💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 768
  • 924
  •   1
Отговори
# 270
Чудесно решение на цялата къща без Галена /Петър едва ли има глас в тяхното семейство/ Браво!

# 271
Ивайло просто никога няма да успее да избяга от сянката на собственото си поведение във Фермата преди години. Хората, които не са гледали няма как да знаят колко негативна беше реакцията към поведението му от зрителите и съм убедена, че много от участниците в сегашния сезон го помнят оттогава, вероятно са били дори предубедени към тях като двойка и никога не са били склонни да дадат шанс на Ивайло да покаже позитивните си качества. Такива той има, но в крайна сметка сам си е виновен за предишното фиаско и цял живот ще си сърба попарата.

# 272
  • София
Използваха момента да изгонят Христина и Ивайло. Доста силна двойка в игрите, за мен лично от фаворитите. Харесвах ги и съжалявам. Мнението ми е само на база този формат, Фермата не съм гледала.

# 273
Очевадно тоя Ивайло е непоносим , както за  зрителите , така и за двойките .Дървен философ , за всичко тай е прав , как не се замислиха и всеки един аргумент  от съквартирантите оспориха Аз му се чудя след целия този хийт ,
който се изля  основателно след участието му във Фермата  , цялата простащина и агресия  , която  демонстрира тогава , как продължава да се бута под прожекторите .Явно жена му е голямо перде .Естествено , че вотът е против него .И какво пък толкова ще загуби точно това предаване с отсъствието му .

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 22:28 от gerido

# 274
Много ще се радвам ако върнат Ивайло( по принцип не им симпатизирам много и не съм го гледала във Фермата) но , искам да видя изражението на Румен и Тихомир.

# 275
  • София
Колко пък да бяха силни в игрите Ивайло и Христина?
Ако бяха силни, щяха ли да са на дъното?

# 276
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това беше изцяло наказателен вот срещу Ивайло. Наистина най-лесният вот - изхвърлят сравнително силна двойка, а като бонус получават и спокойствие във вилата.
Ивайло каза, че си бил променил поведението след първото гласуване, защото останалите били казали, че е не знам какъв. Но реално никой от гласувалите срещу тях не каза нищо отрицателно или обидно за него. Той просто се ожесточи, защото не гласуваха за тях.

# 277
Изгубиха най-интересната двойка още в самото начало
Те трябваше да я изгубят още на първите номинации, пак им направиха жест.
Мен не ме дразнят Ивайло и Христина, но не ми се гледат едни и същи муцуни или псевдо ВИПове, аз искам да гледам обикновени хора, никому неизвестни.

Последна редакция: нд, 10 мар 2024, 22:33 от Pepina_n3

# 278
Аз си мисля, че скоро ще върнат Христина и Ивайло в предаването.

# 279
Ее, имало справедливост в този живот. Така да се радвам, че няма да го гледам Ивайло повече. Няма такова отровно нещо като злобен и интелигентен човек. Той е точно от този тип, които ще усетят кои са  най-лабилните, ще им открият слабото място и ще ги удрят там докато не ги накарат да си говорят сами. И то за собствено удоволствие, за да надуе собственото си усещане за величие. Само като му видя ехидните усмивчици настръхвам. На никого не пожелавам такъв човек за шеф или за колега, а даже и за комшия. 
Съжалявам, но аз съм от тези хора, които ако трябва да избирам между глупав и добър и умен, но злобен винаги ще избера добрия. За собствено душевно спокойствие.

# 280
  • София
На мен не са ми известни, просто повече ми допадаха от почти всички останали. Не знам колко са силни в игрите, но ми бяха интересни като двойка. Ще гледаме сега как бг мъж подвиква на жена си, или жена му е мрънкяло.

# 281
Искрено се надявам да не ги върнат. Ивайло се "храни" от това да се заяжда.

# 282
Мен не ме дразнят Ивайло и Христина, но не ми се гледат едни и същи муцуни или псевдо ВИПове, аз искам да гледам обикновени хора, никому неизвестни.

Този потребител се представи като участника Ивайло, след като приключи Фермата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 283

Този потребител се представи като участника Ивайло, след като приключи Фермата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Кой потребител се е представил като Ивайло?

Допълвам Сигурна съм, че Ивайло фермерския ще се помни по дълго в Един за друг от Йордан елизабетски

# 284
  • на село
Кой- me for president.

Общи условия

Активация на акаунт