ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 110 953
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 945
  • София
А бе, каквато и да е - Христиана ми е 100 пъти по-неприятна. Grinning

# 946
Мне, Христиана е проста, а Силви е направо вредна. Сега разгледах и аз инстаграм профила 'и, чисто психо на Атака. За такива нямам никаква жал.

# 947
Cancel ❌ и на двете и да се приключва. Лошото е, че нямат какво друго да дават. Остана една Маги да се превъзнася и една Вики да реве.

# 948
  • София
Нямам никакво време да им разглеждам профилите, мнението ми е изградено от това, което гледам по ТВ.

# 949
Тази Силви е някаква кукувица - прегледах и инстаграма, доста ретро излъчване има. Отделно, има клипчета от репортажи по тв Алфа. И според мен, ако беше сериозен юрист, пък било то и тепърва прохождащ в кариерата, нямаше да влезе
Тези без корекции и с повече от 2 косъма естествена коса изглеждат ретро, да. 😅
Може ли линк към профила й?

# 950
  • София
Не успяват да ме грабнат този сезон засега.

Цялата линия млади срещу стари е прекалено изкуствено бутана. Дразнещо е, когато е толкова очевидно.

Нито на Християна мога да, симпатизирам, нито на Силви, и двете да си ходят по-бързо. Тази линия също е тотал щета.

Маги я подготвят да е нещо като Сашка (всички срещу нея), но няма нужната харизма и не мисля, че ще спечели сърцата на зрителите.

Сашко ми се издига в очите все повече. Най-накрая Ерген, който знае как да се държи с жените и има човешко отношение. Не знам какво прави там, очевадно е, че без проблем може да си намери жена.

Много лошо впечатление ми направи натискът, който оказаха на глупавичката Теа. Не знам как успяха да направят сезон с участнички, които освен нелицеприятни отвън, са грозни и отвътре. То няма за кой да вика човек. На този етап се надявам Сашко да не избере никоя.

Като го казах, Мария ми направи много хубаво впечатление вчера, и е нежно момиче със специфична красота. Не виждам искри обаче там.

# 951
Ергена тази година го обличат покъртително зле, особено снощи с лилавото сакенце и розовата риза...липсваха едни бели лачени остри обувки и е също като на сгоден циганин брат му. Пък тази среща си беше отвсякъде нагласена даже matching тоалети, сигурно защото с нищо друго не могат да се match-нат Тея и Сашо. Трикрилния гардероб Габриела добре влезе в ролята на подстрекател, хубаво го изигра, явно наистина си е проклетница.

# 952
780 коментара, не успях да Ви изчета .
Незнам някой друг дали го е писал, но срещата на Алек и Маги след тази с Тея, беше много романтична и вълнуваща, личеше си , че и при двамата има тръпка. Дали режисирано или не, незнам , но мен ме докосна.
Може пък просто да съм безнадежна романтичка Laughing

# 953
Всичко е тоооолкова режисирано!

Не случайно Маги и Теа са седнали една до друга.

Не случайно Теа е в центъра и не случайно само тя седи на стол и се пада по високо от другите, които са на диваните.

Не случайно Маги веднага започна да говори за бялата роза.

Не случайно младите я подкокоросват.

Твърдо НЕ вярвам, че Маги може да я разреве и разстрои някаква пикла.

И зад целия този гениален сценарий стои идеята Маги да изпъкне!

Барбара изглежда като биче и ГЛЕДА като биче.
Имам чувството, че както си стои ше скочи и ще забие на някоя едно круше.

Теа е такова тъпо парче!

Точно така, спофделям напълно, срещата беше предварително направена за Теа, не за Маги.
Тия кексчета-айде стига.....

# 954
Чакам да се включи Дяволо и да иаже, че много харесва Мери. 😁

# 955

Коя е Моника?

Шегувам се.
Но защо така упорито ни пробутваш Моника във всичките си коментари? @tiesto_bg
Как защо? Не разбра ли, аз съм Моник. Joy
Всяка година се върти темата от 3 до 5 момичета, викам да пробваме и от задните редове да видим как са нещата, ама няма да е. Първо бях Моника, сега съм нещо като неин бизнес ангел. Жив да не бях..

Съжалявам! Очаквано за мен твоята мацка си тръгна. Това, че я държаха на последния ред не я прави лошо момиче, но продукцията не ѝ даде шанс. От общия преглед на ИГ профила ѝ, виждам, че е затворена. Поглеждайки основно, че снима тялото си по онзи момичешки кокетен начин, не ми лъха на интелект. И ми се струва, че в живота привлича един определен мутро типаж. Дано да греша.
Да е щастливо момичето, това ще ѝ пожелая. 🤍

Тази вечер ми мирише на отпадането на Христиана...

# 956
Не знам дали вече е обсъждано , но Надя ("младата") не ви ли звучи като рускиня? Има по-определен акцент, не точно мйекащ, но като, че ли не само по външен вид ми напомня на Капитонова , ами и по акцент?

Сливенски акцент Smile

# 957
Сигурно е обсъдено, но само от това как Силви се зарадва, че някоя я е ужилила оса тръпки ме побиха. Зловещо беше, игра, игра, ама там нямаше сценарий.

# 958
Виктория ще е ок, ако си оправи зъбите, няма тази уста и ходи с пусната коса.
+1 И да си оправи кожата, че е отвратителна без фон дьо тен

# 959
Ето Мария ходи с пусната коса.

Общи условия

Активация на акаунт