ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3️⃣ - Тема 2️⃣!

• 107 895
  • 2 483
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
И аз не вярвам на приказките за 1 час сън - та те щяха да са крайно неадекватни. Иначе. 3-4 дни за епизод същи звучи абсурдно - освен да снимат по няколко пъти една среща или един коктейл, за какво толкова им трябват 3 дни?

# 2 401
И аз не вярвам на приказките за 1 час сън - та те щяха да са крайно неадекватни. Иначе. 3-4 дни за епизод същи звучи абсурдно - освен да снимат по няколко пъти една среща или един коктейл, за какво толкова им трябват 3 дни?

Има го момента, че те вътре часовници нямат даже мисля. Следователно им се губи представата за времето. Знае се ясно, че жените даже спят повече от мъжете средно. Та може да им се струва, че са спали супер малко а то не е така. И без сън изобщо не функционираме, той е след въздух едва ли не по нужди. За колко души в стая е истина понеже те са близо 30 души, квот ще да е имение, все ще са като сардини в консерва. Именията са предвидени малцина души да имат огромно пространство. За еднообразна храна по поръчки също е склонно за вярване, ама 1-2 часа сън си е пълен абсурд.

# 2 402

Явно условитя наистина са били ужасни и нещата са така, както се чуват.Направо са били смазани, имало е моменти ,в който са спали по един час, според мен са били толкова изтощени , че през повечето време са седяли и са гледали в една точка, поради тази причини и за това от толко дни събират материал само за един епизод.
Това донякъде обяснява и защо Магдалена говори така на трети епизод например, все едно позава Алек от един месец.

Аз все още нещо не проумявам тез неща с 1-2 часа сън. Нали ги видяхме, че абсолютно нищо кой знае кво не правят. Има занимания през деня и занимание вечерта (коктейлите и розите). Та те щяха да са брутално неадекватни, до степен на ще спят пред камерата и едвам ще говорят въобще ако наистина спаха толкова. И изключително много щеше да им личи в лицата, тук не става дума да изглеждат различно без грим Joy Според мен силно го преувеличават това, 5-6 часа имат поне 100%. Продукцията няма да могат да ги изместят от диваните на коктейлите ако спаха по 1 час. Joy
Така е, но не се е случвало всеки ден, каза, че имало такива моменти, иначе и аз предполагаме ,че основно спят поне по 4 часа.
Но това за слънчасването няма защо да си го измисля, смятайте какво е било за да слънчасат две момичета.

# 2 403
Чак 1 час едва ли, но може и така да е. Стандартният снимачен дет е 12-3 часа, тук обаче имаме грим, прическа, проби. Някои дни участват повече от тях, други по-малко. После се започва със синхроните. Към края все пак трябва да се оправят за лягане и да ядат нещо, та, аз съм склонна да им вярват.

# 2 404
Да, бе! И правят 3 часа епизод от 3-4 дни по 20 часа. Не го вярвам. А, като Алек беше на среща 30 часа с Екатерина, момичетата какво правеха през това време? И аз не вярвам да са спали по 1-2 часа. След седмица с толкова малко сън си просто неадекватен, не можеш да функционираш. Това не е да ти се съберат 2 дни с 2 часа сън, а говорим за 20 дни. Абсурдно е. И ако снимат 6 епизода за 20 дни, те наистина още трябва да снимат, за да съберат епизодите до месец Май.

# 2 405
  • София
То не е от сега, в предните сезони също са се оплаквали, че спят малко и се снима много часове. Но някак не ми се вярва един коктейл да го снимат няколко дни, че да излязат сметките за 22дни престой на Христиана. Дори и да смята пътуване, настаняване, напускане...
А вчера видях на Витошка Надежда под ръка с друга руса дама. Както и Виктор с компания. Наживо той ми се видя доста блед и ходеше все едно светът е негов.

# 2 406
То не е от сега, в предните сезони също са се оплаквали, че спят малко и се снима много часове. Но някак не ми се вярва един коктейл да го снимат няколко дни, че да излязат сметките за 22дни престой на Христиана. Дори и да смята пътуване, настаняване, напускане...
А вчера видях на Витошка Надежда под ръка с друга руса дама. Както и Виктор с компания. Наживо той ми се видя доста блед и ходеше все едно светът е негов.
Тук точно е мистерията с коктейлите, но явно няма коктейл всеки ден просто , и на мен не ми се връзват много нещата, но наистина не мога да намеря какъвто и да е мотив Християна да лъже за това, колко дни е била там.Най малкото от продукцията могат да я опровергаят веднага.

# 2 407
Впечатленията ми от епизода от четвъртък:

- Теа определено е там за начален старт на кариера.
- Памела и сестра ѝ все повече ми напомнят за тризначките от ББ минус една.
- Психото на Маги повече ми се чини да е бил някой мутрафон. Много в мутренски стил ми звучат нещата, особено със сплашване на семейството. Опита се и тя да трупа активи с драми от миналото.
- Не разбрах Алек защо реши да угоди на Вики и Христиана за целувките, след като видимо му е неприятно. Бройка по договор ли гони?
-Всъщност с Вики май провежда най-смислените разговори. Жалко, че е толкова нелицеприятна тя. Поне да има истинска интрига, че засега с Маги номер 1 е скука.
- Дано Мария повече се активира. Радва ме начинът ѝ на съблазняване.
- Алек засега ме очарова като човек. Много адекватно и мило се държи. Емпатичен, симпатичен и разговорлив. Мисля, че която го вземе, ще извади късмет. Нищо, че не е чак мистър Свят.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 09:04 от Мисифу

# 2 408
Памела преди да я нажилят осите си е била направо хубава! Защо, бе млади момичета, защо?! На вас младостта ви е най- красивото украшение.
От сега като сте се побарали с тия инжекции как ещ изглеждате на 45-55 мислите ли!?!
Имам дъщеря на 23 не мога да представя да и хрумне да се боде.
Кога ще мине тая мода?!

Теа как си просеше бижу, чак мен ме досрамя.
Думата достойнство не и е в речника овиъсли🫣
А Алек напрво и се подиграваше- по- голям и трябвало 🫣😅🤫

# 2 409
Силви не е адвокат, не фигурира в регистъра.
Правоспособен юрист не значи непременно адвокат

# 2 410
Не знам какво лошо написах та ми изтриха коментара. Казах, че има доста интересни неща, освен кой колко хиалурон си е сложил стига да ги потърсим. Даже може и по повече от веднъж да трябва да се гледа. Например в един подкаст дадоха един момент от срещата на Алекс с Маги, когато тя му казва как и спира въздуха, а той казва "понякога не ти вярвам". Това го бях изпуснала, а е супер важно. После..момента в който Кристина подарява компаса. Бях пропуснала, това "любовта е на север". Не ми е много ясно това какво ще рече всъщност. Та пак да кажа, има доста интересни неща, разбира се и доста баласт, но така е по-интересно. Малко трябва да сме като златотърсачи. Доста пясък и кал трябва да се преровят за да се открие златно зрънце. Но определено има такива зрънца.
Сега пак ли ще ме изтриете?

# 2 411
  • София
Памела ми е много хубава преди корекциите. 2014-та.
Скрит текст:

Какво красиво момиче е била. Сега е плашеща. Тъжно ми става като гледам как се съсипва естествена красота. Интересно ми е кой й е набил комплекси, та да се докара дотук. Майка й, ако е от онази снимка, и тя е правена.

# 2 412
Християна с кой каза, че е била в стая?

Надежда я видях миналата седмица в предаването Денсинг старс на първия ред, до някой от роднините на някоя "звезда".
И като казах Надежда - иска ми се краденето на среща от страна на Барбара да се провали, като например стане така, че самият ерген да отиде да я вземе /както стана с Екатерина/. Барбара да тръгне насреща му и то да каже, "А, не! Друга съм поканил!" и да си вземе Надежда Grinning

# 2 413
Християна с кой каза, че е била в стая?

Надежда я видях миналата седмица в предаването Денсинг старс на първия ред, до някой от роднините на някоя "звезда".
И като казах Надежда - иска ми се краденето на среща от страна на Барбара да се провали, като например стане така, че самият ерген да отиде да я вземе /както стана с Екатерина/. Барбара да тръгне насреща му и то да каже, "А, не! Друга съм поканил!" и да си вземе Надежда Grinning
Била е в стая с нейното Шуши ,Виктория, Ивелина, Магдалена, Украйнката, и още една, но не я запомних, запомних, че бройката им е била 7.
Не -Барбара отива на среща-има го в промото за сезона.
Kokito87- кой са осемте?
Не мога да предполагам дали е истина, това, което пишете, но съм склонна да вярвам,а че ни следят от продукцията това е ясно.Simple Smile
А дали имате инфомрация защо от 4 дни правят едни епизод?

# 2 414
  • тук и там
Памела ми е много хубава преди корекциите. 2014-та.
Скрит текст:
На тази снимка пак е с  филър в устните според мен , но е точно колкото трябва и наистина е много хубава.Обаче колкото повече слагат , по-зле става.

Общи условия

Активация на акаунт