ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 898
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 250
Теа за мен в три думи- евтина, пошла, вулгарна.
Всичко което не харесвам в една жена.
Не ми е секси, противна ми е. Като започнеш от висящите пирги в цвят - уморена, отегчена, хищна хиена, до 2 та пръста кит по лицето целодневно включая на плажа. Чекненето в еротичен танц на чатала на мъж, който видимо не проявява интерес ми е ноу комент… Унизителна работа.
Най- много ще се израдвам, ако отивайки Барбара на среща, Алек каже, ами 2 път ми е малко в повече, аз чакам Надежда. С теб ще се видя, когато те поканя. И си тръгне. Това ще е велико.
И физиономиите на всички, които злорадстваха ще са безценни!

Гледам Надкаста, харесвам момчетата, не обиждат, не са прости, държат се уважително дори с тези, на които не симпатизират.

# 2 251
Тая бивша плувкиня (много хора са се състезавали в даден спорт като деца) как може да каже, че стюардесите са сервитьорки в самолет. А и какво лошо има да си сервитьорка? Поне нещо работиш.

Христиана според мен си го има селското, но го е извадила и мултиплицирала умишлено. Защото на простак лесно ще се направиш, да го обереш е по-трудно.

# 2 252
Тая бивша плувкиня (много хора са се състезавали в даден спорт като деца) как може да каже, че стюардесите са сервитьорки в самолет. А и какво лошо има да си сервитьорка? Поне нещо работиш.

Христиана според мен си го има селското, но го е извадила и мултиплицирала умишлено. Защото на простак лесно ще се направиш, да го обереш е по-трудно.

Сервитьори са та, независимо на колко важни се правят. Подготвени са теоретично за аварийни ситуации ама до там и получават далеч повече пари поради факта, че са изложени постоянно на опасност (независимо колко малък е шанса в днешно време). И имат много сериозна ангажираност. Ама голата истина е, че са лафка и сервират. Също са все избирани по конкретни изисквания за външен вид. Честно казано тази Йоана е много слаба ракия за стюардеса Joy

# 2 253
Силви не е адвокат, не фигурира в регистъра.
Адвокат или не Силви е чудесен пример за нещо,  добре известно в психологията, а именно, че жертва и агресор са двете страни  на  една и съща монета.

Според мен тя съвсем целенасочено провокира агресия срещу себе си с цел да играе жертва. Само дето е очаквала да ѝ скрият като на Александра провокациите, а тя да блесне бяла и добра, но не ѝ се получи.

# 2 254
То по тази логика и фармацевтките, повечето, са продавачки на лекарства, ама на Васка никой не й вика - ти защо учиш за продавачка.

# 2 255
То по тази логика и фармацевтките, повечето, са продавачки на лекарства, ама на Васка никой не й вика - ти защо учиш за продавачка.
Е, фактът, че за едното се иска висше образование, а за другото - курс, доста ги различава.

# 2 256
Габриела грозно се изказва за сервитьорките, предвид, че нейната майка също е сервитьорка и то в нощно заведение. Нека да не се прави на ядрен физик. Не харесвам Йоана, но ми е къде, къде по- от Габриела.

# 2 257
Аз на Теа не мога да симпатизирам...заради простотата. Няма по-страшно от прост човек. Всичко се очаква от такъв.
В 1 сезон направих грешката да взема простотията на Блага за доброта/незлобливост...но се оказа не така.
Втори път, същата грешка  - не Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 08:58 от teta75

# 2 258
Ами, сервитьорки са, в което няма нищо лошо. Grinning Всеки може да е стюардеса, стига да отговаря на изискванията за външен вид, а в последно време и тях претупват, така като гледам.

Пък да сравняваме фармация и стюардеси...за едното трябват реални знания, курсът на стюардесите не е нищо особено, да не говорим, че им претупват и някои части от него, когато са на зор за кадри.

# 2 259
Поне е разбираемо какво работи Йоана..не се питаш това какво значи, като ти каже професията си в момента.
А Габриела? С какво се занимава..не е никак ясно...

Пресмял се хърбел на щърбел .....

# 2 260
Маникюристка е Габи.

# 2 261
Поне не ги е срам да кажат че са фармацевт или стюардеса. Пък другите,дето са прегорели от мениджърстване що ги е срам да кажат, че са маникюристки, компаньонки или танцьорки, не знам.
В този смисъл поне Барбара например си каза какво що, не се е правила на нещо различно. Друг въпрос че не ми допада самата тя.
Аз мисля,че много неща са по сценарий и наистина извъртяни. Например разделението по възраст е малоумно и очевидно нямаше да се разделят така. Синът ми ходи на дебати. Там се дава тема и страна и трябва да измислиш аргументи. Ми те им направиха такъв, но излъчиха аргументите като тяхни мнения, което е подвеждащо. После организираха игрите нечестно, като заложиха на професионални спортисти срещу очевидно най-малко вероятно да спечели човек. Маги играе по сценарий, личи си как няма търпение да си каже репликите и се усмихва изкуствено. Сестрите са поощрявани и служат също като маша за подсказки .Разпалват се и случайни скандали като със Силви,на която малко и трябва и явно й го дават.

# 2 262
По-вероятно е просто да не са излъчили какво работи, отколкото тя да крие. Нали целта е да си рекламира бизнеса. И защо се споменава непрекъснато фармацията на Васка, тя завърши ли? Grinning В профила 'и пише, че още учи, съмнявам се някога да практикува, когато си има добра почва да е модел и инфлуенсър.

# 2 263
Разочаровах се от Габриела, но все пак ще я “защитя” срещу Йоана, защото видяхме втората колко е надменна в скандала със Силви (на която не симпатизирам). Като някой ти големее и се прави на по-свят от папата, примитивната реакция е да почнеш да го осмиваш. Всяка професия можеш да я опишеш подигравателно, ако искаш да уязвиш практикуващия я.

# 2 264
  • Варна
Изобщо не харесвам Йоана, аз и коя ли харесвам, но...не дай си Боже да попаднеш в ситуация, в която живота ти е в ръцете на тези "сервитьорки" и да дължиш живота ти на една такава сервитьорка.

Общи условия

Активация на акаунт