ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 930
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 900
На мен пък Мери ми е забавна. Как подскачаше като скакалец на игрите срещу Барбара. 😁 Иска ми се да има повече такива игри, макар че трябва да са по-балансирани. Не е честно професионалисти срещу аматьори, продукцията очевидно буташе младите да спечелят.

# 901
И аз се дразня, че му викат Алек.

Теа е кукувица, обаче ми е много красива. И с този артистичен грим, като героиня от някоя приказка или фея. Но като проговори и...

Магдалена : наистина е тип Елена. Много се старае, много се натяга, видиш ли на 36 за първи път се влюбила внезапно баш по телевизията. Отчаяна работа. Имитация на любов с цел да бъде главна героиня. Добре че поне не е груба като Елена.
Само заради Алек гледам. С всеки епизод ме впечатлява все повече. Много ми харесва поведението му.

# 902
  • Melmak
Алек не заслужава да му причиняват това с такива противни жени. То злоба и филъри само…

# 903
Всички ми изглеждат някак деформирани. Силвиту е доста неуверена, това непрекъснато оправяне на косата си ми подсказва, че самочувствието и е доста пресилено. А отборът на младите моми, толкова глупости изприказваха за възрастовите особености на конкурентките си, че се чудя дали са природно прости или по сценарий.  Не мога да си представя, че тези момичета се излагат доброволно

# 904
  • София
Коя целува, за да се ядоса толкова Маги? Стори ми се, че е Мария (украйнката).
Аз мисля, че беше Йо с черна рокля. Украинката е слаба конкуренция, за да подразни така Маги.

# 905
Много ме дразни как са си обезобразили  лицата някои момичета. Като, че стоматолозите се справят по-добре от пластичните хирурзи. Не съм видяла някой с гротескно направени зъби, но устни и носове, повече.

# 906
Защо трябва да ни припомнят всички глупости, дето Христиана казва. Глупост на ента степен. Сякаш да ме подготвят за поредната доза глупости.

# 907
Момичета, може ли линк към епизода? Има ли го качен някъде? Да може да се гледа от чужбина.

# 908
# 909
Изгледах го, изчетох ви. Аз явно съм най-капризната тук. Никоя не ми харесва, много грозни жени, на никоя не симпатизирам. Като физически черти, Мери е с най-приятен и нормален изглед. Глупачките, наглите и простачките, няма какво да ги коментирам. Виктория е луда да показва такава слабост, какъв е тоя рев, какви са тия напъни да и се обръща внимание. Горкото същество, тя вероятно е била отхвърляна безброй пъти и поредният по телевизията направо я срива. Ще науча някакво инфо за нея от позната, да видим какво ще разкаже.
Но след всички негативи за Маги, които сте изписали, на мен пък не ми е неприятно поведението и, без да мога да обясня защо. Не намирам нищо общо с Елена и слава Богу! Не ми изглежда неискрена, нито пренавита. Може би не са ви се случвали такива внезапни любови, не знам, иначе бихте разбрали поведението и на двамата.

Някой назад питаше за Надежда, дали няма нещо руско в себе си. Фамилията и не е ВишНева, а Вишева и не говори за нищо руско. Друго виждам аз в нея, но няма да коментирам.

# 910
За дебатите на мен по-интересно щеше да ми е младите да защитават тезите на старите и обратно. Представям си какво щяха да измислят.

И един въпрос за Теа, може да е коментирано, извинявам се - вие виждате ли я като по-флегматична и руса версия на Дара? (Не Екимова) сякаш в лице са ми еднакви, начина им на говорене - също.

# 911
Не за Надя питах дали не е руския. Тъй като говори сякаш има руски акцент.

# 912
Виктория е луда да показва такава слабост, какъв е тоя рев, какви са тия напъни да и се обръща внимание. Горкото същество, тя вероятно е била отхвърляна безброй пъти и поредният по телевизията направо я срива.
Тя е малко като агресивна версия на Милица. Един ден пожелава на другите да се блъснат с хеликоптер и не знам какво си, на втория ден реве, че видиш ли тя била правила всичко за Алек, пък той за цели 2 срещи избрал някоя друга.

# 913
Не се научиха да ни пързалят по-елегантно в това предаване. Очеизвадно е, че Алек и Магда се знаят отпреди сезона. Вероятно са влезли да легитимират връзката си пред родителите му, замаскирана като "любов от пръв поглед". Майката на Алек май е на различно мнение, според промото. Доста обсебваща, с чувство за притежание и демонстрираща надменна показност е Магдалена. Нейните рокли са най-красивите и подходящи за структурата й. Изборът им от страна на продукцията само доказва бутането на въпросната мома към финал.

# 914
Гледам спора в момента в къщата. Бахти и безсмисления спор. Стига. Глупаво е. Абе...... Идиотия. Сега пък ще прекъсва срещата. Идиотщина.
Логорея Теа ми е досадна. Ужаааааас....

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 01:29 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт