💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 657
  • 924
  •   1
Отговори
# 660
И то какво стана!? От всички двойки само една чух да казва, че "учи"🤯
Така е, ама не им личи.. Д&Д май бяха.
Аз чух Ивана и Ивайло, тя даже отбеляза, че на месец най-малко 2хил. дава за един курс. А той следвал нещо....

Редактирам, за да кажа, че утрешната игра следва да е тяхната. Но така и не разбирам, какъв е замисъла да подлагат животните на това?

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 21:48 от ThankYou

# 661
Утре ще е доста стресов епизод, но нека видим кой ще спечели и дали изобщо ще има преминала двойка утрешното изпитание...
Изглежда равнопоставено, едната редица за жената,а другата за мъжа. Стига вече само за жените - гадости Simple Smile))

Надявам се на Галена да й се размине изгонването !

# 662
  • софия
Това хубаво момче Светльо какво й е харесал на тази Сияна, нито е голяма красавица, нито е умна, пълна кифла.
Яд ме е за Галена и Петър, но ако са с ДиД пред телевизора, едва ли ще ги изгонят.
Играта показва и друго - явно българите сме богати хора, щом не си правим сметка за кое колко харчим и ходим на почивка най-редовно.

# 663
Добре какво работят Петя и Делян че толкова много имат за харчене, даже и само на егзотични пътувания ходят (ако добре разбрах)? Наистина съм учудена как така гордо си парадират че са без образование. Те даже не сложиха нищо ниту за образованието на децата им.

# 664
  • Melmak
Децата на Дилян и Петя не са ли много малки? Тоест за това да няма кой знае какви разходи за образование? Ако са в ясла и дг?

Иначе жалко, че Дилян и Петя не харчат за образование за себе си, имат нужда.

Аз разбрах, че той се занимава с фотография, а тя там уж помага с декорите.

# 665
Сияна е супер комбинация - глупава, с претенции и високо самочувствие … изглежда злобничка, а Светли толкова усмихнат и позитивен.

# 666
Да имат модна агенция сега изгледах тяхната визитка. Това че децата са малки не означава че не трябва да се започне с четене на книшки и подобни неща, които според мен си спадат под обладование. Обаче като се има предвид че тя е прочела само една книга в живота си какво да се очаква...

П.П. Извинявам се аз предварително за мойте грешки в писането, никога не съм живяла в България, а българка съм по майчина линия и сама съм си учила вкъщи български език.

# 667
  • София
Явно от фотография добре се печели, щом така охолно си живеят Дилянови...
Сияна е супер комбинация - глупава, с претенции и високо самочувствие … изглежда злобничка, а Светли толкова усмихнат и позитивен.
И той спестява, без нейно знание, иначе тя всичко ще опука..

# 668
Много ми липсват седмичните обобщения на Diavolo с плюсове и минуси за всяка двойка.

# 669
  • София
Diavolo, идвай с класацията си 😉

# 670
ДиД изобщо не ги показаха на промото, дали Дари не се е отказала още преди началото на играта? Симпатични хора, но залагам, че те са следващите, които ще си ходят.

# 671
  • Melmak
Да имат модна агенция сега изгледах тяхната визитка. Това че децата са малки не означава че не трябва да се започне с четене на книшки и подобни неща, които според мен си спадат под обладование. Обаче като се има предвид че тя е прочела само една книга в живота си какво да се очаква...

П.П. Извинявам се аз предварително за мойте грешки в писането, никога не съм живяла в България, а българка съм по майчина линия и сама съм си учила вкъщи български език.

Аз съм съгласна, че трябват книжки, ама тя Петя си е казала, че е чела 1 книга през живота си. Не се изненадвам как парите за образование са 0.

Реално играта е “трики”, защото ако имат 10 000 купидона, могат да си го апроксимират до техния бюджет. Ако семейството разполага с 5 000 реални лева примерно, а децата са много малки и не плащат кой знае колко за образование, то и едно кюлче би било голям % от бюджета.

Примерно ако гледам от своята позиция, аз нямам деца, но пък учех платена магистратура до преди месец. Съответно там давах пари.

Аз ако играех играта щях да го смятам точно какъв процент от нашия бюджет отива в дадено направление. Ако приемем примера с 5000 реални пари, ако сложим 1000 лв битови сметки (и храна) това биха били 4 кюлчета по 500 купидона.

Но разбирам, че и в много от двойките нямат представа кой за какво харчи. Примерно жените нямат представа какъв е разхода за колата, а мъжете за шопинга и красотата. Като се замисля и мм не знае колко давам в салона, а напоследък - малко.

# 672
  • До морето
Идеалното семейство - жената не знае откъде идват парите, мъжът не знае къде отиват 😂

# 673
  • София, България
Винаги ми е било странно когато двойка не знаят колко пари изкарва половинката. Визирам Сияна и Светослав. Освен ако доходите на човека не са фиксирани, нямам обяснение каква е причината да се крие подобно нещо.
Или е някакъв вид незаинтересованост от бизнеса на съпругът. Аз примерно горе долу знам колко е работил моят мъж в месеца и може да не знам точна сума, но знам колко харчим и откъде идват парите за тези харчове.

# 674
  • Melmak
Светльо нали има бизнес, тя явно няма интерес от цифри, а харесва нещо и просто го получава. Не знам как живеят тези хора. Аз имам идея колко взима мм, но и при него не е твърдо, защото преди имаше повече овъртайм. И все пак имам представа какво харчим.

Общи условия

Активация на акаунт