ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 954
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 265
Аз засега харесвам Йоана. Очаквам да видя повече от нея. Мисля си, че със сигурност ще имат индивидуална среща с Алеко. Чакам да видя повече и от Надя. Към финала очаквам ожесточена война между Нани и Маги. Другите са ми като статистки.

# 2 266
Вднъж пропуснеш ли епизода и темата, няма наваксване...
Но все пак да кажа, че след като даде 1ва роза на Памела, спроед мен в един от следващите 2 епизода срещата ще е нейна. Може би след тази на Барбара (на която ѝ викам варварин, толкова грубо и злобно девойче).

# 2 267
Барбара с бяла роза ли ще открадне или ще си е поканена? Среща с Памела ми се струва чист сценарии. Логично е, защото все по някое време трябва да застрелят Алеко, че са сестри. Ама като цяло химия йок…

# 2 268
Барбара май ще краде с бяла роза срещата на Надежда.
А с Памела срещата дадоха откъс в голямото промо в началото - дето беше с един папагал на главата.

# 2 269
А с Памела срещата дадоха откъс в голямото промо в началото - дето беше с един папагал на главата.
Е, на едни чавка им изпила акъла, на други - папагал Joy

# 2 270
  • София
Аз не чух сестрите с какво се занимават - Памела каза, че се била преработила, Габриела само каза, че е бивша състезателка по плуване, но и двете обясниха как искат да издържат майка им. Те май и сега не им изписват някаква различна професия - едната специалист по маркетинг, другата - бивш състезател по плуване. Не е срамно, ако имат салон и са козметичка и маникюристка, защо са тия претенции.

# 2 271
Памела завърши Датския колеж в София. Не са козметичка и маникюристка. Просто си отвориха салона и бездействат вътре. Разчитат на “рекламата” от предаването и репостването на сторита за салона в инстаграм от техни познати.

# 2 272
Маникюристка да се подиграва на стюардеса...Търкулнало се гърнето.

Повечето не работят сериозна работа, иначе нямаше да са там изобщо. Психоложата Христиана и тя вече не практикува професията си.

# 2 273
Ако салонът е техен, още по-добре.

То и няма нужда всеки да работи сериозна работа, за малко хора професията им е призвание, повечето работят, за да изкарват пари, като го правиш бездействайки, което ме съмнява, че е така, още по-добре.

# 2 274
Да, да, аз казах, че учи фармация.
Съгласявам се с вас за разликата между висшето образование и курс, но все пак смятам, че това да си стюардеса в мечта на много млади момичета, изисква и език и т.н. И е съвсем нормална професия, особено в млада възраст. Когато съм летяла, винаги са били симпатични стюардесите, но наистина никога не съм попадала в ситуация, в която да оказват първа помощ или нещо друго. Слава Богу!
 Не виждам защо трябва да бъде осмивана.

Маникюрът също си е съвсем нормална професия според мен. Не може всички да са висшистки и да работят висококвалифициран труд. На мен ми се вижда творческа работа и сега е добре платена.

Обаче спортист преди 10 години не е професия. Имам приятелка от детството, която беше състезателка (в друг спорт). Прекрати по здравословни причини. Еми, изкара си бакалавър, две магистратури, работи си по специалността, има си семейство. Не седи на стари лаври и да плюе кой какво е постигнал.

Ивелина казва, че е седяла 10 дни, Хриси - 22. Какво се е случвало в тази дупка според вас?

# 2 275
Много рязане? Не знам, аз вече казах, че според мен е било много скучно. То и това, което ни дават изглежда насилено и изкуствено. Има шанс да са се изложили с подбора тази година. Миналата година в кои дни го даваха и по колко бяха дълги епизодите, нямам спомен?

# 2 276
И мен много ме учуди това с 22 дни. Това не е ли вече на половината от предаването? А вътре са повече от 15 участнички все още. Може и да се е объркала Християна

# 2 277
Не може 22 дни да е стояла. По-скоро 12. Снимали са около 2 месеца, ако Християна е била почти месец там, как ще сгъчкат другия месец в 2 месеца ефирно време. Не ми се вързва изобщо. Нещо не може да смята Християна.

# 2 278
Памела завърши Датския колеж в София. Не са козметичка и маникюристка. Просто си отвориха салона и бездействат вътре.

И като е завършила колежа, каква й е специалността?

# 2 279
Той датския не е ли в Ботевград? Някакъв мениджмънт, нещо такова ще да е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт