ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 925
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 160
Седя и си мисля, я си представете Мастагарков да се беше съгласил на ергенът, хахахаха. Горката му нежна душа.

# 2 161
Седя и си мисля, я си представете Мастагарков да се беше съгласил на ергенът, хахахаха. Горката му нежна душа.

Ами то и на този не му е лесно с тези моми....
Но поне действа по-директно от Генчо к веднага гони конфликтните. Хареса ми въпроса на Йоанна за какво е влязла тязи Габи, че тя само съска като змия и никакъв опит за сближаване с момчето. Да бе е влязла да си търси и тя мома?

# 2 162
  • София
Не е по-красива Нани, защото носът ѝ изглежда много неестествено и направо боде очите.

То направо имам чувството,че я няма горната кост и всеки момент ще се разпадне ..,като се усмихва и се получава странно хлътване No Mouth 
Личат им яко годините ,ако си мислят,че не ...и с перфектни тела ,не са на 28 все пак -отнася се за Маги,Нани,Мими и Милена ...
Личат им изживените години, нормално… виж има други дето им личат предстоящите.

# 2 163
  • София
Аз не съм напълно съгласна, че блестящи професионалисти може да са пълни хаховци извън работа - просто е много трудно човек да си контролира характеропатията, особено когато работи и контактува ежедневно с други хора. Та, нито вярвам, ще Силви е блестящ юрист, която в свободното си време ходи по врачки и протести на Атака, нито че Християна всяка вечер пие до припадък.

# 2 164
И защо да не се занимава някой с политика? Това лошо ли е?
Най-вече заради крайните ѝ проруски убеждения и афинитетът ѝ към една националистическа партия, чийто лидер честичко свършва зад решетките заради побоища и хулигански прояви.

За годините на участничките - личат им, но пък и някои от младите са състарени. Криси Горджъс никога не бих си помислила, че е под 32-33.

# 2 165
Мисля, че Християна издаде много с това, че е била 22 дни там ,а са излъчили толкова малко неща.
Възможно ли е да е била толкова тъпо , че да са събрали материал само за шест епизода.
Срещите на Валерия и Васка, както и на други момичета въобще не са излъчени.
Намекна, че и е дошъл предела и едва ли не, за това са я махнали, изиграли го били с Памела, това дето каза за езика.
Наистина беше на косъм да издаде много неща и я спираха, но за мен това си беше страшно издаване.

# 2 166
Няма никаква логика Христиана да е била там 22 дена, това е половината от престоя им. 22 дена са били толкова много момичета и какво са правили, след като почти цял месец никой не е изгонен? Снимали са коктейл след коктейл, чакайки да стане нещо интересно?
Тая Силви изобщо не ми е редовна, доста психо поглед има. Неприятна ми е и вероятно бих я избягвала, ако бях в къщата.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 18:06 от Spiritlight

# 2 167
  • Street of Dreams
Изгонили са Християна? Че аз какво съм гледала?

# 2 168
За Силви и правото - след петте години в университит се полагаха държавни изпити. След тах изпит в министерство на правосъдието, след който ти издаваха докемент за правоспособност - явно него визира Силви. С него можеш да почнеш работа - дали като адвокат, дали като юрисконсулт..можеш да практикуваш. Без него и преди него - не.
Стаж навремето имаше 1г, после го намалиха май, вече не помня дали преди втория изпит беше стажа, май да....

# 2 169
  • София
Доста бурна седмица.
Стана една идея по-интересно, но всичките тези скандали са претоплена манджа. Гледано, гледано... Само лицата се сменят. Едно и също до втръсване.

От това което виждам дотук явно Маги я гласят да бъде новата Елена, дано жената не развие истински чувства, защото страшно много внимание и отделя Алек. Засега категорично оглавява класацията за отделено внимание.
Без съмнение поне до момента е главната героиня. Ама това нищо не значи все още. Главните героини в сезони 1 и 2 на взеха последната роза...

Много тъпо беше това с бялата роза. Много бих искал да видя среща на Алек с Маги и сега с Надежда. Вместо това гледах една безсмислена и крайно отегчителна среща с клоуна на сезона Теа, а сега злобната боркиня, която има нулев интерес към Алекс ще изгърми Надежда. Една много хубава и стилна жена, чиято среща също би била много интересна. Много ми хареса как Силви и го каза директно на борчето. Къде си ти, къде е Надежда... Не се класираш!

Най-хубавото тази седмица беше изгонването на дивия кюстендилски бек. Защо обаче трябваше да я бавят толкова? Такива пияндета се гонят още на втория ден. Но браво на Алек все пак.
Не трябваше да я целува обаче.
И не трябваше да приема срещата с Теа и сега с Барбара.
Аз лични бих ги отпратил. Бялата роза не ме вълнува. Що за идиотия? Вкарали са го за да има скандали, ама ергена какво е там, кукла на конци ли? Мнение няма ли???

Много ми харесва групичката на Надежда, Марги, Милена, Екатерина и Кристина.
Ето това са жени.

Дебата за това кои жени са по-вървежни беше безумен. Младите пантерки или дърти-кърти.
Толкова Тушевско, че няма накъде.
И на подобни теми е хубаво да се чуе мнението на мъжете. То ще е много по-меродавно и важно.

Виктория и тя се вкарва в някакъв излишен филм. Не виждам никакъв истински интерес от страна на Алек към нея, но тя всячески се стреми да е под светлините на прожекторите. Лошо няма, осигурява се по-дълъг престой, но го прави по такъв начин, който няма да се хареса на зрителите и накрая от два стола ще падне на земята.

Не ми харесва и тази четворка от стрините клюкарки: Надя, Йоана, Вики и Мария. По-скоро Надя и Йоана ме разочароват много, съвсем други очаквания имах от тях. Сеирджийки.

Групата на пантерките е нетърпима. Твърде много злоба и фалш виждам там, за съжаление.
Жалко, че Васка стои с тях, както и Валерия. Разочарован съм и от Габриела. От останалите не съм и очаквал нещо по-различно...

# 2 170

Па той жъне успехи баш като Витя, на доста места му подадоха ръка откъм реклами след Игри на волята. Мога да кажа също, че наистина би стоял представилно в шоуто, най-желаният мъж в държавата. Никоя тука нямаше да го ръчка тоз относно ръст, коса, нос, зъби и кво ли не.

# 2 171
Стажът е след държавните изпити , преди изпита за правоспособност и е 6 месеца . Може да работиш и без правоспособност , но не ти тече юридически стаж , иначе след 5 години като юристконсулт ставаш адвокат , без да държаш изпит пред адвокатурата.

# 2 172
И не трябваше да приема срещата с Теа и сега с Барбара.
Аз лични бих ги отпратил. Бялата роза не ме вълнува. Що за идиотия? Вкарали са го за да има скандали, ама ергена какво е там, кукла на конци ли? Мнение няма ли???
Какво значи Алек да ”отпрати” Теа и Барбара? Предаването си има регламент, има си договори и участниците трябва да изпълняват. Срещите в много случаи, още от първи сезон, са определелени на базата на резултат от различни игри, като тази за белите рози.

# 2 173
Силви според мен не е вписана като адвокат. Ако беше според мен нямаше да пропусне да се похвали. Явно не се я явявала или не е издържала изпита. За вписване със стаж ми се вижда млада.

# 2 174
Тя каза ли кога го е завършила? Защото другите стажанти изглеждат пресни, пресни.

Общи условия

Активация на акаунт