ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 091
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 855
Дзън-дзън и до утре! 🤙

# 856
  • София
И днес беше скучен епизод, но се откриха някои характери, за съжаление не в приятна светлина - Габриела, Надя, Барбара, Васка са доста злобни.
Габриела не е умна, но е доста хитра. Стратег е и умело манипулира другите и ги ползва да й вършат мръсната работа.
Памела се държи просто безумно с Алек, подобна лигавщина не е нормална.
Виктория има нереална самооценка, откъдето идват и фантасмагоричните очаквания към Алек.
Теа е пълна кукувица и още в следващия епизод ще ни го демонстрира с пълна сила.

# 857
  • Melmak
Май ще целува украинката.

Теа направо… 🤯🤯🤯🤯

# 858
Е той която и да целува, Магдалена ще се разстрои, след всички приказки за любов от пръв поглед.

# 859
и аз мисля че целува украинката. Не знам защо всички така скачат срещу Маги, нормално е да се дразни

# 860
Форматът започна като анимационна комедия, но рязко премина в хорър. Горкият Ерген.

# 861
Маги с кое момиче общува ?

# 862
Алек наистина ли трябваше да й даде примерът с децата, за да светне крушката? И това е "психолог", Боже.
В сцената Алек повече ми заприлича на родител, който се опитва да обясни на детето си нещо страшно просто и логично докато то се тръшка. Еми добре се справи, убедителен е. Joy

# 863
и аз мисля че целува украинката. Не знам защо всички така скачат срещу Маги, нормално е да се дразни
Миналата година пък проблемът беше защо не се дразнят Grinning

# 864
  • Melmak
Интересно е дали утре Барбара няма да краде среща.

# 865
Да ви споделя  какво забелязах.Християна сложи ли пиргите,следва пияно.С нейната си коса  си е предимно  по нормална и трезва

# 866
  • гр.Пловдив
Дзън-дзън и до утре! 🤙

Много ясно,поне не е статистка и между другото има много миловидни очи и добро излъчване ,пряма е и открояваща се ,за разлика от скимучещите статуи ,на които и гласа не можем да чуем ..

# 867

Синхроните след епизод 5.

# 868
Хареса ми поведението на Алекс, браво! В сравнение с Виктор и Ергени той се държи най-човешки, кавалерски, но и категорично.

# 869
Теа явно е в ролята на шута и си я играе с удоволствие и с... капацитет, колкото си има де. 😁

Общи условия

Активация на акаунт