ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 920
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 220
Християна също така каза, че Виктория не е стратег, а е истинска и изглежда наистина е влюбена в Алек, както и Милена. Надежда била много голям стратег. Габриела също. Алек повече харесал Габриела от Памела, но тя била по-сдържана с него. За Маги всички премълчават нещо, сякаш имат забрана да говорят. Шуши груп си имат къртица в другия отбор но не каза коя. Донякъде Екатерина прескача от група в група, но като цяло търсела силните на деня. Призна си, че си е пийвала повечко.

# 2 221
Габриела преди е изглеждала сто пъти по-добре и по-нежна. Дебелите устни, дебелите вежди и дебелият нос сега я правят груба и мъжествена. Носът абсолютно не е имал нужда от корекция, за разлика от този на Надежда например.

Кога ще им светне на тези момичета, че лицата на повечето жени от европейски произход имат място само за едно голямо нещо, максимум две. Най-добре да са очите. Плюс едни хубави изписани вежди да подчертаят погледа, ако носът не е много голям, и стига.

И при все това смятам, че Габриела мъжествена я правят не чертите и тялото (което всъщност много ми харесва, в червената рокля с едно рамо беше убиец), а агресията и наглото и стръвно поведение.

Ако се държеше достойно, възпитано и човешки, по съвсем друг начин щяхме да я възприемаме — не като бай Габриел, а като амазонка, Гал Гадот, жената чудо, Артемида/Диана, Будика и т.н. Архетипът на знойната жена-воин.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 21:27 от Clare

# 2 222
Много съгласна с горното мнение. При Габриела и Барбара не тялото ги прави ”бичета”, а поведението. Има много спортистки със същите фигури (типични за спорта, който тренират), но имат нежно излъчване и добри маниери - съответно никой не ги възприема за мъжествени.

# 2 223
Маги малко прилича на Ива Дойчинова преди години

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 22:25 от diziler

# 2 224
Розите нали бяха три, а реално само две ще се ползват ?

# 2 225
Розите нали бяха три, а реално само две ще се ползват ?
Едната роза я взе Марта, но нямаше кога да я използва и не я предаде на никого.

Габриела преди е изглеждала сто пъти по-добре и по-нежна. Дебелите устни, дебелите вежди и дебелият нос сега я правят груба и мъжествена. Носът абсолютно не е имал нужда от корекция, за разлика от този на Надежда например.

Кога ще им светне на тези момичета, че лицата на повечето жени от европейски произход имат място само за едно голямо нещо, максимум две. Най-добре да са очите. Плюс едни хубави изписани вежди да подчертаят погледа, ако носът не е много голям, и стига.

И при все това смятам, че Габриела мъжествена я правят не чертите и тялото (което всъщност много ми харесва, в червената рокля с едно рамо беше убиец), а агресията и наглото и стръвно поведение.

Ако се държеше достойно, възпитано и човешки, по съвсем друг начин щяхме да я възприемаме — не като бай Габриел, а като амазонка, Гал Гадот, жената чудо, Артемида/Диана, Будика и т.н. Архетипът на знойната жена-воин.
За мен от двете сестри по-хубава е Пам. Също така в Габи и чисто физически има нещо много грубо. Снимките ѝ в Инстаграм нямат нищо общо с това, което виждам по телевизията. Аз бях човекът, който ѝ намери профила и не можах да я разпозная във визитката.

# 2 226
Памела е хубава и има приятен глас. Много хихи-хихи на моменти, но е къде къде по-добре от сестра си във всяко едно отношение.

Сега се сетих, че някой беше писал, че двете сестри имали подкаст, YouTube канал или нещо подобно, но все едната говорела, а другата само се съгласявяла. Коя от двете е активната? Подозирам, че Габриела, но да питам все пак.

# 2 227
Сетих се на кого ми прилича Маги, на Джери Хол ( бивша съпруга на Мик Джагър).
Същите кокаливи рамене, странна брадичка, огромно чело, плоска задница.

Наистина шикалкавят момичетата в подкастите като стане въпрос за нея. Аз имам теория защо. Вие също предполагам 🙂

# 2 228
Според мен хич не си приличат. 😁 Освен русата коса и раменете, друго общо нямат. Брадичките са доста различни.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 22:40 от Lilly_85

# 2 229
  • гр.Пловдив
Цитат
Иначе в една група са Маги, Надежда, Милена, Катя и Криси, но и там са разделени на подфрации, но като цяло се държат една за друга и са много по-приятни за гледане и слушане. У младите виждам прекалено много агресия или незаинтересованост.

На Милена коя й е подфрацията и кое й е приятно за слушане,понеже аз до момента не съм чула нищо подобно?
За кой се държи тя и изобщо как ги обобщаваш тези групи? Thinking

# 2 230
Този сезон са си взели бележка и има повече игри и повече синхрони с Ергена. Вилата и местоположението са по-хубаво,както и срещите. Но...дотук с хубавото.Сценария много прозира, особено около Маги, мда.
Ей, Editor къде зачезна. Не гледа ли

# 2 231
Няма никаква логика Христиана да е била там 22 дена
Беше странно и интересното е, че и Туджаров, и Неделчо се съгласиха с това твърдение и след това я накараха да млъкне.

# 2 232
Сега и аз се загледах в Надкаст с Христиана. Каза “Ако бяхме спортистки, щяхме да сме в Игри на Волята. Ако бяхме умни, щяхме да сме в Стани Богат. Ако бяхме готвачки, щяхме да сме в Хелс Китчън. Ние като не можем нищо, сме в Ергенът.” Хахахах.

Въпреки простотиите ѝ в предаването, така и не можах да я намразя. Прекалено очевидно беше, че играе някаква роля и хич не ѝ пука.

Общо взето каза, че с всички си е в добри отношения, освен Силви, която явно и след предаването с всички е на нож. Намекна, че тепърва ще си показва рогата.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 23:58 от Lilly_85

# 2 233
Няма как да питая положителни чувства към прост човек...

# 2 234
Давам си сметка, че не мразя играчите, намирам за тъпа играта 😂 Нито симпатии, нито антипатии изпитвам. На този етап не съм достатъчно впечатлена от никоя, за да я гледам из подкасти. Никоя не следвам в инста от този или предишни сезони. Постоянно ми се пробутва профила на Маги. Ми няма да я последвам… с нищо не ми е интересна тая жена.

Общи условия

Активация на акаунт