ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 144
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 915
Не за Надя питах дали не е руския. Тъй като говори сякаш има руски акцент.
Нене, точно фамилията беше изписана ВишНева и се имаше предвид, че може би има нещо руско заради такава фамилия, не за Надя. Прочетох и за нея, но нямам какво да кажа, тя имитира дружката си Питонова, та чак акцента и имитира.

# 916
Със съвсем друго момиче е бил преди предаването .

# 917
Всеки го бива да философства. Като ги чу младите как говорят за деца бих искал да им кажа " А вие колко деца сте отгледали че да имате това самочувствие"?

# 918
Реално и Надежда като е родила е била млада.

# 919
всякаш алек и маги наистина се познават
преди предаването както гледам по горните коментари повечето хора мислят като мен.
Влезте в истаграма на маги има една снимка с рози и под поста пише тя ,, Казват в живота няма случайни срещи, случват се в точното време на точното място. За някой това е клише, а за други  истиснска история ,, Дали има предвид че за нас това което гледаме е клише , а всъщност тяхната връзка е истинска

# 920
Надя. Прочетох и за нея, но нямам какво да кажа, тя имитира дружката си Питонова, та чак акцента и имитира.

Надя е сдружка с Капитонова ?? И за това говори така ???? Ужааааааааасссссссссссссс

# 921
  • София
При дебат е така - казват ти коя позиция трябва да защитаваш. Може и да не си съгласен с нея, но трябва да приведеш аргументи в нейна полза и да не личи, че не вярваш в нея. Това не беше спор, който те са решили да водят помежду си, но го превърнаха в такъв. Най-добре към задачата подходиха Екатерина и Надежда - без да влагат чувства изброиха аргументи.
Сезонът е от тъп по-тъп.

# 922
Изборът им от страна на продукцията само доказва бутането на въпросната мома към финал.
Теорият/ Мнението , че се познават предварително хахаха супер е подкрепям .. но може и да се се влюбили от пръв поглед.

Неловко ми беше Тея как влезе докато Маги се преобличаше и започнаха обсъждането.
Искам повече сцени с Надежда 😩😢
Май днешният тоалет на Маги е нейна рокля . Попадна ха ми нейни снимки от 2021 ..Много ми прилича на тоалета и от днешният епизод .

# 923
Вярно ли смятате Силвия за жертва? В този формат или няма жертви, или всички са жертви на формата. Зависи от гледната точка.
Тя е драматично инфантилна и ужасно посредствена. Напълно откачена е. Доколкото си спомням, се представи като "правоспособен" юрист, което показва, че съвсем скоро е взела изпита за правоспособност накрая на следването. После нещо споменаваше съда / какви хора имало там, не като тия простачки /, което потвърждава, че доскоро е била на стаж, който предшества изпита за правоспособност. Нито един юрист не се представя така, освен ако не е завършил току-що.
 Бас държа, че не работи по специалността. И за сътрудник в кантора няма да я вземат, просто няма капацитет. В момента на пазара има толкова невероятно интелигентни и подготвени деца, че тази селянка изобщо няма шанс. Освен това е на 31години?! На тази възраст ако ставаш за нещо, вече трябва да си напреднал в кариерата, а не да се явяваш в долнопробни предавания. Ако работи нещо сериозно, никога и при никакви обстоятелства нямаше да си позволи такава имиджова щета като участие в подобен род изява.
  Вероятно конфликтът е показан избирателно - беше ясно, че крясъците са финала. Битовите и навици сто процента са били повод за забележки от останалите предните поне няколко дни. Няма друго обяснение защо всички бяха съгласни, със сигурност са опитали с добро, ама тая нали не се поддава на "манипулации", е продължила както си знае. Че психоложката беше къркана, беше. Тя се лигавеше  за вещерските умения и се забавляваше да навиква юристката. А оплакванията към ергенчето бяха върха. Картите ги дразнели, а за боклуците - ни дума.
  И тая, и останалите, и ергенчето са на интелектуално и емоционално равнище около училищно образование начален етап. Какво, по дяволите търсят жени по на 35-36 години там иначе?! Магита, Нанита, разни други лелки  които трябва отдавна да са си седнали на задните части и да се занимават със сериозни неща, а не да се мляскат по телевизора с някакъв озъбен инфантил на гимназиален летен лагер. За по - младите е ясно - те смятат да излязат на печалба, съответно се надяват на ограничени вреди, ако не им излезе сметката. То със сериозни професии така или иначе няма, нямат нищо за губене.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 02:34 от NOmerci

# 924
В един от епизодите май чух, че сами си избират роклите. Явно си носят и техни.

# 925
Габриела ми е тегава,  говорът и гласът й ми напомня на Ивайла Бакалова.

# 926
Аз съм разочарована, че не изгони Христина. Каква лицемерка, пред Алек за малко да пусне сълза. Булингът не трябва да се толерира. Алек какво си мисли, че ще а превъзпита с един разговор. Може би продуцентите не са доли да я изгони, за да не изпуснат сеира.
Памела пък толкоз просто същество с грам мозък, така се лигавеше, че превключвах канала за  не слушам глупости.

# 927
  • Down south
Мисля, че всяка мома е образ и олицетворява съответната ценностна система. Възпитание, образование, мироглед, включително начин на изразяване и пр.
До сега най-фрапираща в простотията си сякаш е Теа.
Христиана, която е твърде събирателен образ и афишира завидна селания, вероятно ще се окаже нещо съвсем различно.
Русите дами Нани и Маги, 
си приличат твърде много и  трудно ги различавам (дано не бъркам имената)
Разделението на млади и не толкова, е силно показателно, особено изразено в "дебата"
Не ми стигнаха силите, за да изгледам цялото нещо.

Повечето коментарии в темата са много забавни и дават добро отражение на погледа върху момите и случващото се във формата.

ПП Ергенът би трябвало да е очарователен, ерудиран, магнетичен, мъжествен будещ сънища и мечти. Общо взето би трябвало да е близо до мъжът мечта.
Този е някак отпуснат и не особено заинтересован.
Пределно ясно ми е, че всички влизат в роли, но неговата роля е главна.
Язък Ill

# 928
Надя не е приятелка на Капитонова, просто си приличат визуално. Приятелка ѝ е Кристина, която прилича на певицата Галена; тази, която я пишат финансов директор.

# 929
Според мен, Алек е в ролята на психолог, а не на ерген в предаването.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 08:51 от Tsugumi_

Общи условия

Активация на акаунт