ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 530
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 465
А видяхте ли стаята, в която Маги се оправяше? Изглеждаше супер натрупано и наблъскано с легла. В "Надкаст" точно такова предположение направиха, че не снимат в къщата, защото тази къща не е за 26 човека и се оказват прави, поне от това, което показаха снимано.

Най-вероятно точно затова и ги изгони по няколко наведнъж. За да има място.

# 466
Ех, Сашко тамън щеше да я шляпне да се осъзнае

# 467
Не искам да обиждам 4-годишните, но това същество Теа има интелект на....всъщност е много базов, на минимума...рядко тъпо същество...

Но пък Саше бил трогнат от неа Joy

# 468
Алек на всяка среща вкарва по някой pep talk Joy

# 469
  • София
Наум що мълчи кат пукал и позволява на Хриса да се отклонява от въпроса??? Егати....

Че той някога месил ли се е? Стои отстрани са запълва екрана, докато е на почивка.  Това предаване не личи да има водещ.

И чат пат излиза от храстчето да си каже приказката за розата.

# 470
  • тук и там
Изненадвам се колко хора харесват Надя, аз ли пропускам нещо? Такова злобно същество, не знам за какви класи над другите говорите. Един дол дренки са ми с Валерия и Барбара.
Да,пропускаш че повечето харесваме Надежда,(Нани),а не Надя.

# 471
На Алек вече му секна усмивката. Ся за психолог го хваната тая. Теа, ако ще се напъва с сценичните професии, да си оправя стайлинга и да хваща един треньор и една диетичка. В тоя ѝ вид става за цирка само.

# 472
Теа е куха като гъдулка. В постоянен бяг за дълбоки разговори с обратен ефект. И с тоя маниер на говорене ала ДжуГани съвсем противно въздейства.

Псевдопсихоложката Хриса голяма паника била относно магии, всъщност абсолютен манипулатор.

# 473
Алеко голям оратор… готов е за политик.

# 474
Сетих се на кого ми прилича Надя - на Деса Цонева.

# 475
# 476
Изненадвам се колко хора харесват Надя, аз ли пропускам нещо? Такова злобно същество, не знам за какви класи над другите говорите. Един дол дренки са ми с Валерия и Барбара.

Сигурно имат предвид другата Надежда (Нани).

Да, вероятно. Надя Георгиева имам предвид аз.

# 477
Деси Цонева би засенчиха Христиана по пиене .

# 478
Пуснах си от средата и логореята на Теа ще ме убие.

# 479
колко дълбоко се опознахме ...
ама какво значи роза ...
не, не. теа кърти.

Общи условия

Активация на акаунт