ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 262
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 615
Аз имам чувството, че Алек и Маги се познават от преди предаването.
Имат страхотна химия помежду си, може просто да са се напаснали на момента, особено като се има предвид какви са останалите предложения за него си е направо бягство от джунглата като е с нея.

# 616
Освен глубсата челюст не виждам нищо общо между Александра и Йоана .

# 617
На мен Маги ми е като леля на Алек.

# 618
Тези двамата кога се видяха, кога се влюбила. Много са изкуствени, а възрастта на Маги се променя във всеки епизод- някъде бях видяла, че е родена 1990а, сега на 36 била. Не че е голяма разликата, но имам чувството, че в този сезон всеки си е писал възраст, която иска
Никога не е твърдяла, че е родена 1990-та, още във визитката си каза 36.

# 619
  • София
Става все по-смущаващо - обясниха се в любов буквално на втория ден, превъзбудени и екзалтирани, все едно са са намерили изгубен роднина след дълги години търсене, а в същото време се целуват като първолаци със стиснати устни.
Аз лично чисто физически и като поведение повече харесвам Надежда, но явно и този сезон избраницата няма да е някоя, на която симпатизирам. Не че Алек трябва да се съобразява с моите симпатии и антипатии. Joy

# 620
Маги ми е светлинни години по-симпатична от мнозинството участнички. Да, има нещо в лицето, не е първа красавица, но излъчването й! Чаровна ми е. А тези двете сестри почнаха да ръсят злоба повече от Християна, няма ли да хвърчат скоро, и не само те.. Мегаа антипатични

# 621
Като сме на тема Турция и руси хора, този турски актьор много напомня на Алек

Tolga Sarıtaş
Аз си мислех за този:

# 622
Освен в брадите не виждам прилика с тези актьори.

# 623
  • България
Надя от този ъгъл грам не ми харесва на вид, много ѝ е мазна кожата. Крайно неприятно същество е.

# 624
Надя Георгиева на 25-26 никога не е била истинска влюбена. Доста тъжно.

# 625
Мен точно целувките ми изглеждат истински. Забравили ли сте как точно така ти се иска да притиснеш и буквално да нацелуваш любимия по време на първоначалното влюбване? Не е израз толкова на страст, колкото на желание за непрекъснато докосване. Според мен ако играеха, щяха да демонстрират повече страст.

# 626
Надя е приемала партьора си като братче? Така ли или не съм разбрала?

# 627
Памела ми харесва тази вечер , гримът и е добре .

# 628
Надя… а ти знаеш ли какво искаш да кажеш?  Не се е влюбвала досега? Как може да имаш дълга връзка без да си влюбен? Пък по-старите имали много опит, чакали последния влак, имали много изисквания? А едно 20 и няколко годишно момиче какво чака?

# 629
На мен искрени ми изглеждат.

И на мен. Очите на Алек доста говорят. Но целувките са ми странни.
Целувките са такива, защото са зад камера.  Двама нормални и интелигентни хора са наясно с това и едва ли се чувстват в безопасност и толкова уютно, че да забравят съвсем за камерата и да се отдадат на този толкова интимен момент. Те ще си направят целувката, както трябва, ако продължат нататък извън предаването.

Общи условия

Активация на акаунт