💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 777
  • 924
  •   1
Отговори
# 315
Изгледах подкаста. Миналата седмица Кики и Емо буквално си водеха разговора, а тук имаше моменти на дълбок "въздух" и незнание какво да се пита. Жалко, поне да и бяха дали някакви опорни въпросчета, та тя да си ги допълва по време на разговора. Въртя, сука и накрая нищо приятно за гледане 🫣

# 316
  • Враца
Радвам се, че изгониха Ивайло , преди да скапе и това предаване.

Защо не харесвате Тихомир и София ? Аз гледах само един епизод и ми се сториха приятни и добри?

# 317
Изключително се разочаровах , че тия Елизабетски останаха , толкова да са ми противни и да не ги харесвам . Явна дълго ще гледам тях , Дарина и Петя .. аман !

Щеше да е хубаво шоуто изненадващо да имат седмици , в които ако дадена двойка няма получен нито един глас , тя да остава , а другата да си тръгне - ей така за шок за гостуващите там и да се разбият стратегиите на пух и прах.  Така всеки ще гласува истински , защото никой няма да знае дали е анти вот Simple Smile

# 318
  • Sofia
Радвам се, че изгониха Ивайло , преди да скапе и това предаване.

Защо не харесвате Тихомир и София ? Аз гледах само един епизод и ми се сториха приятни и добри?
И на мен ми се сториха що-годе приятни в първия епизод, но простотията в торба не седи. И в компанията на другите селяци - Румчо и жена и Йорданчо - "спортиста", бързо си пролича натюрела.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 08:41 от Crystal_Noir

# 319
  • София
Тихомир реагира зле като падат. София беше разстроена заради негова реакция в един от епизодите. Недоволства и от залозите й. Тя беше казала, че е очаквала да се държи по съвсем различен начин.

# 320
Здравейте, нова съм в тази тема, вихрят се в темата за Ергена, но нямаше как да не се включа.
Ивайло и Христина в подкаста се държаха за мен изключително злобно, много им личеше колко всъщност са обидени и колко им е гадно, Ивайло за мен въобще не успя да го прикрие.
Това за мен, което беше много любопитно е разкритието на Христина какво всъщност е настроените във вилата-постоянен рев.
Мисля, че е малко преувеличено, но все пак явно хич не е толко весело и явно двойките там влизат наистина до голяма степен заради наградата, защото чак пък толкова голям страх от отпадане защо да има .
Разбирам, че предаването трябва да е позитивно, но ако ги показват тия моменти за мен играта ще придобие съвсем друг характер и ще бъде много по интересна за зрителите.
Много ми се иска Галена и ПЕтър да спечелят.

# 321
  • София
Аз съжалявам, че отпаднаха Ивайло и Христина. Харесвах ги. Той изобщо не ме дразнеше, точно обратното. Не съм го гледала в другото предаване.

# 322
И в “Един да друг” и във “Фермата” не можех да трая Ивайло! Много ме дразнеше, чак не ми се гледаше като знам, че е там. Злоба лъха от погледа му!

# 323
За пореден път се убеждавам, че преценката ми е правилна. Още на първата игра , при влизането на участниците казах, че Румен не е стока.

Донякъде провала в играта при Ивайло и Христина беше заради нея. Не му подаваше достатъчно и не комплектова вещите правилно..

Нещо, което ми направи впечатление при Светлозар и Гергана. Той очевидно е с голямо самочуствие, принципно в това няма лошо, но забелязвам леко потисничество спрямо Гергана. На два пъти във синхроните след играта с въртенето и каза, че е ненормална, което прозвуча грозно. Подозирам, че при раздялата им заради майка му се е държал, като мамино синче, предвид че момичето се е принудило да го напусне с детето.

# 324
Моето усещане за Светозар винаги е било на кантар. Не мога да ги харесам сякаш. Уж постоянно ѝ прави комплименти, величае я, но някак преиграно и неискрено, за пред камерите. Намесата му снощи срещу Ивайло беше излишна и не на място, но явно иска победата на всяка цена. Ще видим коя ще е следващата жертва…

# 325
Не харесах поведението на Ивайло още във Фермата. За мен той няма никаква критичност към себе си. Грозно беше мнението за хората от по-малките градове, като за прости и селяни и на него и на жена му.
Ивайло, ако четеш тук наистина, поздрави на София от малкия град, но следващия път като тръгнеш да ходиш на гости да хапваш и пийваш в провинцията, си помисли прости ли са тези, които те посрещат там.

# 326
То Костинброд щото не е провинция

# 327
Ето го и подкаста на Дени с Ивайло и Христина

Светльо и Сияна са щели да ги подкрепят, според Ивайло. Може би по-късното гласуване (вече като виждат накъде отиват нещата) ги е накарало да гласуват за по-сигурната двойка, да си гарантират гласа на Данчо и Елизабет при едно евентуално бъдещо гласуване. Затова ми беше питането снощи дали могат да си решат на момента кого да подкрепят (виждайки за кого масово гласуват другите) или предварително, извън ефир си заявяват пред продукцията за коя двойка ще гласуват? Това е много важно да се знае.
да хапваш и пийваш в провинцията, си помисли прости ли са тези, които те посрещат там.
Е, не мисля, че някой обобщава. Има страхотни хора и в провинцията, и в столицата. И обратно... има ужасни хора и в провинцията, и в столицата. Хората са различни. Ивайло има достатъчно мозъчен багаж, да не слага всички под един знаменател.

# 328
Много, много искам да участвам в Един за друг, ама сме над 40 и на мъжа ми физическата подготовка е нещо като на Ванката от миналия сезон, та не искам да му го причинявам, понеже той, за разлика от другия, е доста интелигентен и уважаван в средите си Simple Smile
Но, ако бях там, никога, ама никога!!!! не бих дала гласа си за двойка, защото ми е изгодно и за да съм на страната на печелещите. За мен това е супер тъпо и пълно дъно!

# 329
ако бях там, никога, ама никога!!!! не бих дала гласа си за двойка, защото ми е изгодно и за да съм на страната на печелещите. За мен това е супер тъпо и пълно дъно!
Но... е масова практика, както виждаме вече в 5 сезона

Общи условия

Активация на акаунт