💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 731
  • 924
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Дара е стар потребител. За кой се съмняваш, Нона?

# 361
И тук "Здравейте симпатяги" или Ивайло Фермерски успя да изостри атмосферата и да вкара разкол.. На човека определено му липсва внимание щом се е разписал под коментарите на хората.. Поне да ни информира коя зодия е, да свърши и нещо полезно тук 👌🙂

# 362
  • София
И тук "Здравейте симпатяги" или Ивайло Фермерски успя да изостри атмосферата и да вкара разкол.. На човека определено му липсва внимание щом се е разписал под коментарите на хората.. Поне да ни информира коя зодия е, да свърши и нещо полезно тук 👌🙂
Успял е да вкара на тези, които са поддатливи и които не го харесват. На тези на които ни е все тая, нищо не ни е изострил и вкарал. Ама вие щом нон стоп го споменавате и въртите разговорът около него, явно сте засегнат/а по някакъв начин. Имате и интерес за зодията му...хмм..

# 363
  • софия
Ох, и другарката трябва още да поработи по пункТуацията.
Опре ли работата до поправка на правописа, конят е у ряката.

Не съм гледала "Фермата", нямам предходни впечатления от Ивайло. Имаше малки неща в отношението му към Христина, които ме дразнеха. Харесвах Христина. Като двойка ми бяха една от хармоничните и имаха нещо в междуушието, което не е трудно на фона на нивото на останалите. Щеше да ми е по-интересно, ако бяха останали.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 21:52 от zvаnchе

# 364
Доживях да ме мислят за таен агент. Joy Ако ме свързвате с Петър от сезона с Калоян, да знаете, че и тези двамата ми бяха неприятни. Joy
На мен Един за друг ми става интересно, когато отпаднат няколко двойки, а останалите се разкриват повече и лъсват отношенията помежду им.

# 365
Аз също харесвах изгонената двойка. По излъчените кадри, единствен Ивайло оцени играта с въпросите от обща култура, като много добра от психологическа гледна точка, каквато я намирах и аз. Изпитваше удоволствие от самата игра и от това как предаването може да ги надиграе.
Може би наистина не е нужно да изразява мнение по всички въпроси, без някой да му го е търсил, но това също е част от социалната игра - игра на нерви.
Аз мисля, че Светльо също си дава мнението навсякъде и той е с доста по-високо самочувствие. Разликата е, че Ивайло и Христина изглеждаха много по-хармонични, докато жената от другата двойка изглежда доста по-уплашена и неспокойна.

# 366
  • Sofia
Темата и без това върви тегаво, дали заради нивото на участниците и скуката, която лъха от екрана, но предлагам поне тук да запазим добрия тон. И преди съм писала, че Ивайло (Фермерски) не ми е любимец, не съм гледала Фермата, и не съм обременена, вадя си изводите от показаното в Един за друг. Че е провокатор, провокатор е, че няма притеснения да си изказва мнението и да си отстоява позициите - също. Че има нещо в междуушието - факт, но и често пресолваше манджата. Винаги е добре да казваш истината в очите, но е хубаво и да подбираш изразните средства, с които го правиш. Но въпреки всичко, това беше двойката с повече потенциал в сравнение с Елизабет и Йордан, за който и аз вече се обърках - спортува ли тоз чиляк или не?! До вчера обясняваше, колко тренирал и пращаше "дебелата" си жена на фитнес, а снощи пуфтеше като прегрял парен локомотив на предпоследна гара! 🙄

# 367
Понеже виждам, че живо се интересувате от подробности свързани с гласуването.
Не само тук, но в почти всички предавания се гласува предварително. Та след това по време на церемония няма как да си промениш вота. Това е разбираемо, така продукцията може да решава в каква последователност да ги викат.

Относно зодията, не знам до колко това е от значение, но съм Близнаци.

Нося на критика, както и на НЕхаресване от страна на другите.

И на кебапчета и кюфтета нося.

Двойки НЕ пиша, защото не ми се налага (ме съм част от образователната система)

Не съм и БГ-Мама, макар в днешно време това да е лесно променимо.

И от мен да знаете едно, не виждате огромна част от случващото се. Не само в това предаване, но и във всяко друго.

И понеже виждам, че няма избягване от Фермата. Ще ви кажа, че съм в чудесни отношения с всички, с които бяхме “врагове” вътре в предаването.
Изводите си ги вадете сами.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 20:04 от Здравейте Симпатяги

# 368
  • Melmak
Така или иначе двойките виждат настроенията в къщата. Беше ясно, че Ивайло е провокатор. Като трябва да се гласува, човек избира и с кого му се живее в къщата, кой е по-малкия дразнител.

Освен това в първата седмица се видя вота на къде отива. Ако имаше отпаднали, още тогава щяха да са Ивайло и Христина. Веднъж ги спасиха, после пак не се справиха… нормално е да си тръгнат.

Йордан кога го е казал това, че жена му е дебела. Изпуснала съм го.

# 369
  • Sofia
Хъм, ако това с гласуването е вярно, става доооста интересно! При това положение ми е странно гласуването на Маргарита и Крис, и донякъде това на Светослав, от които очаквах да подкрепят ИиХ!

"Здравейте симпатяги", би ми бил интересен коментарът ти по темата, ако искаш разбира се. Simple Smile

# 370
И тук сте опънали нервите - каквото предаването, такава и темата. Скандали там, спорове тук. Wink Това е само за забавление, не трябва да се взема на сериозно. Сега това насериозно го проверих (да не вземе някой да ми натрие носа) и пак не съм сигурна на кое изписване да вярвам. Stuck Out Tongue
Доволна съм, че точно тази двойка отпадна, сори ако четат, но не предизвикваха симпатии.
По въпроса кой бил селянин и кой - не, ще кажа че България не е само София. Харесвам обикновени участници, които не парадират и не преиграват. Останалото може да се гледа доволно при Гала(ако още съществува). Фалш, претенции и силикон. Това е моделът за успех.

# 371
Хъм, ако това с гласуването е вярно, става доооста интересно! При това положение ми е странно гласуването на Маргарита и Крис, и донякъде това на Светослав, от които очаквах да подкрепят ИиХ!

"Здравейте симпатяги", би ми бил интересен коментарът ти по темата, ако искаш разбира се. Simple Smile

При по-конкретен въпрос, ще дам по-конкретен отговор.

Не мога да ви кажа кой знае колко, защото не е редно да изнасям информация, но ще цитирам една фраза от любимият ми Twin Peaks : Совите не са това, което са…

Толкова за любовта и разбирателството в телевизионните формати

Морфеа, няма успешен модел, който да те бута напред. Познавам страхотни хора (жени) със силикон и ужасни такива без.

Ако едно нещо съм научил през живота си, то е, че някоя друга прочетена книжка не е навредила никому.

Има страшни “селяни” от големите градове, така че това със големия град и малките населени места е изтъркана тема.

Ако съм обидил някой тук, без да искам, моля да ми прости. А пък, ако е било нарочно, го е заслужил
😉

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 20:15 от Здравейте Симпатяги

# 372
  • Sofia
Това за совите е ясно! Не съм и очаквала друго. Simple Smile Ще перифразирам: изненада ли те гласуването на Крис и донякъде, това на Светльо? За Галина и Петър е ясно, и не се дължи само общата стая.
Допълвам. Под "селяния", разбирам модел на поведение, а не местонахождение.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 20:23 от Crystal_Noir

# 373
Не знам защо всички се превъзнасят колко силна двойка са били Ивайло и Христина. Показаха го и на игрите. Иначе нямаше два пъти да са пред телевизора.
Факт е обаче, че имаше други по-спешни за тръгване:
- Елизабет и Йордан - тя е елементарна, а той селски бек, който грам не уважава жена си, а тя горката го гледа с такъв влюбен поглед все едно е Брад Пит.
-Йоана и Румен - другия селски бек, който се мисли за много забавен. Жена му е една идея по-добре, но гледайки какъв партньор си е избрала, не е много далече от него.
-Денис и Дарина - милички, скромни, добрички, но са ми безлични. Добре се справят на игрите и за това заслужават да останат още, но нека не е за дълго 😃

Честно казано нямам двойка-фаворит. Харесвам само Галена (Петър ми е муден). Тя е толкова чиста, сърдечна, истинска. В играта за двойки сякаш повече се раздаде, от колкото ако тяхната двойка играеше. И въпреки, че всички бяха против Ивайло и Христина, те не се отказаха да ги подкрепят.

# 374
Дара е стар потребител. За кого се съмняваш, Нона?
Дана от фермер търси жена, една от кандидатките на Петър и същата Дана от Фермата. В темата за фермата беше казала, че е тя или поне така я спрягаха. Да не греша но разказваше неща от кухнята на фермата.
Дана от "Фермер търси жена" и "Фермата" (дето само викаше "Ангелее...") беше с друг никнейм във форума, Blue... нещо си.
Скрит текст:
Благодарение на него и друг участник, Фермата беше натоварваща и трудна за гледане
Това обаче си е твое мнение, изказвай го като свое, а не като общоприето. На мен пък ми беше много приятно да гледам Фермата.

Общи условия

Активация на акаунт