ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 511
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 450
  • Валенсия
Ох, тая Габи е изключително проста, очевидно не знае значението на елементарни думи. Когато говореше със сестра си, че е забелязала колко Памела харесва Алек, каза "Погледът ти става ехиден". Сега пък обясняваше, че Маги на купоните се смеела на подмятанията на Христиана, пък на дебатите гледала носталгично. Joy
А това да смятат за свръхестествено, че някоя се порязала, докато готвела, или че друга я ужилила пчела през лятото, е направо малоумно.
А после ергенът пръска суперлативи по нейн адрес колко била зряла, отговорна, ценна като човек и тем подобни. Laughing
Каквито претендентките му - "младите пантерки", такъв и ергенино - перде.

# 451
  • София
Изненадвам се колко хора харесват Надя, аз ли пропускам нещо? Такова злобно същество, не знам за какви класи над другите говорите. Един дол дренки са ми с Валерия и Барбара.
Надежда харесват хората, за Надя съм чела основно визуално да я харесват, но не и като поведение.

# 452
Наум си е един чехльо и във формата и навсякъде.
Предлагам, а и така ще ги наричам занапред-джукестите и нормалните. При джукестите една Катя дето е с нормална уста. Но и тя ръси едни тъпотии. Но генерално не са те толкова виновни, а тъпата игра и сценарий.
Докога ще слушаме простотиите на Хриса?

Навън окей, ама как така тук? Той няма право да се намесва. Ако му кажат, ще направи нещо. Ако не, то тогава не.

# 453
Габи заслужава много суперлативи ако бъде сравнявана със сестра си. Ама да си ходят и двете

# 454
А видяхте ли стаята, в която Маги се оправяше? Изглеждаше супер натрупано и наблъскано с легла. В "Надкаст" точно такова предположение направиха, че не снимат в къщата, защото тази къща не е за 26 човека и се оказват прави, поне от това, което показаха снимано.

# 455
Барбаджаки да не я ползват и за охрана вечер, няма на нито един разговор по дивани и пейки?

# 456
Този сезон е някакъв тест за нас, зрителите. Убедена съм вече.

# 457
Тази жена с жълта рокля коя е? Защо е при младите? Изглежда на 30+

# 458
Тези жени пак изтрещяха Joy за следващия сезон трябва да има ангажиран щатен психиатър.

# 459
Изненадвам се колко хора харесват Надя, аз ли пропускам нещо? Такова злобно същество, не знам за какви класи над другите говорите. Един дол дренки са ми с Валерия и Барбара.

Сигурно имат предвид другата Надежда (Нани).

# 460
  • София
Самоизяждам се сама. Точка.

# 461
Видях няколко коментара. Назад съм, но май изводът е, че Надя е новата Капитонова.

# 462
  • София
Самоизяждам се сама. Точка. Ох, Тейче...

# 463
  • София /Абсурдистан
По-възрастните майки не са добри майки и възпитават децата си старчески. Ми добре.

# 464
Теа била центриран човек.
не бе, не мога вече JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт