ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 265
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 585
Безумие е тазгодишния сценарий на продукцията!
Не мога да повярвам, че гледаме друго предаване със заглавието "Маги и статистките".
Такова бутане на Магдалена, прекалихте! Хем знаем края още преди началото.
Дъно!

# 586
Тъкмо да кажа, че тази целувка беше много фалшива и те след нея се погледнаха продължително в очите...ми разколебана съм...

# 587
Ами финалът вече е ясен. Маги е неговия избор. Какво  още ще снимат почти 3 месеца? 😂

# 588
Ееее, няма вкус този ерген.

# 589
  • Melmak
Много злоба, просто това предаване повече прилича на кокошарник. Отвращават ме тия злобни женици.

# 590
  • София
На мен искрени ми изглеждат.

И на мен. Очите на Алек доста говорят. Но целувките са ми странни.

# 591
Е ясно е, че продукцията е решила фаворитката да е Магдалена, но.. Нито химия виждам, нито кой знае какъв интерес от страна на  Алек. Само ръсене на клишета, даже и една целувка няма истинска. Само тя го натиска и то по детски.
Прекалено издължено лице, издължена шия, ръбести рамене..Един ръст и крака, само че и двете си ги имам та и с това не ме впечатлява Магдалена. Чакам внимание към Надежда.

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 22:32 от *Амбър*

# 592
Ееее, няма вкус този ерген.
Може да е карал covid

# 593
"Целувката" между Алек и Маги ми изглежда като насилена, само с устнички и с натиск. Две дървета се целуват. Повърхностно. Нулева страст.

# 594
  • София
Йоана други държави каза като любими във визитката.

# 595
"Целувката" между Алек и Маги ми изглежда като насилена, само с устнички и с натиск. Две дървета се целуват. Повърхностно. Нулева страст.
Той беше нахапан.

# 596
Определено според мен има вариант с Маги да се познават малко преди предаването да започне да се снима. Но дори да е фалшиво  на мен ми харесва да виждам любов и романтика.

# 597
Сега пускам, изпуснах ли нещо интересно или само драмата на Маги?

# 598
Севиорум дизита ми се струва.

# 599
  • Melmak
Йоана други държави каза като любими във визитката.

Той нали е ходил само в Турция и Америка иии тя сигурно, за да не го изплаши с някоя екзотика. 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт