💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 851
  • 924
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Аз прочетох, че евентуално биха влезли в следващ сезон (Валерия и Евгени). Не я разбирам тази мания за известност и  обикалянето по ТВ форматите! Едни и същи посредствени муцуни изкачат отвсякъде, без да предлагат нищо ново и интересно.
П.С. Загледах резултатите от анкетата, Йоана и Румката са само с 1 глас! Що така не сме оценили "душата на компанията". 😁

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 10:32 от Crystal_Noir

# 181
  • Melmak
Мен Петя продължава да ме дразни. Накрая толкова да се разсърди на Дилян заради залога.. прекали. Разбирам, че тя е едно глезено момиченце, а той е добряк и иска да е щастлива. И той е малко вдетинен.
Стана ми много смешно, когато беше на колелото и тя му задава въпроса “какво искам да направиш, за да ме развеселиш?” И той каза “да жонглирам”. Беше много сладко.

Като цяло той колкото и да е вдетинен, тя направо е като тийнейджърка. Друг 37 годишен мъж не знам как ще издържи такава лигла.

Аз се радвам, че няма откровени и ясни дразнители. Наистина не обичам да гледам простотия и скандали. В други реалитита ми идва повече изместването на фокуса с простотия и се радвам, че тук не е така. Не съм гледала предишните сезони, но съм засичала откъси в тикток с Иван и Александрина и ми идваха в повече такива образи.

За мен любимците си остават Галето и Пешо, Марго и Крис, перничаните.

# 182
Скрит текст:
Мен Петя продължава да ме дразни. Накрая толкова да се разсърди на Дилян заради залога.. прекали. Разбирам, че тя е едно глезено момиченце, а той е добряк и иска да е щастлива. И той е малко вдетинен.
Стана ми много смешно, когато беше на колелото и тя му задава въпроса “какво искам да направиш, за да ме развеселиш?” И той каза “да жонглирам”. Беше много сладко.

Като цяло той колкото и да е вдетинен, тя направо е като тийнейджърка. Друг 37 годишен мъж не знам как ще издържи такава лигла.

Аз се радвам, че няма откровени и ясни дразнители. Наистина не обичам да гледам простотия и скандали. В други реалитита ми идва повече изместването на фокуса с простотия и се радвам, че тук не е така. Не съм гледала предишните сезони, но съм засичала откъси в тикток с Иван и Александрина и ми идваха в повече такива образи.

За мен любимците си остават Галето и Пешо, Марго и Крис, перничаните.
Точно това са и моите топ три Purple Heart

Може би на второ място перничаните, а на трето полицаите.

# 183
А "перничаните" кои бяха?  Тази, дето е копие на Лариса от "90 Day fiancé" и онзи с голата глава?

По-добре давайте с имена и да сравняваме от първата страница. На повече от половината двойки не им помня градовете. Запомнил съм (засега) двойките от Сливница, Момчилград и Генерал Тошево. Като гледам 5 риалитита и във всяко има по над 25 нови имена .... няма как да ги запомня, камо ли кой откъде е и каква му е професията. Ориентир "полицаи" също не ми говори нищо. И да съм изгледала визитките в началото ,забравил съм ги, защото не са една и две, а над сто (за няколко риалитита).

# 184
Петя според мен осъзна тук с какъв човек се е свързала. Малка я е омаял с възможности и интересна професия, но имам чувството, че тук осъзна колко ограничен човек като умствен капацитет е Дилян. Той ме дразни невъобразимо-мъж на 37 години да се държи детински и това само служи за прикритие, че акъла му е останал в 4 клас. Предвиждам, че рано или късно ще се разделят.
Иначе много ме е яд за Христина и Ивайло, защото подозирам, че ще са на телевизора и днес ще си отидат, а те са ми много по-приятни от Петя и Дилян и супер странната им връзка. Дори във връзката между Ивана и Ивайло виждам какво ги свързва, докато при Петя и Дилян чак не мога да си представя общото което ги свързва в момента.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 12:21 от Blue_cloud

# 185
  • Sofia
Ивана си е взела младо "лъвче" и си търпи негативите. Вярно, че тя самата младее, но той стои прекалено изнежен и изписан до нея. Не я разбирам тази голяма възрастова разлика (над 12-15 години). Мъжете съзряват много по-късно и изглеждат като дечковци до една по-възрастна, добре поддържана и добре изглеждаща жена.

# 186
А аз така и не разбрах Дилян защо се раздаде на залога, вярно и тя малко прекали, но явно не са само да се забавляват там. След като знае за страха и можеше да заложи 10-1000 лв. и да не мислят толкова за елиминациите.

# 187
Не ми се вярва да се кротне Ивайло Тънковеждов. Все си мисля, че агресивното му поведение ще ескалира с времето и няма да има вече букети, а само юмруци.

# 188
Вероятно.... Но Ивана не ми се струва жена, която е склонна да търпи такова нещо!? Все ми се иска да не е толкова "глупава" и да си отвори очите. Изключително много я харесвам и жалко, че е влязла с него в играта, той я дърпа назад.

Не ми се вярва да се кротне Ивайло Тънковеждов. Все си мисля, че агресивното му поведение ще ескалира с времето и няма да има вече букети, а само юмруци.

# 189
Може би все още е заслепена от любов, но и това ще е до време. В един момент неговите реакции ще й натежат. Нелепо е да ги гледа човек отстрани. Постоянно изпадат в неудобни ситуации, в които той се държи меко казано неадекватно, а тя трябва да го превъзпитава.

# 190
  • Sofia
Ивана не би търпяла такова поведение. Тя и сега не го харесва особено (като характер), затова се е заела да го превъзпитава, което си е нож с две остриета. Някак наставнически и назидателно се държи с него, не, че той не го заслужава. Но въпросът е, доколко самият той иска да се променя.

# 191
А може и Тънковеждов да се е натресъл на Ивана и да не може да го разкара.Тя му е точно като една майка, да го превъзпитава, защото той не знае как да се държи.
Изкарвала съм ММ извън релси, но никога не си е позволявал така да ми крещи и блъска, дори да сме сами, камо ли пред други хора и камери.

# 192
  • Sofia
Именно! Да се чуди човек, мъж-любовник ли си е взела или дете за отглеждане и превъзпитаване. Дано да го бива поне в леглото, че иначе съвсем зян! 😁

# 193
  • София
Имам сериозни опасения за Хриси и Иво... Дано се спасят. Ивайло е най-интересния и съдържателен образ този сезон сред мъжете и ще е сериозна загуба според мен ако напусне толкова рано.

Относно другия Ивайло (безвеждовия), само едно нещо ще напиша и вие си правете изводите... Вижте как се държи с нея пред непознати хора и пред камери и си представете какво е вкъщи насаме или сред свои...

Доволен съм от двойките, които имат имунитет тази седмица.

Играта беше интересна, защото освен любопитните въпроси имаше и място за мисъл и тактика, но уви отново ми направи впечатление колко неподготвени хора влизат... Тази игра я има всеки сезон (с вариации), ами мили дами не пишете това което на вас ви се иска да е отговорът, а това на което най-вероятно да отговорят мъжете. Простичко е.

# 194
  • Дубай
Ивайло на Хриси междудругото ми харесва тук в сравнение с Фермата. Държи се доста по-зряло и е един, да не кажа най-умният участник във формата. На играта с въпросите от обща култура той имаше само един грешен отговор.

Общи условия

Активация на акаунт