ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 020
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 600
Тези двамата имат много еднакъв профил, не че вярвам на слухове.

# 601
Офф айде пак задъвкахме "обичам да пътувам и да ям храна" ConfoundedWeary

# 602
Удобно е за дипломите. Еднаква фамилия.

# 603
Като сме на тема Турция и руси хора, този турски актьор много напомня на Алек

Tolga Sarıtaş

# 604
Изсмукан от пръстите е този сезон. Само заради вас, скъпи съфорумци, и темата, все още гледам...

# 605
ше се бориме, ше се хапеме....Христиана

# 606
"Целувката" между Алек и Маги ми изглежда като насилена, само с устнички и с натиск. Две дървета се целуват. Повърхностно. Нулева страст.
Не забравяй, че някъде там, зад екрана, по-лошата, мъжка версия на мама Незнам коя беше, е вперила поглед в екрана
Забравих за "инквизицията" 😆

# 607
Точно това си помислих и аз. Малко съмнително беше, когато я видя за първи път и се затича към нея сякаш я е чакал цяла нощ, а за никоя друга и крачка не направи.
И не само това, Маги също се държи странно. Още първата вечер му каза, че обичала да го гледа в очите, че обичала да си говори с него, че й спирал дъха и разни подобни прекалено силни фрази. Че кога успя да ги обикне тези неща, като се познаваха от има-няма 10 минути?!
Аз имам чувството, че Алек и Маги се познават от преди предаването.

# 608
Днес синът на Надежда има рожден ден. Да ѝ е жив и здрав, много сладки Hug
Скрит текст:

# 609
ше се бориме, ше се хапеме....Христиана
Тая кукувица все хапане й е в пияния мозък

# 610
Алек и Маги наистина се харесват, то се вижда. Той няма интерес към никоя друга и никоя друга няма интерес към него, както Маги, тези неща се виждат. А тези другите какви квачки са…
Йоана е интелигентна и приятна, Надя си мислех, че е, но всъщност е злобна и незряла, това отнема от красотата й. Нани( Надежда) има несвойствено лице и за жалост няма вече индивидуалност, умна, обрана и зряла е, но не може дори тя да се мери с Маги за симпатиите на Ергена, той просто си е захапал там. Другите изобщо няма да ги коментирам…за пълнеж са там

# 611
  • София
Тези двамата кога се видяха, кога се влюбила. Много са изкуствени, а възрастта на Маги се променя във всеки епизод- някъде бях видяла, че е родена 1990а, сега на 36 била. Не че е голяма разликата, но имам чувството, че в този сезон всеки си е писал възраст, която иска

# 612
Леле, не само Надя е като Капитонова от Али Експрес. Тази Йоана има излъчване и маниери доста сходни с тези на Александра. Тия да не са решили да правят римейк на Сезон 1!

# 613
Не знам дали вече е обсъждано , но Надя ("младата") не ви ли звучи като рускиня? Има по-определен акцент, не точно мйекащ, но като, че ли не само по външен вид ми напомня на Капитонова , ами и по акцент?

# 614
Ах, на Маги първите любовни трепети. Че и Алек и той. Ми давайте да закриваме сезона и толкоз. Щом е такава любов да гледаме само тях и повече да няма срещи и дивотии.

Общи условия

Активация на акаунт