ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 376
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 290
сливка се нафирка

# 1 291
  • На Изток от Рая
Кюстендилската слива как си е вързала краката на фльонга, той и езикът ѝ на там отива... Нищо не е разбрала от това, което Алек ѝ каза вчера и си търси нова жертва

# 1 292
Сливка ще си ходи, на глас оспорва сценария JoyJoy

# 1 293
Все едни и същи говорят.

# 1 294
Е, хайде сега. Тук се спомена, че рязко има нужда от коктейли, представете си на тях какво им е Joy

# 1 295
Ох, горкото същество, то се слага на една плоскост с Маги, че дори смята, че я превъзхожда! Майка и много я е лъгала...

# 1 296
Чак не забелязват, че Сашко се върна.. пускам сълза

# 1 297
  • Валенсия
Маги е уверена и стабилна в поведението си в къщата. Не я виждам нито фалшива, нито двулична. Напротив, директна е, и ясно заявява, показва и доказва, че е там, за да спечели мъж, а не псевдо приятелки.
А тези кикимори покрай нея, те сами я издигат в очите на нас, зрителите.

# 1 298
Стига вече с това спиране на въздуха. Започна да става досадна.

# 1 299
На Васка много й отива червено червило. Червената рокля отива на Габриела също и в профил, когато мълчи косата й е много хубава. Барбара има много хубави очи, трябва да говори само с тях и да не си отваря устата. Киара е хубава, но отдалеч, да не се вижда горната надута устна - анатомично е правилно горната да е по-тънка от долната, ан е обратното. Надя има много хубави тръпчинки, но да не говори.
Памела и Теа са ми най-красиви в тяло, и лице, Теа ми е забавна, а Памела предпочитам да не се смее, и да не говори. Значи повечето са ми красиви, все пак. Дори с Вики свикнах и продължавам да твърдя, че мога да я разкрася с друга прическа, с нейните собствени дадености - розово червило много добре.
Маги е хубава в дълги рокли, елегантна, но твърде твърде кльощава за моя вкус, загубила е женските меки форми, прилича ми на Оли от Попай, и е по-висока от Алек.

# 1 300
Аз ли не разбрах само - как показа Маги че Виктория и е трън в очите, че е супер недоволна от тази роза, че е супер ядосана и не знам си какво? Надя е дъно, след като досега не се е влюбвала а е имала дълги връзки, и на 36 ще си е сама.

# 1 301
Голяма драма с този въздух на Маги. Да си носи кислородна маска в джоба вече.

# 1 302
  • Варна
Силвещи да не реди карти, че липсва?

# 1 303
Специално пиша за ежедневното "спиране на дъха" и ръката на гърдите от магдата.

Ще го направя традиция

# 1 304
Сега се включвам. Няма сила, която да ме убеди, че Маги е невероятен оратор, много умна или магнетична. За мен е безлична.

Общи условия

Активация на акаунт