ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 111 024
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 1 845
Аз да попитам мъжете в темата - Харесва ли ви Памела?

# 1 846
Е нали беше най-известната в Кюстендил и за нищо на света не би се преместила в София? Какъв онлайн бизнес, какви глупости… явно родителите ѝ са ѝ казали какво да каже, че да смали хейта.
Христиана е била психоложка и така са решили да я представят. Визитките са режисирани от предаването, това го знаем от първия ден. Нито Валерия е новооткрит модел, нито Памела е маркетинг специалист (учила е маркетинг, но не го работи), програмистката всъщност работи в IT център като Customer Support или нещо такова, Надежда има салон за красота, има и други неточности във визитките им. Всичко е много преиначено.

# 1 847
Харесва им, та! 😀 Тя на колко жени харесва тук, та на мъжете няма да хареса!

# 1 848
Подкрепям с две ръце всеобщата антипатия към бай Габриел и Барбара.

Хора, и аз да се включа след като изгледах втората част на епизода туко що...

Много ме кефи, как всеобщо народа си намери нов бай в лицето на бай Габриел, също както бай Елисавет миналия сезон. Абсолютно съгласна, мъжка енергия и едро тяло, макар и на плувкиня. Манипулаторка, псевдо тартор, с ужасен говорен дефект. Ужас.

Тази Надя, наистина не може да говори български. Тя така говори с руски акцент, заради това, че е приятелка с Капитонова ли е ? Бая си е злобарка, жалко, че се крие зад хубава усмивка, а като я чуе човек, му се иска да избяга. Лалугер.
Това, което ми се наби в очи от нейното представяне са фрази като " Погледни я, погледни я , всеки момент ще се разплаче " и тн. Дори не е лалугер, а хиена. Те се смеят така ехидно. Егати злобното човече, ужасна Надка, руска / селска пляска. Простотия от класа - изказвания като това кой се притеснавал за биологичния си часовник и тн. Простотия до шия !!!!! Много е тъпо това същество, какъв Ит специалист ??? Моля, та тая е на махленско ниво на клюкарстване и " одумване " .

Йоана, доста съм разочарована вече два пъти от нея. Води се по глупавите коментари на другите хора, стои и се подхилква на грозни коментари. В миналия епизод срещу Силви, сега срещу Магдалена. Клюкарка и тя ми изглежда. Ужасно, жалко, че когато си говори с Алек лъсна в една приятна светлина, сега не съм ок с поведението , което вади.

Памела ( Мики Маус ), при условие, че хич не я харесвам, се държи миличко, айде така да го наречем. Лигаво, но сладко.

Целувката с Мария ми хареса - някак непринудено, не беше зле.

Валерия - свинкса така ще я кръстя.

Барбара, доста груба външност, макар и с хубаво лице. Дебели крака, грубо поведение.

Надежда малко ми е трудно да я видя като геймър ? Но, може...

Сливата пиянка, няма какво да го коментирам това. Когато селото си е вътре в теб, ако ще и капела да си сложиш или екстейншъни, оправия няма. Аз пък не знам, кой мъж би си взел жена пияница бай дъ уей....по повод, кой щял да си взема" стара " жена...ЧАо сливо ненапила се, хич на никой няма да му е мъчно за теб.

Мара от шоплъка рева, хахахахахахахаха

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 14:58 от BlackCat12

# 1 849
  • София
Алек беше шокиран от това, което му разказа Памела, а не че го прави. Каза спри, защото самата целувка му беше достатъчно неприятна, че да му се налага да слуша изопачения евентуален преразказ на Християна. Не се възмути от клюкаренето на Памела, а и въобще не и се възмущава и не го дразни както нас тук. Напротив, доста я харесва.

Тя между другото има снимки с гаджето си в профила, дали не е влезнала и тя с гадже вътре или с нагласата да му натрие носа?

И Йоана и Габриела въобще не изглеждат 25 годишни.

# 1 850
Кой мъж зрял мъж, изклювам мъже в критическа, женкар или недорасъл тийн, ще хареса Памела, акъл имате ли?
Циганско излъчване, подправено с недотам успешни корекции плюс липса на възпитание и знания. Вие и вие.. през просото вече.

# 1 851
И аз така си мислех. Вие (мъжете) понякога се включвате с по-различно от нашето мнение, та реших да попитам.
Кой мъж зрял мъж, изклювам мъже в критическа, женкар или недорасъл тийн, ще хареса Памела, акъл имате ли?
Циганско излъчване, подправено с недотам успешни корекции плюс липса на възпитание и знания. Вие и вие.. през просото вече.

# 1 852
И аз така си мислех. Вие (мъжете) понякога се включвате с по-различно от нашето мнение, та реших да попитам.
А преди корекциите не е ли била красавица?

# 1 853

Доста мъже не биха и простили на Памела.
Това, което си мисля, обаче (ако не е започнало вече), е че мъжете постепенно ще започнат да търсят естественното, а не масовката, на която е олицетворение Памела.

# 1 854
Такива хахо-хихи женички не са толкова тъпи, колкото ви изглеждат. Всичко си е подредила тя в мозъчето и си пуска въдичките. А мъжете на такива жени кълват лесно, някак получават умопомрачение в компанията на хихикащи, уж безпомощни кокошки с напращяла силиконова пазва и гумена уста. Не знам защо, но губят връзка с центъра за управление, нищо че им е ясно колко е пластмасова.

И аз съм забелязала същото, пример за това е и Айлин от миналия сезон. Тя се държеше по същия начин и не само че Евгени я харесваше, ами и зрителите-мъже бяха луди по нея

# 1 855
  • Street of Dreams
Уау, какъв скучен театър, а толкова много коментари - чак се учудих.

Памела каза, че Християна е споменавала "езици", което аз не видях да е имало. Може от това да му стана неприятно на Алек - в този сучай обаче твърдението на Памела е манипулативно, или просто не е разбрала каква е целувката - и двете са възможни.

Алек ми е симпатичен с неговата постоянна загриженост към всички, как постоянно иска да са добре и ги пита дали са - все си мисля какъв добър татко ще стане. Обаче минава границата с това, дори целуна Сливата само за да не се чувства тя, сякаш мачът е свирен.

Дайте снимка на Памела преди корекциите.

# 1 856

Не Габриела, а Памела му вкара мухата за целувката с език с Христиана. След 22-а минута.

# 1 857
О, моля ви. Първо, Айлин е безумно красива с тези сапфирено-сини усмиханти очи. Устните ѝ не бяха така напомпани също. А поведението ѝ беше доста далеч от пасивното нечленоразделно мънкане на Памела. Памела преди да се обезобрази е изглеждала доста приятно, но толкоз...
В този сезон красавица като Айлин няма. Може би Валерия, но при нея без грим положението е според зависи дали се е наспала. И както виждам, не е от този тип, който харесва на всички.

# 1 858
Маги е облякла облак на плажа.

# 1 859
Тук понятието "красавица" има твърде широоооки граници.
Зъбките на Айлин бяха като на бобърче и затова имаше особеност при говорене, лицето и е кръгло като питка и само очите и са наистина хубави. Впрочем, Силви има огромни, черни красиви очи. Може в главата и да има бръмбари, но очите и са като на самодива.
Валерия има странна шия, дълга и трапецовидна, окичена с малка, кръгла като топка глава. Странните прически, които и правят, я карат да изглежда като матрьошка.

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 14:28 от dia4ti

Общи условия

Активация на акаунт