💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 620
  • 924
  •   1
Отговори
# 735
Полицаите са ми най- неприятни от двойките. Това още от представянето им. Не зная защо, има нещо анти и то в мацката, държание, изказ.....
Мишето и сие са ми най-симпатични от всички.
Този сезон нещо ми е странен, еднообразен и скучен. Пак опити за интриги се опитват и тук да вкарат, аман....

# 736
Колкото и да не харесваме тазгодишните участници, ми е жал за тях с оглед на ужаса, който трябва да преживеят от играта довечера! Не виждам как подобна игра би доказала каквото и да било!? Еднакво травмираща е и за животинките, и за участниците! Не разбирам с какво пипането на жаба, змия, хлебарка, плъх или друго, ще докаже, че с половинката са "един за друг"? Излишно издевателство е това, според мен.

Това предаване не е за да доказва кой е един за друг и кой не е.Това в шоу, чиято цел е да дава сеир на зрителите, да се гледа и коментира.Щом се коментира епизода преди още да е излъчен, значи са си свършили работата.

# 737
Мария като казваше на жените условието, каза: "само с отклонение 1 кюлче", а в процесът на играта, според Емо,  се гледа на кого е повече и само в единия случай им се дава  точка.

# 738
Мария като казваше на жените условието, каза: "само с отклонение 1 кюлче", а в процесът на играта, според Емо,  се гледа на кого е повече и само в единия случай им се дава  точка.

Не, Мария каза за отклонението, но на мъжете ако е с едно повече кюлче, от поставените от жена му. Обратното не води до точка.

# 739
  • Sofia
Скрит текст:
На мен също ми е интересно, с какво се занимават участниците в реалния живот. Знам само за Дилян и Петя, която му помага от време на време, полицаите, Дарина и Денис, и Йордан. С какво си изкарват прехраната останалите, ми е загадка! Ще бъда благодарна, ако някой по-запознат сподели.
Ето какво изнамерих...
Скрит текст:
Ивана- бизнес психолог , Ивайло е детски треньор по футбол и откривател на футболни таланти, като е бил под крилото на Б.Михайлов.  Rolling Eyes 
Ивана е била шампион на Италия по бодибилдинг. Фитнес маниаци са.

Румен и Йоана са се запознали в соц.мрежи. Тя има магазин за дрехи, той реставрира мотори и ги продава.

Сияна и Светослав- тя е завършила актьорско майсторство, на сега се занимава с маркетинг. Той строи и продава  недв.имоти.

Михаела е счетоводител, Венци-учител по физическо, но работят като модератори на съдържание в една от най-популярните социални мрежи в света.

Дарина е учителка, Денис-мебелист.

София се занимава с маркетинг и реклама, Тихомир -програмист.

Гергана прави букети, Светлозар е предприемач.

Петър-фермер, Галена -няма информация.

Йордан-юристконсулт в нотариална кантора, Елизабет-завършила право, но все още не практикувала.

Дилян-фотограф

Полицаите са ясни.
[/quote]
Еликсче, много благодаря за труда! 🤗
В сайта на Нова са  описали Софчето, като домакиня за пример и прохождащ инфлуенЦър. То с тоЗ мрънкащ мъж смееш ли да не си перфектен. Simple Smile Не знаех, че Румчо и Йоана имат близначки - да са им живи и здрави!

# 740
  • София
Еликсче, много благодаря за труда! 🤗
В сайта на Нова са  описали Софчето, като домакиня за пример и прохождащ инфлуенЦър. То с тоЗ мрънкащ мъж смееш ли да не си перфектен. Simple Smile
Hug
Половината жени са написали нещо, колкото да не е без хич..

# 741
Само аз ли умирам от смях, толкова изкуствен смях и забавление 🤣🤣

# 742
Ох, бубата как лазеше по яката на Румен. Много щях да пищя. Close

# 743
Елизабет: "Хлебарка, голяма колкото главата ми!"

"Ти видя ли, че имаше жаби колкото главата ми!"

Simple Smile
Данчо: "К'во беше бозайник?"

# 744
Елизабет: "Хлебарка, голяма колкото главата ми!"
Сега пък за жабите го каза 🤣🤣

"Какво е бозайник, забравил съм?", ЩЕ СЕ ГРЪМНА!!!!

# 745
Йордан истински мъж - остави жена си да бръкне при змиите, при положение, че момичето си каза, че я е страх. 🙄

# 746
  • София
Само плъховете ме притесняват, с другите нямам проблем..змии, жаби, червеи, мишки и буби ..
Уф тая вече много ме напрегна с това врещене. Йоана най-стабилно се представи.

# 747
  • София
Йордан и жена вече официално са ми най-противни.

# 748
Искам да ме утешите, че в това предаване искат да участват само глупави хора и това не е представителна извадка на нашите млади сънародници.

# 749
  • До сърцето...
- Жабата не е кой знае какво....
- Ще ме напикае!!

Общи условия

Активация на акаунт