💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 658
  • 924
  •   1
Отговори
# 645
И са изключително забавни всички как изтъкват, че пътуват много... Ма ходихме казва до Пловдив, ми ... то и аз ходя до Банкя на кафе, ма не мисля че това е пътуване Smirk

# 646
  • софия
Полицаите може би живеят в една къща с техните, следователно може да ползват едно парно, горивото за което да плаща баща й..Същото е и с водата, но тя не е колосална сума. Токът сигурно и той не е страшна сума, при положение, че не се отопляват на ток.. Въпросът е принципен, а не толкова финансов. Смешно е, ама не ги интересува и не им пука...Не е луд тоя където яде баницата..
На Йордан като му казаха, че бил перфектен и веднага напомпа бицепс...Попай.
Преди да се отделя да живея самостоятелно, учех, работех и плащах част от сметките.
Тогава бях много ядосана на майка. Сега съм ѝ благодарна.
Въпросът беше принципен, не финансов.
В шок съм как на хора, които имат семейство, деца, работят, родителите им покриват разходите.

# 647
И са изключително забавни всички как изтъкват, че пътуват много... Ма ходихме казва до Пловдив, ми ... то и аз ходя до Банкя на кафе, ма не мисля че това е пътуване Smirk
И аз бих го определила като "разход за пътуване" това, че ходиш да пиеш кафе еди си къде. Не ходиш по работа, предполагам, че от фирмата да ти покриват разхода 😉

# 648
  • София
Много съм назад, но да коментирам, че ми се струва малко времето да минат няколко курса и да помислят как да разпределят разходите.
Мишето ми прилича на Аланис Морисет, може би заради косата.

# 649
Разочароваха ме Крис и Марго. Явно родителите и на двамата са с възможности и ги глезотят. И говори лошо за тях щом приемат. Подаръци и тн, но храната и тока..
Тихомир е много дразнещ с постоянното хокане на жена си. Иначе все я прегърнал, но само забележки и обвинения.
Мишето също все ди го изкарва на Венци и все той виновен.
Сияна и тя.
Емо ми харесва как ги засича някои.
Емо е нисък, не Мария да е висока.

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 21:53 от *Амбър*

# 650
Бабата е много смешна, браво за замисъла🤣🤣

# 651
Дилян и Петя: за образование - нула - и печелят точка за съвпадение,

# 652
  • София
Петя и Делян са ужасно ограничени. Не знам кой от двамата се показва като по-тъпия. Петя е много горда, че не учи, а ходенето на кино е хоби според нея.

# 653
Почнах да им се ядосвам едните чакат родителите си да им платят сметките,другите супер горди, че не дават нищо за образование и с усмивка заявяват,че "очевидно им личи"

# 654
Аз под пътуване разбирам да ида всеки месец някъде с престой няколко дни поне, да не говорим извън граница предимно да е, или на ваканции - летни, зимни, пролетни, всякакви.

Дилян и Петя: за образование - нула - и печелят точка за съвпадение,
душички Rolling Eyes

# 655
Емо и Мария бяха много смешни как имитираха Петя и Дилян 😁

# 656
Паднах да се хиля с господин Финанси и госпожа Разходи-двете И. 😁 Как спорят.
И Денис пак ме разсмя със забележки да не казва някои неща жена му.

# 657
И то какво стана!? От всички двойки само една чух да казва, че "учи"🤯

# 658
  • София
И то какво стана!? От всички двойки само една чух да казва, че "учи"🤯
Така е, ама не им личи.. Д&Д май бяха.

# 659
Временно класиране:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт