Силви много си приличат.

# 1 777
Хммм, ергенино не скри погнусата си, когато трябваше да целуне сливата. Ядоса се и я изогни. Сега очаквам да се ядоса на Кен, че идва неканена и да и бие шута и на нея.

# 1 778
  • София
Аз не чух нищо за езици от Христиана. Или не са го излъчили, или (по-вероятно) Памела я нахендри умишлено.

И аз не чух. Може и да не са го излъчили, но няма как да знаем. Памела не ми се струва толкова хитра така да отстрани Християна, пък и тя го играеше от техния отбор май. Може би просто така се е изразила, а за Алек е било достатъчно, защото Християна вече беше натрупала негативни точки.

# 1 779
Това е майката на Памела и Габриела - млада, поддържана жена.
https://www.instagram.com/p/CBWoLStDD0i/?img_index=3

# 1 780
Tea без грим изглежда много добре. Или поне с по-лек грим.

# 1 781
Аз не чух нищо за езици от Христиана. Или не са го излъчили, или (по-вероятно) Памела я насади умишлено.

Мики Маус му каза, че така е говорела.

# 1 782
  • Асеновград
С голям зор изгледах епизода.
Тази с ВисшетУ , голяма злоба. До вчера ревеше на ергена , как е нападана обиждана , а тя как грубо се изказа за Барбара.
Добре че , поне ни лишиха от глупостите на Сливата , мисля много се задържа , трябваше по рано да си ходи.
Магдалена и тя , с нейното спиране на дъха и разтреперване , стана банална. Те станали по на 100г., и видиш ли ,какви трепети какви пеперуди.
Аз нали съм от Дърти -кърти и тези лиготии ,и превземки , ми идват в повече.

# 1 783
Да де, Памела така му каза, ама дали е истина? Лъвица най-вероятно е права и просто така се е изразила, не че реално е говорила за езици.

# 1 784
Ау сега видях промото... стилистите ли мразят Виктория, тя ли си прави тези безумни за нейното лице прически? Вдигната коса отива на жени с правилна глава....а тя сякаш нарочно подчертава лошите си страни, първо зъбите с устата, сега това. Вчера изглеждаше най-добре до момента. Не е ли идеята да изкарват най-доброто от тях, а не обратното..  бррр

Никога не си стар за трепети и емоции, напротив, но затова тези неща са интимни и не се разказват на хората, нито по тв.

Общи условия

Активация на акаунт