ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 124
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 755
Според мен Барбара няма привличане към ергена, нито той към нея и , предвид че остана последна роза с Христиана, мисля ѝ е ясно, че няма да се задържи много и реши да си подари едно яко преживяване и повече екранно време преди да си тръгне.  Алекс едва ли ще е крайно изненадан, все пак знае за бялата ѝ роза, би трябвало да очаква този разврат.
Христиана му предложи да я целуне, но изчака той да го направи, не му се е нахвърляла, както много други, така че, да се говори за принуда от нейна страна е малко пресилено. Той можеше да откаже твърдо или деликатно - по негов избор, но не го направи. Не знам защо ѝ се ядоса толкова за това, изглеждаше направо бесен. Може би от продукцията са му наредили да не отказва тази целувка, та затова. После прие думите на Памела за чиста монета, без да се опита да разбере какво точно е говорила Христиана. Ами, не ми е ОК. Не че съм против обезрозяването на Хриса, принципно говоря.
@teta75, абе, бая пъти го повтори тя това мнение, заедно с още други приказки и доста криндж поведение на моменти.

Защото разбра, че е употребен. Явно си беше поставила за цел да предизвика Магдалена да слезе малко на земята. Че то и на мен тая "любов" не ми е много любовна. И избесня не само ергенчо, ами и продукцията. Така или иначе знаеха, че освен на Мими, на никой няма да липсва кюстендилската.

# 1 756
Честит празник, дами!🌹 Ами не е дамско 😁 да продължавате да коментирате миналият сезон, че се обърквам малко. Шегувам се. Да ви е прекрасен празничният ден!

# 1 757
Пак ще кажа за Мария. Аз я подозирах от начало, че е била от другия пол. Не знам, но тя направи нещо, което никоя друга не направи в личните разговори. Тя го попита "тренира ли днес? Какво тренира?"..и моментално го прихвана..защото зададе непринуден тон за разговор в който той се почувства като риба във вода. Тя познава твърде добре мъжката природа. Тя знаеше точно какво да каже за да се почувства той в свои води. Не започна да говори за себе си колко е чувствителна е каква драма е имала и да го кара да се чуди кой синоним на "феноменална" да изрече ....и всичко това придружено със страстен изпиващ поглед...Да, това момиче твърде добре познава мъжката природа.

Пхахахах, не мога Joy Ти сериозно ли???
Какво по- нормално от това да се изнтересуваш как е прекарал деня си, отсрещния събеседник?
Значи ако попиташ един мъж дали е тренирал, познаваш мъжката природа и си бил мъж преди?

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 10:06 от Nona M.

# 1 758
Коментари за изнасилване не се подхвърлят ей така.

А в темата не се коментират коментарите на съфорумците и не се наричат пълни глупости. Освен това, ако е възможно, се подхожда с чувство за хумор. А и обективно никой не е обвинен в изнасилване.
Нищо лично към теб. Просто според мен беше премината определена граница. Примирие😊

# 1 759
Тая пък Габриела ,как обижда на сервитьорка,пък майка и е точно такава,работи в Плаза. И междо другото е по-красива и от двете си щерки .
Балонджийката тръгнала да се подиграва на сервитьори Joy

# 1 760
  • България
Осъзнах, че на снимките в Инстаграм бъркам коя е Габриела и коя е Васка - много си приличат в лицата. Толкова с мита, че Васка е красива.

# 1 761
  • тук и там
И кое точно беше шокиращо в излизането на Християна?
Ирония

Ирония-ама друг път! Съвсем сериозно си го пише това потребителят, според мен-предвид и мението за сексапила на Теа..Rolling Eyes

Е, тя Габриела в инстаграм може и да прилича на Васка, ама това как изглежда на живо и в инстаграм са две много различни неща...

# 1 762
Абурдно е да се коментира, че Мария прилича или е била мъж. За мен е една от най-женствените участнички, освен това руската школа си личи отдалече. Ненатрапчива, но целеустремена, с фокус върху мъжа и никакви неприятни емоции за него, нежна и уж невидима, а всъщност със силно присъствие.

# 1 763
Абурдно е да се коментира, че Мария прилича или е била мъж. За мен е една от най-женствените участнички, освен това руската школа си личи отдалече. Ненатрапчива, но целеустремена, с фокус върху мъжа и никакви неприятни емоции за него, нежна и уж невидима, а всъщност със силно присъствие.
Аз също я харесвам и според мен се показа с добро сърце, когато изслуша и успокои Вики.

# 1 764
Мария ще изглежда много по-добре ако си промени веждите и си смени прическата.

Аз така и не разбрах коя беше тази, която удари Габи с пай и беше бутната от нея?

# 1 765
Тая пък Габриела ,как обижда на сервитьорка,пък майка и е точно такава,работи в Плаза. И междо другото е по-красива и от двете си щерки .
Да не е това майка им

Габриела няма да я коментирам, ама и Памела не прилича на себе си след корекциите...

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 10:13 от dia4ti

# 1 766
Изслуша и успокои Вики, но и не влезе в злобния ѝ тон и коментари относно другите момичета. Не мога да кажа, че я харесвам, но поведението ѝ засега ми допада.

# 1 767
Незнам какво работи майка им, но Габриела сподели на Алекс , как се грижела за нея, предполагам, че имаше предвид финансово.

Християна, чао мацко Joy Време беше, всъщност когато и да беше станало щеше да е късно.
Но пък има и добра страна за нея, вече няма да се излага в национален ефир Grinning

# 1 768
Ооо, Християна е от онзи тип хора, които не лягат по гръб. Ще има да се тупа в гърдите как е защитила интереса и мнението на всички момичета. Добре я насмете Алек, но не мисля, че ще има положителна промяна при нея. То е нагло и безпардонно до мозъка на костите си.

# 1 769
Осъзнах, че на снимките в Инстаграм бъркам коя е Габриела и коя е Васка - много си приличат в лицата. Толкова с мита, че Васка е красива.
Ти пък, нямат абсолютно нищо общо в лице и като излъчване. Не е мит, има нещо много сладко във Васка. Тя ми е топ 3. Обаче те са толкова различни. ...не знам как някой може да каже, че еди кой си е грозен или не е красив.

Общи условия

Активация на акаунт