ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 027
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 830
Сливата в "Преди обед":

# 1 831
  • Stockholm
Христиана като се прибере, би трябвало да получи втора изненада- Молба за напускане, ако все още работи в училище.
Относно пиянските изцепки- човек, който няма хроничен  проблем с алкохола, не изпада в състоянията, в които изпадна тя в предаването.
Относно валидността на дипломата ѝ за дестски психолог, съм силно притеснена за качеството на висшето образование в България.
Това че беше отвратителен интригант, би трябвало всички, дори и поддръжничките ѝ да признаят.
Това че е отслабнала, не я е направило по-малко комплексирана и балансирана.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 13:28 от silsto

# 1 832
Гледам Христиана в “Преди обед”. Много земно се държи. Каза, че навън няма проблеми с алкохола, но от стреса в предаването се напивала. Не се е харесала отстрани, родителите ѝ също не са я харесали. Каза, че съжалява за поведението си към Силви и благодари на Алек, че я е приземил, но твърди, че е имало много неизлъчени провокации от нея и от Виктория. Призна, че не е влязла за любовта, а дивидентът ѝ е Тик Ток канал. Затова и се опитвала да си вземе максимално много ефирно време. Също спомена, че нарочно е използвала диалектни думи. Каза и очевидното - че почти всички са вътре с идеята да наберат популярност. Живее в София и се занимава с онлайн бизнес, но не уточни какъв. Похвали се, че е 65 кг, а преди 2 години е била 128. Държа се мило и скромно.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 22:55 от Lilly_85

# 1 833
Браво на Христиана за килограмите. Определено постигна популярност с участието си. Дано тази слава ѝ свърши хубава работа.

# 1 834
Не мога да повярвам, че Габриела и Йоана са по на 25, изглеждат на 35. Също и за  Милена, че е почти 40, давам й 30-32.
Памела е ужасно лигаво, превзето, инфантилно същество. Не мога да преценя дали се преструва или си е такава.
Учудвам се, че има хора, които се умиляват от "невинността" на Виктория. На мен ми е много смешна, кринджава и нелепа когато си придава вид на излязла от гората девственица.

# 1 835
  • Plovdiv
Моите 2 стотинки за Силви. Девойчето ми е силно неприятно. Това не означава, че оправдавам тормоз. Ама имам странното усещане, че совите не са това, което са.
Разгледах социалните й медии.
Кръстила си е единия акаунт goddess.silvi.ruseva Rolling Eyes Като цяло публикациите й са тюрлюгювеч от Путин, Кобилкина, Бог, астрология, национализъм, врачки и баячки. Участвала е в някакви протести против "здравния фашизъм" (мерките против Ковид) Confounded. Грамотността няма да коментирам, положението е "оле мале".
Нещо не е на център там - особено примерно като я слушаш на протеста: https://www.facebook.com/100000313247697/videos/1360142061108549/

Определено не бих имала подобна персона в приятелския си кръг, честно казано...
Една истинска жрица на българската народна вяра Innocent

Тя говори като първолак Open Mouth ,първи клас ученичка,какъв адвокат ,какво право,майко мила.
Има самочувствие ,но няма поркритие,затова и се дразнят другите.

# 1 836
Здравейте. Честит празник на всички дами!
Тъъъй какво научих от последните епизоди от мъжка гледна точка: влизаш в предаването не да показваш индивидуални качества, да си мъж на място, да бъдеш галантен, възпитан и да дадеш примери на младите момчета как трябва да се отнасят към една жена,  а да си безхарактерен, кукла на конци, да те подмятат насам-натам и като цяло да си красив, добре оформен, лъскав плужек.
Махаш тихите, възпитани и добре сложени жени, целуваш се с която ти падне, лъжеш всяка че ти е хубаво с нея и е единствената, която те кара да се чувстваш така и не на последно място взимаш за собствен пример въображаеми семейства, въображаеми идеали, които нямар нищо общо със собствената ти ценностна система.
Най-трудният ми въпрос, който ми задава собственият ми син е защо гледам предаването..

# 1 837
Моите 2 стотинки за Силви. Девойчето ми е силно неприятно. Това не означава, че оправдавам тормоз. Ама имам странното усещане, че совите не са това, което са.
Разгледах социалните й медии.
Кръстила си е единия акаунт goddess.silvi.ruseva Rolling Eyes Като цяло публикациите й са тюрлюгювеч от Путин, Кобилкина, Бог, астрология, национализъм, врачки и баячки. Участвала е в някакви протести против "здравния фашизъм" (мерките против Ковид) Confounded. Грамотността няма да коментирам, положението е "оле мале".
Нещо не е на център там - особено примерно като я слушаш на протеста: https://www.facebook.com/100000313247697/videos/1360142061108549/

Определено не бих имала подобна персона в приятелския си кръг, честно казано...

O, уау. Това не го очаквах честно казано. Аз донякъде й симпатизирах, но вече със сигурност не.

# 1 838
  • София
Мисля, че този път Алек трябва да я върне. Ако не го направи ми пада в очите.
За съжаление не мисля, че има как да стане, по ред причини. Първата е, че такова е правилото - която има бяла роза, може да открадне среща когато си пожелае. Ако я върне сега, все едно й казва "Точно срещата с Надя не искам да ми крадеш, но може да прецакаш всяко едно от останалите момичета по всяко време по-нататък." Няма да е красиво просто.
Втората е свързана с чисто техническата страна на нещата - ергенът най-често чака избраницата на мястото на срещата, което обикновено е доста отдалечено от вилата и ако тръгне да я връща, продукцията ще изгуби цял снимачен ден и респективно пари.
Иначе би било страхотно, ако го направи. Мен много ме е яд, че няма да се види с Нани и се надявам да я покани пак още след срещата с Барбара. Тъкмо ще покаже, че не одобрява тези глупости с краденето.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 23:30 от Reinа

# 1 839
Е нали беше най-известната в Кюстендил и за нищо на света не би се преместила в София? Какъв онлайн бизнес, какви глупости… явно родителите ѝ са ѝ казали какво да каже, че да смали хейта.
Гледам Христиана в “Преди обед”. Много земно се държи. Каза, че навън няма проблеми с алкохола, но от стреса в предаването се напивала. Не се е харесала отстрани, родителите и също не са я харесали. Каза, че съжалява за поведението си към Силви и благодари на Алек, че я е приземил, но твърди, че е имало много неизлъчени провокации от нея и от Виктория. Призна, че не е влязла за любовта, а дивидентът и е Тик Ток канал. Затова и се опитвала да си вземе максимално много ефирно време. Също спомена, че нарочно е използвала диалектни думи. Каза и очевидното - че почти всички са вътре с идеята да наберат популярност. Живее в София и се занимава с онлайн бизнес, но не уточни какъв. Похвали се, че е 65 кг, а преди 2 години е била 128. Държа се мило и скромно.

# 1 840
Интересно, Христиана не каза ли в предаването нещо за тази Габриела, която я натопи (аз поне не чух Християна да се е хвалила за целувки с език, както Габа намекна на ергена и съответно той се ядоса)

Защото Христиана май вчера, на база записите и се е изяснило защо е изгонена

# 1 841
Не съм гледала, но от описаното от вас излиза, че Габриела, освен агресивна, ще се окаже и голяма интригантка.
На мен не ми направи никак добро впечатление като стана въпрос за постиженията ѝ в спорта, как се опита да спечели точки, обяснявайки как сестра ѝ нямала достатъчно хъс да продължи със спорта.
Милена и на мен не ми младее. Оставям настрана всеобщата емпатия, която предизвика с историята си. Даже и малко по-възрастна ми изглежда от 39.

# 1 842
Не мога да повярвам, че Габриела и Йоана са по на 25, изглеждат на 35. Също и за  Милена, че е почти 40, давам й 30-32.
Памела е ужасно лигаво, превзето, инфантилно същество. Не мога да преценя дали се преструва или си е такава.
Учудвам се, че има хора, които се умиляват от "невинността" на Виктория. На мен ми е много смешна, кринджава и нелепа когато си придава вид на излязла от гората девственица.

Ходете си прегледайте очите моля. Без такива глупости Милена я изкарахте по-млада от младите. Избиват се сериозни комплекси наред тук. Младите си изглеждат абсолютно млади под 30, независимо кви ги говорите тук. На 35 си средна възраст, не младееш въобще. И определено видимо си личи зряла външност на тези години, вече не се водиш за млад, млад човек си от 20 до 30, 35 макс.
Габи за нейни съжаление изглежда на 30, поне. Йоана без грим също изглежда на 35. И това просто са гени.

# 1 843
Не разбрах как я е прецакала точно? Изпуснах един момент от сапунката
Каза на ергенчо, че се хвалела какви езици са си пускали с Христиана, което не беше така - нито са си пускали, нито Христина е казвала такова нещо. И Алек като го чу, още на пейката взе решение да я махне. Абе Евгени 2 - наказва.
Това беше много долна интрига от страна на Памела. Неслучайно Алек я изгледа строго и каза да спре. Не си представям какво щеше да бъде ако се продължи с коментара. Памела е изключително проста и лигава, но и подла персона.....

# 1 844
Такива хахо-хихи женички не са толкова тъпи, колкото ви изглеждат. Всичко си е подредила тя в мозъчето и си пуска въдичките. А мъжете на такива жени кълват лесно, някак получават умопомрачение в компанията на хихикащи, уж безпомощни кокошки с напращяла силиконова пазва и гумена уста. Не знам защо, но губят връзка с центъра за управление, нищо че им е ясно колко е пластмасова.

Общи условия

Активация на акаунт