ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 925
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 325
Християна 128 кг. - доста преувеличава. На тази снимка е около 80-85 и това го казвам защото имам приятелка и на нейната възраст изглеждаше по същия начин - телосложение, структура, ръст, но отслабна с ежедневни тренировки и хранене до 59 кг.

# 2 326
  • Plovdiv
Аз като чета тук и разбирам, че Габриела и Барбара не са жени и никой мъж не би ги харесал. Мисля, да се жертвам........така де от съжаление към двете.Trollface Значи Габи и Барби, ако четете тук, да знаете може да ми пишете на лично, взимам Ви и двете.Stuck Out Tongue Определено между изискани дами като Силви или кльощави манекенки  като украинката или Виктория, си избирам и харесвам "бичетата". Stuck Out Tongue
    Иначе за предеването дотук да кажа, че вече му личи на ергенчето, че си харесва по-зрелите мадами и ми се струва, че Маги и Надежда вече се усещат като фаворити, но и голяма конкуренция една на друга. Интересно ще е как ще им продължат взаимоотношенията и евентуалната борба за Алек. Забеляза се именно и в техния лагер, че май има разделение точно в тази насока. Например когато гласуваха, кой е спечелил дебатите, гласовете бяха разделени между тях двете, като Нани май спечели с един глас повече. Интересна ще ми е и тихата, неагресивна и деликатна битка между тях двете.Trollface

да,по-зрелите харесва

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 15:22 от Penelope77

# 2 327
Чисто физически не сте виждали тестовете и обучението на стюардесите.
Не отричам. Аз харесвам тази професия и намирам стюардесите за интелигентни. Но това далеч не може да се нарече тежък труд.

# 2 328
Чисто физически не сте виждали тестовете и обучението на стюардесите.
Не отричам. Аз харесвам тази професия и намирам стюардесите за интелигентни. Но това далеч не може да се нарече тежък труд.
Вие явно не познавате лично стюардеси от големи авиокомпании. Това е много натоварващ труд първо физически - дейността в самолета по време на полет, часова разлика, облъчването поради височината. Оттам насетне психическото натоварване от пасажери и извънредни ситуации . Писала съм и в предишния сезон относно друга стюардеса/без аз самата да симпатизирам на личностите им във формата/, че англичаните наричат тази професия трите D/мръсна,трудна, опасна/.

# 2 329
Момичета, как се казва предаването на руски?
Намерих в Тубата Хилостяк, но ми говори на украински що така?
Не съм момиче, ама да ти отговоря. "Холостяк" e на руски.

# 2 330
Това с писането на книги е някаква шега вече… Добре че засега няма нито една издадена.

# 2 331
Аз ли имам повече време да следя или темата е много по-замряла от миналите два сезона. При първия сезон успях да чета с около седмица назад, при втория сезон прочетох 1-2 теми и изтървах какво ставаше тук. Нямаше шанс да наваксам, освен ако не чета ден и нощ. Сега успявам да прочета и да напиша някое мнение дори.

# 2 332
Това с писането на книги е някаква шега вече… Добре че засега няма нито една издадена.
Аз не си го представям книга като книга, по-скоро малко книжле с препоръчани продукти, които случайно се продават само и единствено в нейния онлайн магазин… Но ще видим.

Пари ще направи, това е ясно. Сума ти шарани вярват на всякакви книги и продукти, които обещават чудеса. Така и не научават простичкия урок, че без тренировки и / или лишения, нищо не се случва.

# 2 333
Последната снимка на Екатерина. Продължавам да не разбирам модните трендове днес. Наистина ли се приема за секси кичур коса да е залепнал за челото ѝ, сякаш току що е приключила маратон? Не се подигравам, питам съвсем честно.

Скрит текст:

# 2 334
За косата не знам, но ако съм на нейно място веднага почвам да работя върху козметичен бранд - очната линия прави чудеса с нея и излъчването ѝ.

# 2 335
Последната снимка на Екатерина. Продължавам да не разбирам модните трендове днес. Наистина ли се приема за секси кичур коса да е залепнал за челото ѝ, сякаш току що е приключила маратон? Не се подигравам, питам съвсем честно.

Скрит текст:
Не ги разбирам и аз тези актуалности, не стои добре според мен. Има интересни клипчета Екатерина, в които прави различни модни комбинации в Инстаграм.

# 2 336

Скрит текст:
Явно само на мен тези прически ми харесват. 😁

# 2 337
Екатерина е красива, няма нужда да се прави на филипинка и да се загрозява, като на последната снимка.

# 2 338
Според мен без грим не е чак красива - абсолютно средностатистическо момиче, но както се спомена по-горе - едната очна линия прави огромна разлика в нейния случай. Само да оправи гингивалната усмивка и ще е топ.

Христиана намекна, че била “къртица” - правила се на приятелка на другия лагер, но после всяка дума предавала на Шуши Груп. Вижда ми се като момиче, което все гледа да се присламчи към силните на деня.

# 2 339
Прекалявате. Гингивална усмивка не знаете явно какво е.

Общи условия

Активация на акаунт