💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 610
  • 924
  •   1
Отговори
# 810
  • София
И аз не очаквах такъв развой на събитията. Бях отписала ДиД.

# 811
  • София, България
Те полицаите си го казаха накрая. Силна конкуренция. Макар че не смятам, че са чак толкова силна конкуренция Simple Smile в крайна сметка ако се отказваш от състезания, може би не си за там. Миналата година не си спомням колко отказвания имаше и все се спасяваха и това ми се струваше страшно несправедливо спрямо останалите, които си изиграваха игрите Simple Smile Просто такова е шоуто.

# 812
Не мога да повярвам!
Толкова много ги харесвах!
Дарина и Денис са голяма скука.Изобщо не им е там мястото.

# 813
Хаха, Руменчо другата седмица ще има да припада... и съвзема SatisfiedSatisfied

# 814
Йоана/Румен големи стратези.

# 815
  • Melmak
Стратегически вот беше от доста двойки. Ако не се бяха отказали, нямаше да са на елиминации. Жалко, но наистина щом се откажеш има последствия. Мисля, че Гери и Светльо са сладка двойка и им желая всичко хубаво!

# 816
Много жалко за Гери и Светльо, много симпатични, интелигентни и уважаващи се.
“Стратезите” се включиха с решаващ вот и очаквано оставиха неадекватните ДиД 😀
Култовите реплики са при Михаела отново с коментара за лъвицата в леглото “Е, някой казва ли Тая каква е сова” 😂😂😂 и “Ти перничанин ли си или какво?”😂😂😂

# 817
Аз и двете двойки харесвах и съжалявам, че Гери и Светльо си тръгнаха. Една игра не играха и си тръгват за съжаление. Гери не можа да пребори този страх.

# 818
Много съм изненадана че излизат Гери и Светльо. Всички които подкрепиха Денис и Дари са лицемери, но признавам на Румен и жена му , че единствени те си казаха истинската причина за вота.
Много съжалявам за Гери Disappointed

# 819
  • София
Гергана и Светлозар са на трето място по симпатии в нашата анкета!!! Подкрепям мненията, че това беше стратегически вот, за да си спасят кожата останалите при бъдещи гласувания, НО ..какво подкрепиха?!? Ако на следващото гласуване пак ДиД, са на телевизора,  останалите пак ще подкрепят тях..и ще изхвърчи друга достойна двойка..и така до безкрай...Току виж те победили със "стратегическият"  вот на останалите.  Уж много ги обичат и уважават, ай сиктир..

# 820
Да не  спечалят накрая Йоана и Румен  като в сезон 3 , където от най не харесвани Симона и Борислав спечелиха първо място

# 821
И двете двойки са ми симпатични.

# 822
Още в началото на епизода когато дадоха Михаела да говори, че Гери и Светльо са силна двойка, която е тренирала доста от игрите и се готвят от една година за предаването, се замислих, че ще си имат проблеми ако са номинирани. В това предаване е много важно да не се издаваш, че си силен. То някои игри са толкова тъпи, че е трудно да се каже кой е най-конкурентоспособен, но да кажем, че Гери и Светльо си изглеждат наистина добре сработили се. Така че в този случай си мисля, че стратегическият вот беше много уместен. Ако не ги бяха изгонили сега, скоро нямаше да имат шанс. Особено както и продукцията считаше, че са атрактивна двойка и дори Емо сякаш им натъртваше да не се отказват, че ще са застрашени и т.н. Може би подцениха ситуацията и си бяха твърде спокойни, че ще са с Дарина и Денис, имат повече подкрепа от тях и ще останат. Дори на гласуването бяха спокойни, че ще останат. Допускам, че могат да ги върнат в някакъв момент, всяка продукция би потривала ръце да види дали майката на Светльо ще дойде за играта със свекървите, предвид това, че не се харесват с Гери.

# 823
Жалко за Гери и Светльо. Харесвах ги.
Дени и Дари и те ми харесаха много този вечер.
Сиянка нарочно ли я дават такава глупава или наистина е такава?
Маргото, Сияна и Йоана са доста злобни според мен, особено първите две.
Михаела се държи ужасно с това момче, чак банално вече да се гледа.

# 824
От днешния епизод аз отговорих на един въпрос, в който верния отговор беше видра. Кумът ми отговори на въпроса с верен отговор  -  прасета и сменихме канала, защото децата си легнаха, а на нас ни беше безинтересно да гледаме това....
Поне и децата научиха нещо Stuck Out Tongue Winking Eye
А, и покрай змиите научих нещо ново за зелената мамба, ама това не беше благодарение на предаването, а на кумата.

Общи условия

Активация на акаунт