ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 125
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 885
Притчата на Памела всъщност беше с много добра поука. Можеше и малко по-елегантно да се изкаже , ама..си спомням и как наскоро  една амбициозна кметица ни заливаше в сутрешните блокове с екскременти , та не бях чак толкова впечатлена.

Обаче представяте ли си какъв ужас е , ако искрено си паднеш по някого в началото,  а има още 20, с които не само трябва да общуваш , ами и да се правиш на заинтересован, да ги мляскаш, дс правил шоу и т.н. Това си е чист психически тормоз:)
Влюбваш се например на  някой на летен лагер , тръпка, едно друго и някакви навлеци идват да досаждат- каквито и да са, то като ти е станал интересен някой друг, си е супер негативна емоция. А тук трябва до край да се правиш на маймуна, за да става шоуто.
То важи и за кандидат ергенките,  обаче те като че ли даже и не се преструват вече. Не виждам кой знае какъв интерес към Алек освен от спортна злоба.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 00:12 от Polikseni

# 886
Като станат и те "дърти" след 5 години, защото между някои стари и млади толкова е разликата, дано да са им смешни всички глупости, които представиха, като доводи в своя защита по време на играта. Поне ще е признак, че са научили нещо.

# 887
Да ви споделя  какво забелязах.Християна сложи ли пиргите,следва пияно.С нейната си коса  си е предимно  по нормална и трезва

Тя във визитката си каза как петък и събота вечер слага пиргите и токчетата и купонът започва до зори по дискотеките.
В понеделник маха пиргите, облича се културно и отива на работа.

# 888
Като станат и те "дърти" след 5 години, защото между някои стари и млади толкова е разликата, дано да са им смешни всички глупости, които представиха, като доводи в своя защита по време на играта. Поне ще е признак, че са научили нещо.
В някои случаи дори не са 5 години. Надя например (програмистката) е на 30 и се пише към младите, Силви на 31 е от старите. Малко са абсурдни коментарите на тема възраст в това предаване. Много участнички изразиха мнение колко са стари някои от тях за Алек… Не знам аз ли падам от Марс, но за мен 5-6 години разлика (независимо коя половинка е по-голямата) не са никаква драма.

Христиана без екстеншъните е горе долу симпатична. С тях обаче е ужас. Едно че не си ги оформя като хората, второ, че сякаш я правят да изглежда по-пълна.

# 889
  • Варна
Мани екстеншъните, тя всеки път е пияна.

# 890
  • София
Забелязахте ли и вие или ми се сторило, че по време на срещата на Магдалена, момичетата пак се навиваха да прекъсват и тогава Габриела каза на сестра си да не ходи, някоя друга да ги прекъснела, а после при Надя не я спря?

# 891
Християна вече загуби титлата "най-противна" за мен. Спечели я Габриела, следвана от сестра си. И вече се досещам как Алек ще ги разкрие - по котето Батман.
Магдалена ми е супер изкуствена. Целувките им, изреченията им, които си разменят и често се прекъсват  един друг...са супер мега принудени. Мъчат се да го играят влюбени от пръв поглед..ама не им се получава.
Виктория мен ме кефи. Не ми е скучна и изкуствена. Дори ми е интересна.
Мария, докато успокояваше Виктория  - "женската емоция е сложно нещо"...така би го казал мъж. Жена ще каже "жените сме...", "нашите емоции са...".
Надя доста надолу ми падна...
Йоана звучи интелигентно.
Тея - без коментар.

# 892
Надя например (програмистката) е на 30 и се пише към младите,

Надя е на 25-26.

# 893
Габриела наистина е доста противна, Памела обаче ми е окей. Лигави се, но не прекалено и някак си разтоварващо ми действа.

Solaris, в Уики пише 30. Може и там да са объркали.

# 894
  • София
Вървя ми за фон този епизод и съм изпуснала приятното разказче на Памела, но като чета май не е голям пропуск. Или пък е, защото би допълнил и без това не много позитивното ми мнение за нея. Наистина се държи малко като Софи Маринова. Никак не ги виждам с Алек. С Маги също ми се струва, че тя повече го атакува и си пише приказката сама.
Открадната среща е разочарование според мен. В първия сезон Ева го направи, не помня на кого, миналата година имаше ли такава?

# 895
Психоложката веднага оправи работата със Силвия. Е, много я бива, ще дойдат клиенти.
'Най-откровената', според къщата,  обаче има две лица, пред Ергена придобива друго изражение...
Интересно ми е коя зодия е Христиана? Стрелец? Скорпион?
-----------
На Ергена защо му викат Алек, той си е направо Сашо!

# 896
  • Варна
Вървя ми за фон този епизод и съм изпуснала приятното разказче на Памела, но като чета май не е голям пропуск. Или пък е, защото би допълнил и без това не много позитивното ми мнение за нея. Наистина се държи малко като Софи Маринова. Никак не ги виждам с Алек. С Маги също ми се струва, че тя повече го атакува и си пише приказката сама.
Открадната среща е разочарование според мен. В първия сезон Ева го направи, не помня на кого, миналата година имаше ли такава?

Имаше. Валерия открадна на цели 10 цял коктейл.

# 897
Интересно ми е коя зодия е Христиана? Стрелец? Скорпион?
-----------
На Ергена защо му викат Алек, той си е направо Сашо!

За зодиите - в първия пост ги има над снимките им. Дева е.

За ергена - защото така иска. Какво лошо? Почти всеки човек си има предпочитание как да се обръщат към него.

# 898
Solaris, в Уики пише 30. Може и там да са объркали.

През 2017 година е завършила гимназия. Тази година прави 26.

Не че е много голяма разликата между 26 и 30. Само преди два сезона Капитонова също смяташе, че е приоритет младостта ѝ, а тази година прави 30.

# 899
И в моята класация веднага след Християна Габриела води по точки за най-противна мома, следва я сестра и, после Барбара, Мери и т.н. Аз Виктория не я намирам за толкова неприятна, днес дори изглеждаше хубава с тази прическа и по-силен грим на очите. Теа я изманипулираха и използваха, грам мозък няма това момиче, браво на Силви, че даде гласност на проблема с булинга, това е форма на насилие и никой няма право да го прилага върху друг човек.

Общи условия

Активация на акаунт