ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 214
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 675
Вишнева май е руска фамилия, Надежда да няма руски корени?

# 676
На ментално ниво са останали в осми клас.

# 677
Е,тя Надето каза че е имала сериозни връзки,ама пък не се била влюбвала..С Памела срещата беше ужасна според мен
Добре, а според вас как може да имаш сериозна връзка и в същото време да не си се влюбвала..?! Как се получава това? Не бих стояла и минута в сериозна връзка, ако не съм била влюбена, това ще ми се струва като предателство спрямо теб самия..

# 678
Гледам със закъснение, Алек го спечели феноменалната история на Памела с кофата!

# 679
  • софия
Уу доста скорпионки има сред участничките изненадана съм. Жалко, че са от най-неприятните - Памела и Теа 🤢

# 680
Вишнева май е руска фамилия, Надежда да няма руски корени?

И аз това се чудех няколко страници назад .. за мен тя има лек руски акцент.

# 681
  • София
Антипатичното в Маги според мен е твърде слабото и издължено лице. Иначе другото балансира и е симпатяга. Пък и подържана жена.
Изглежда страшно фейк. Като държание. За съжаление това го има и при Нани, но не в такава степен.
Всички са фейк, като изключим "психололожката", която показва естествената си простотия. Много слаби актриси, доста неестествено, а някои и доста превзето, говорят/рецитират. А двете сестри са почти като еднояйчни близначки. Трябва да си сляп, че да не видиш огромната прилика. Още на идването на момите в имението си помислих, че са сестри.
Тез девойки заради устните, които са си монтирали, ли фъфлят така?
Синът ми гледа 5 минути и се изнесе обобщавайки: "На тези устите са им по-големи от мозъците." Преди това беше потресен " на какви маймуни са се наоравили с тези джуки."
Много слаб сезон, много. Най-слабият досега откъм каста. Обърнаха го на индийска сапунка - магии, карти, глупусти...

# 682
"Аз винаги ще те разбера." ама ще направя ли нещо? Неее. 😬

В Американската версия поне ергенът се старае да е по-справедлив.

И какво справедливо има в това, да застане на нечия страна с едностранна информация?!

# 683
Силвито явно ще ги порти на Алек цял сезон.

# 684
Хем ми е жал за Силви,хем се посмях с простакелата и Мими ,която не може да я озъпти.То му напира отвътре ..Сега ще е интересно нейната  версия и позицията на Алек.

# 685
  • София
Гениална стратегия за печелене на мъж от тази образована и умна жена Grinning

# 686
Може ли такъв тормоз от страна на пияните махленки заради едни неизмити чинии?
На 2 часа сън, гладни, нальокани със спирт и треперещи от студ? Всеки битовизъм може да изкара лошото от човек при такива условия. А и едва ли са само чиниите и яденето без прибори, явно системно цапа. Щом и умерените момичета се включиха, че възпитанието на Силви не е нормално.

# 687
Липсват ми разговори за крака. Чак.

# 688
  • Пловдив
Алек сега ще го играе "Жоро Игнатов".

# 689
Нямам думи за Памката. Бива бива плитко та не бива. Лайна ли не беше,котки ли не беше, ама тази говорна логорея. Точно като Теа и тя не знае какво е точка в изречението.

Общи условия

Активация на акаунт