ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 888
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 235
Давам си сметка, че не мразя играчите, намирам за тъпа играта 😂 Нито симпатии, нито антипатии изпитвам. На този етап не съм достатъчно впечатлена от никоя, за да я гледам из подкасти. Никоя не следвам в инста от този или предишни сезони. Постоянно ми се пробутва профила на Маги. Ми няма да я последвам… с нищо не ми е интересна тая жена.
Аз си им поглеждам профилите отвреме на време, интересувам се какво правят… До 2-3 дни след отпадането им - тогава ги забравям. Неслучайно му се вика “5 минути слава”. 😁

# 2 236
Аз отворих на Габи един път профила… ми то там не е тя, какво да гледам на някаква версия на Галена. Кристина ли беше, не тая гримьорката, ами другата, постоянно ми излиза на рийлсчета. Скролвам, не ми се гледам тъпи съвети. На Маги постоянно ми излизат снимки, големи напъни да става инста кралица. Дано си струва целия цирк дето участва. Все повече се убеждавам в думите. на Капитонова, че познава когото трябва и затова е вътре.

# 2 237
Силви не е адвокат, не фигурира в регистъра.

# 2 238
Силви ще почне да предлага гледане на карти скоро, имам чувството. 😁 Нали момичетата разправяха, че постоянно ходила след тях с картите, явно с идеята да я излъчат. Всички са там за дивидентите. Сестрите отвориха салон, Надежда също отваря салон скоро, Христиана ще си продава продуктите за отслабване, Мими се занимава с маркетинг и всяка публична изява е бонус, Кристина се изживява като life coach и т.н.

# 2 239
Коя участничка казва на Александра изр*д в първи сезон? Доста е груба.

Блага има ли завършено основно образование?

# 2 240

Тя не е твърдяла, че е адвокат обаче.
Каза юрист с правоспособност..може да се впише като адвокат, може да не..не е задължително да си адвокат.
Юрист е по-широкото понятие от адвокат.

# 2 241
  • България
Аз слушам Надкаста при добра тема и избор на гост - бях очарована от Шермин, много добре се изразява, интересен събеседник, умее да ме забаламоса, а съм жена и не съм й таргета. Слушах и Айлин - поумняла е, понамалила е детския глас, не повтаряше: "Ако не слушаш, няма да не гушкаш". Айлин се разделила с последното си гадже и в момента е сингъл. И не харесва рускини и украинки.

Аз нямам нерви за Дзън-дзън, според мен е нямала стратегия, а си е показала натуралната селяния и булинг при повече алкохол. Дано никога не доближи деца.

# 2 242
Коя участничка казва на Александра изр*д в първи сезон? Доста е груба.

Блага има ли завършено основно образование?

Ние сме вече в трети сезон. Доста изоставаш 😃😃😃
Виктория или Денис трябва да й го казва това.

Не наричайте Памела Пам, защото се бърка с Пам от 2-ри сезон.

# 2 243
Благодаря ти! И аз видях, че е Дениз. Изобщо не я разпознах без грим. Бях гледала само първи епизод.

# 2 244
Габриела, освен всичко останало, си е издялкала брадичката страшно много, фрапантна е разликата с преди. Но се присъединявам към позицията, че е много неприятна не заради физическите дадености, а заради агресията и злобата й. Йоана ми е напълно безразлична и безлична, но се надявам да не й се дава в предстоящите сблъсъци.

# 2 245
Най-много и Йоана да се оплаче на Алек от Габриела и той да я изпъди. Между другото, в Надкаст Христиана спомена, че разговорът ѝ с него по повод Силви изобщо не е минал по излъчения начин. Той е започнал с това, че е психоложка на деца и т.н. (каквото чухме), а тя му е отговорила, че е различно, защото в къщата не са деца, а жени на по 30 години. Изобщо, монтажистите си вършат работата.

# 2 246
Едно непопулярно мнение, на мен Теа ми е симпатична, има някои глуповати изказвания и действия, но не изглежда злобна.

Катето ми е най-красива, с хубави черти.

Виктория може би не е лош човек, съжалявам, че ще го кажа, но зъбите й са в ужасно състояние, криви, жълти, граничат с нечистоплътност. И това никога няма да го разбера, да си направиш устни или там други корекции, но зъбите да си ги оставиш в този вид?!? Дали Алек не се погнуси като я целуна? Целувката беше кратка и повърхностна, с Маги доста повече се поцелуваха. 😀

Побъркват ме рошавите вежди на Маги и залепените кичури по челото на Валерия всяка вечер. 😀

# 2 247
Тази Надя прилича на  Капитонова (и външно), разбира се е жалко подобие. За какъв персонаж са я взели - от тия дето бунтуват останалите ли? Подбудителката?
Миналата година някой беше описал много добре всички 'необходими' за "Ергенът" персонажи.

# 2 248
Брат Габриел и мен ме дразни. След нея се нареждат Барбара и Надя. Другите ми се размиват.

# 2 249
Адвокат или не Силви е чудесен пример за нещо,  добре известно в психологията, а именно, че жертва и агресор са двете страни  на  една и съща монета.

Общи условия

Активация на акаунт