ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 501
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 870
Посърнах и аз като Дарт Вейдър след този епозод!

# 871
Според мен кани Силви, и Барбара краде срещата, абе Силви е доста криипи наистина 😅

# 872
Помня, че миналия сезон и Мика не я даваха първата половина на сезона, а стигна 3то място. И този път ще вкарат накрая някой персонаж
И аз си го мисля от известно време, предполагам, че Васка ще влезе в тази роля. Някак твърде орязано /умишлено орязано/ ми се вижда представянето й, съпоставено с първоначалното впечатление, оставено у Алек. Запълниха цял епизод с глупавата Теа, инфантилната Памела и отчаяната Маги.

# 873
Дзън-дзън и до утре! 🤙

Много ясно,поне не е статистка и между другото има много миловидни очи и добро излъчване ,пряма е и открояваща се ,за разлика от скимучещите статуи ,на които и гласа не можем да чуем ..

Хъх? 🙄

# 874
Силвия едва ли е светица, но факт е че е обрана и не се поддава. Против всякакво такова кръчмарско поведение и крещене съм, както и група хора да застават срещу 1 човек, с каквото и да ги дразни, особено щом той не отвръща също с викане.
Време е Християна да си ходи. Това е училищен психолог, който провокира и поддържа булинг. А булингът е социално значимо явление и трябва да бъде спрян, защото е форма на жестокост!

# 875
Мара,  упс Мери ли е каква е " Кво станА МА ? - такава бесна селянка от одавна не бях чувала...

Сливата - един разговор не може да проведе, на пейката на Пиги приличаше, мръвките и висят от роклята, реве и тя не знае защо ? Чак пък такъв лош сценарии......явно взимат зрители за канарчета..
Но Алек, в ролята си, доста добре и го каза " Ти като детски психолог "----бла бла, хахахахахаха. Тази ако е детски психолог аз съм Мерлин Монро.

Хареса ми съчувствието на украинката към Виктория, трябват си " другарчета " в тази отвратителна обстановка.

И накрая, не разбирам какво някои харесват на Мики Маус ? Не стига, че говори като него, но има и косми по челото ??? На мен ми прилича на Софи Маринова, поне тази вечер...

Моника, сори, аз наистина исках да видя нещо повече от това момиче. Ок, по-студена, по-безизразна, това всички сме го видяли, но....е жалко да оставят простаци и вулгарни хора, на фона на такива, които може би зрителят би искал да опознае.
Таргедия е този сезон.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 00:07 от BlackCat12

# 876
Мария си е грозничка. С тоя нос и като цяло има нещо несъразмерно в нея.

Всички изглеждат сякаш са ги били
Много са се боли преди да се качат на самолета. Не се прави така… няма ви гледам втасалите химии по лицата!

Дададада.

Тази, която все е помирисала нещо гадно, има ужасяваща кожа. И да пляка 5 кг фдт, пак се вижда.
Не съм сигурна как точно, но такава кожа нали би трябвало да може да се оправи някак в днешно време? Ето тук вече би била наистина уместна намесата, но това пак не би променило израза й на човек помирисал нещо ужасяващо и кел файда😂

# 877
  • Варна
Аз съм на разговора между Алек и Христиана, ми направо я заби. 🤣🤣

# 878
Петелът като влезе в кокошарника, всички стават мили, благи, добри. А когато го няма се лее злоба на килограм. Не разбирам как може "младите" да са изпълнени с такава омраза.

# 879
  • Варна
Петелът като влезе в кокошарника, всички стават мили, благи, добри. А когато го няма се лее злоба на килограм. Не разбирам как може "младите" да са изпълнени с такава омраза.

Не е омраза, страх е.

# 880
  • here and now
Памела, тази притча да я разкаже на дружките си..

# 881
Страх от какво? Че няма да бъдат избрани от един мъж? Тъжна история.

# 882
  • Варна
и аз мисля че целува украинката. Не знам защо всички така скачат срещу Маги, нормално е да се дразни
Миналата година пък проблемът беше защо не се дразнят Grinning

Вземи думите от клавиатурата!

Но тя Валката си каза през вена защо не ревнува.

# 883
  • У Диспансера ...♥♥♥
Страх от това, че “дъртите “ както ги наричат според техния изветрял мозък, са по-предпочитани.

# 884
  • Варна
Страх от какво? Че няма да бъдат избрани от един мъж? Тъжна история.

От конкуренцията.
85% там не стават и не защото не са красиви външно, куцат много неща, много. За съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт