ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 108 099
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 280
Ааа, моля ви, Памела е специалист по дигитален маркетинг Trollface
Не знам обаче дали Габриела е учила нещо след завършване на гимназия. По-скоро съм склонна да смятам, че не е.

# 2 281
Да, да, аз казах, че учи фармация.
Съгласявам се с вас за разликата между висшето образование и курс, но все пак смятам, че това да си стюардеса в мечта на много млади момичета, изисква и език и т.н. И е съвсем нормална професия, особено в млада възраст.

Що е мечта? Щот вече всякакви беднячки имат болна мания да обикалят света и да се правят на интересни в социалните мрежи. Точна с това се промотира стюардството. Мъже също го вършат по абсолютно същите причини.
Стюардеси има от над половин век. Човешката история не започва и не свършва с инфлюенсърския Интернет.

# 2 282
Оказа се, че с някои момичета имаме общи познати. Joy За Васка мнението не беше много добро, за Памела и Габриела - Габриела била по-“адекватна”, наистина била много добра в плуването.

Аз се включвам с друг въпрос с риск да ме изтрият обаче знаете ли синия сет на Маги от срещата на плажа откъде е? Много ми хареса.

# 2 283
На Васка като и прочетох визитката ми стана ясна. Нямала приятелки понеже всички и били завиждали. Засега не съм я видяла да разгърне някаква неочаквана личност, не вярвам да се случи.

# 2 284

Стюардеси има от над половин век. Човешката история не започва и не свършва с инфлюенсърския Интернет.

И реално си мислите, че е имало винаги такова желание като сега? Друг път.

# 2 285
Не знам откъде е сега на Маги, но се сетих да попитам - някой знае ли кои марки ги обличат тази година? Не съм хващала да гледам финалните надписи. Само за зелената рокля на Васка знам, че е от Pause.

# 2 286
Абе важното е, че разбрахме от къде са Алековите банЦки Joy

# 2 287

И реално си мислите, че е имало винаги такова желание като сега? Друг път.
Не само, че си мисля (не знам, какво означава да мисля реално), но и го знам. Информирайте се преди да пишете.
Професията е имала и все още има в някои компании статус нива над маникюристка. "Друг път" си го използвайте в домашна среда.

# 2 288
  • София
Естествено че много момичета искаха да станат стюардеси преди ерата на инстаграм. Даже смятам че е точно обратното, последните години желаещите намаляха, затова и критериите паднаха.

Омаловажаването и подигравките с професиите на хората са много ниска топка. Всяка законна работа е достойна за уважение.

# 2 289
Абсурдно е принизяването на професията стюардеса до тази на маникюристката. Ставало дума само за курс, айде де!Има компании, където задължително са необходими висше образование, езици, колкото повече, толкова по-добре освен задължителните. Извън всички онези невидими детайли в "курса", които трябва да научат,за да спасяват животи. И естествено наличието на смело, а не заешко сърце, което също заслужава адмирации. Защото хем е най-безопасният транспорт, хем ако ти е писано да си в ниския процент  самолетни катастрофи шансът е нулев. Както преди дни подновиха разследването за изчезналия безследно малайзийски самолет преди десет години, за който се предполага, че пилотът самоубийствено го е забил неизвестно къде с все пътници, екипаж, от които десет са стюардеси. А маникюристката най-много да отнесе някоя ругатня за крив нокът или нескопосан лак.

# 2 290
Кукушев е пуснал ново видео, има яко майтапи за момите и Ергена, идеално за неделната сутрин. Публикувах и линк преди малко, но модератор го изтри, не знам каква е причината.

# 2 291
Бе който не е бил в самолет с изнервен или не дай боже болен пътник или при технически проблем, той омаловажава. Между другото добрите маникюристки и изобщо предлагащи услуги са много търсени,с пълен график с редовни клиенти и печелят добре. Всъщност всичките ми маникюристки са с висше образование и много интелигентни, занимават се с маникюр по ред причини, включително гъвкавост, самостоятелност и творчество. Само лига кифличка може да омаловажава нечий труд. Или възраст. Но според мен това ги карат насила да го прави.

# 2 292
Мен ме изненада Габриела да омаловажава така сервитьорската професия, при положение, че собствената ѝ майка работи това. Нали уж са много близки и много ѝ се възхищава? Изобщо, странни думи от жена, чието най-голямо постижение е достигнато, като е била на 14. Както и да е.

Кукушев и аз ще го гледам, като глътка свеж въздух ми е. 😁

# 2 293
Мен ме изненада Габриела да омаловажава така сервитьорската професия, при положение, че собствената ѝ майка работи това. Нали уж са много близки и много ѝ се възхищава? Изобщо, странни думи от жена, чието най-голямо постижение е достигнато, като е била на 14. Както и да е.

Кукушев и аз ще го гледам, като глътка свеж въздух ми е. 😁

Кое е странното? Очевидно не се бута да става като майка си, нали? Кажете си го в прав текст, че много хора хич не искат да работят това и максимум като нещо за кратко начално на млади години.

# 2 294
Всеки, който си изкарва парите с честен труд, заслужава уважение, а не присмех. И точно защото съм го работила (на млади години) знам колко тегава и подценявана работа е, и изпитвам уважение към хората, които я вършат.

Общи условия

Активация на акаунт