ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 133
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 930
Според мен, Алек е в ролята на паихолог, а не на ерген в предаването.
Направо в психиатър го превръщат! Много кофти сезон му се падна, жалко, че има потенциал на готин ерген

# 931
  • Варна
Скрит текст:
Изборът им от страна на продукцията само доказва бутането на въпросната мома към финал.
Теорият/ Мнението , че се познават предварително хахаха супер е подкрепям .. но може и да се се влюбили от пръв поглед.

Неловко ми беше Тея как влезе докато Маги се преобличаше и започнаха обсъждането.
Искам повече сцени с Надежда 😩😢
Май днешният тоалет на Маги е нейна рокля . Попадна ха ми нейни снимки от 2021 ..Много ми прилича на тоалета и от днешният епизод .

[/spoiler]
Роклята е същата, включително колието.

# 932
Надя не е приятелка на Капитонова, просто си приличат визуално. Приятелка ѝ е Кристина, която прилича на певицата Галена; тази, която я пишат финансов директор.
Надя е аватарът ѝ в предаването.

# 933
Дами, открадването на срещата на Маги не ви ли се стори доста режисирано?

# 934
Многострадалната Геновева... Сякаш са направили това предаване специално за Маги, за да може да се изяви като актриса в ролята на обижданата и измамена от всички. Въпреки всичко тя продължава да се бори за мъжа, който спира дъха й и кара сърцето й да бие лудо. Би трябвало да стои по-тежко и сдържано тази Маги, да вдигне гордо глава и да не показва слабост. Не ми допадат тези лиготии и ролята на жертва.

# 935
  • Plovdiv
Не изгледах епизода докрая,Надежда много ми хареса като поведение .

Много ми хареса и играта с дебатите.Много по-добре от играта с бутането и удрянето.

Всички се държат много  мило с Милена браво.

Маги правила ли си е носа?Има нещо много странно в него.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 08:47 от Penelope77

# 936
Този сезон ми идва доста фейк, не знам защо. Всичко, което се случва, ми изглежда нагласено и без никаква достоверност и е нещо като нищо... Чак дебат имаше млади и стари да се разгори огънят на конфликта, ама и тоя конфликт в измислен, колкото всичко останало. Ергенът Алек само ми е симпатичен и дотам...не го виждам истински привлечен от никоя от момите...Липсва ми и някой като Валерия и Елена. В този сезон не са навили никой от такъв калибър. Валерия и Елена бяха ярки образи , тоз сезон се очертава блудкав...

# 937
Цяла нощ сънувах бермуди...розови, лилави..ярки цветове такива...Joy

Върнах леко  ..но коа излезе снощи, че аз като дъртюха, си легнах ранХо....?
Аз сънувах Маги. 😞😞😞

# 938
Толкова интригуващи дебати, че буквално заспах. Сега пак ще има да гледам Ерген до края на седмицата.
Подозирам, че това с изнудването на Теа да използва бялата роза, си беше добре режисиран ход на продукцията. Че тя си беше облечена и полу-гримирана, чакаща на нисък старт да ѝ наредят какво да прави. Толкова съдържателна среща. Понеже я проспах, да питам: Тропнаха ли една "Бяла роза" за финал с ергенЯ?

# 939
Как сте, мацки и котараци, болят ли ви подметчиците? Хапаха ли ви пчели снощи? Animal Bee

Ей, мислех да не пиша този път. Ама то голяма комедия.

Габриела, Барбара, Валерия:
Скрит текст:
Какви женски енергии, какво склоняване на глава пред мъжа алфа, какви пет лева? Не се ли усещат, че имат излъчване, маниери, речник и осанка на римски пехотинци? Не че са грозни, само имат грозни корекции, но не са и Грейс Келита. Човек трябва да си знае силните и слабите страни, в коя категория се състезава и кой наратив го поставя в добра светлина. На тяхно място щях да говоря, че жените са силни, можещи, справящи се, борбени, амазонки, корпоративни акули, бизнесменки.
По отношение на Габриела специално:
Скрит текст:
Спортната злоба е задължителна в спорта и бизнеса, но трябва да можеш да я изключваш в социални ситуации.
Надя:
Скрит текст:
Голяма невестулка. И какъв е този wannabe руски акцент като на Габи миската миналата година? Модерно и престижно ли стана покрай Капитонова, че не си говорят просто на русенски/хасковски/пловдивски? Имам познати от последните двата града и не звучат така.
Теа:
Скрит текст:
Както винаги казвам, някои хора трябва да си джиткат само по Малдиви, Дубай, Занзибар, Миконос, Маями. Няма смисъл да ни правят навалица по камъняците и всички ще сме доволни.
Хайде и малко положителни неща:
Скрит текст:
Много хубави коси тази година — Екатерина, Мария украинката, Милена, Силви. Последната специално много младее като цяло и изглежда много свежа в ярки цветове. Черното не ѝ отива всъщност. Иначе си я пере сачмата.

Милена на дневна светлина и с по-малко грим си е направо хубава. Екатерина също много ми харесва.

Мери има бърза мисъл и дар слово, само тя има дадености за кариера в ТВ. Нещо народно тип Рачков, или Съдебен спор, или да интервюира хора по улиците.
А по отношение на дебата млади срещу стари, народът го е казал — не питай старило, а патило Wink

И накрая се обръщам към продукцията — брутална проява на лош вкус, селяния и варварство е да пуснете Аве Мария за фон на този цирк.
Скрит текст:
Знам, че е защото класическите прозведения, които знаете се броят на пръстите на ръцете ви. И все пак не е трудно да се сетиш, че молитва към Богородица — според християнството не просто най-добродетелната жена, а най-почитаното човешко същество в историята (Църквата ѝ отдава най-много почит след Бог, повече от на всички светци) — не е удачно да се използва в такова предаване, особено с оглед на добродетелните девици в него.

Пак добре, че миналата година не пуснахте Азана за саундтрак, докато Елена и Евгени разглеждаха турските потайности по смокинови листа, че можехте да получите някоя експлозивна пратка в централата на БТВ.

# 940
Тамън тръгвам да съжалявам Силви и тя пак запова с тъпи изречения, наистина историята за умрялата циганка е за нея. Не са прави да я нападат, но тя изглежда супер неприятна. Голям юрист, голямо нещо.

# 941
  • Варна
Всичко е тоооолкова режисирано!

Не случайно Маги и Теа са седнали една до друга.

Не случайно Теа е в центъра и не случайно само тя седи на стол и се пада по високо от другите, които са на диваните.

Не случайно Маги веднага започна да говори за бялата роза.

Не случайно младите я подкокоросват.

Твърдо НЕ вярвам, че Маги може да я разреве и разстрои някаква пикла.

И зад целия този гениален сценарий стои идеята Маги да изпъкне!

Барбара изглежда като биче и ГЛЕДА като биче.
Имам чувството, че както си стои ше скочи и ще забие на някоя едно круше.

Теа е такова тъпо парче!

# 942
  • София
Clare, заради твоите рекапи гледам шоуто. Не си и помисляй да не пишеш.

Все си мисля, че и Теа е в роля и после ще изненада в някой надкаст с интелект или обща култура.

# 943
  • София
Тази Силви е някаква кукувица - прегледах и инстаграма, доста ретро излъчване има. Отделно, има клипчета от репортажи по тв Алфа. И според мен, ако беше сериозен юрист, пък било то и тепърва прохождащ в кариерата, нямаше да влезе

# 944
Както е тръгнал тоя сезон, скоро най- интересната част ще ни е появяването на Наум..

Общи условия

Активация на акаунт