💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 691
  • 924
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Не казвам, че Ивайло е тъп, но не е редно да се изхожда само от тази игра. Въпросите бяха елементарни на ниво “6-ти клас”. Това, че другите бяха прости, не го прави него гений. Знанията му, базирайки се на тази игра, бих определила като на средностатистически грамотен човек. Просто нивото там е ниско и той изпъква.

В царството на слепите едноокият е цар. Grinning

# 466
  • Sunshine state
Аз лично останах втрещена от 'знанията' по химия на отпадналия фармацевт Емо май беше, но тогава нямаше как да коментирам. То хубаво се панираш, но той според мен си нямаше и хабер.

# 467
Правите ли разлика между търговски представител и фармацевт, медицинско лице?

# 468
  • Sunshine state
Хич не съм и разбрала, че е търговски представител, защото съм останала с впечатлението, че е фармацевт. Не съм права значи.

# 469
Емо продава хапчета на аптеки. Далеч е от фармацевт. За такава специалност се учи с години. Дали продава хапчета, кисело мляко, безалкохолно… все тая.

# 470
Не мога да ги оправдая. Петя лично призна, че е прочела Пипи Дългото чорапче и дотам е спряла. Ако имаше нещо между ушите щеше да си премълчи този факт, а тя си го изпляска най-спокойно. Или Михаела, която колебливо заяви, че водата ври на 30 градуса. Вече не помня всички изцепки. Бих оправдала Ивайло, който посочи синьо, зелено и червено като основни цветове, защото това са основните цветове в адитивното смесване на цветовете.

# 471
  • Sunshine state
А, Петя ми е една от най-неприятните там. Абсолютна лигла. Мъжът й пък не мога да го приема сериозно - като изтривалка й е буквално.

# 472
  • Melmak
Много искам да дойде следващия епизод, за да се размърда темата в друга посока и да забравим за Ивайло.

В темата със спойлерите имаше спомената коя двойка не печели със сигурност, видели са ги навън, докато още текат снимките.

Като цяло следващите дразнители ще са Тънкивеждов и Румен. Не знам кой ми е по-неприятен.

# 473
Със сигурност Румен ми е по-неприятен от Ивайло Сървайвърски. Даже искам той да е следващия напуснал.

# 474
  • Sofia
На мен също Румен ми е по-неприятният от двамата. Не, че Ивайло (Тънковеждов) е китка, но поне се справя в игрите, за разлика от Бека, който на всичкото отгоре се пъне да е забавен. Йордан "фитнеса" му диша във врата, а Ивайло заема почетното трето място в негативната ми класация.

# 475
В моята класация Ивайло даже е на четвърто място заради Тихомир, който е готов на всичко, за да победи. Много ненужно и грозно мачка София.

# 476
  • на село
А Тихомир не е такъв човек, в тяхната двойка Софи е инициатор, той и ходи по акъла Grinning

# 477
Винаги е недоволен от залозите и представянето й. Видяхме я и разплакана.

# 478
Имам аз една мечта- след игрите тази седмица Румен, Данчо и Тишо подръка с жените си дружно да излизат. Ужасни са и мисля неприятни за гледане не само от мен.

# 479
Тенденция напоследък е мързеливи, некадърни и нереализирани професионално мъже да разчитат, че ще направят грандиозен имидж, държейки се брутално и безпардонно с по-слаби от тях.. А каква по-подходяща сцена за това от реалити форматите. Запаметили 10 банални клишета от рода на "ако живота ти поднесе лимони.." "имам пари, угаждам си" и прочее ФБ мъдрости, те блесват на мига с "остър ум" и "интелект" Иронизирайки, демонстрирайки превъзходство дърдорковци, без професия и реализация в живота. Тези "герои" получават възхищение от хора, за които да бъдеш лукав, циник, постоянно търсещ внимание, демонстриращ превъзходство и незачитащ чуждото достойнство, са страхотни качества.
За всеки случай прави впечатление, че Ивайло и в този формат си избра доста невзрачен противник като Румен, а не примерно Кристиян 🤔

Кетфиш, замисляш ли се, че с написаното реално не си много по-различен/а от това, в което ме обвиняваш?

Относно това защо съм “избрал” румен, а не Кристиян, ами много просто е, не съм го избирал. Той сам се избра, като си позволи да използва епитети по мой адрес. Бих бил много любопитен да разбера как би реагирал/а ти, ако човек като румен използва по твой адрес фразата “да беше к*р да ти го набия…”

Колко много неща не сте видели…

Понеже всички много обичате да правите препратки с Фермата.

Да ви дам малко информация и от там, като съм тръгнал да се “обяснявам”

Там не беше показана частта на Ваня.

Аз съм човек с много трески за дялане.

Но само луд или глупав човек може да си помисли, че ще се захвана с някой просто ей така.

Уважавам чуждото мнение. Даже доста се забавлявам като чета коментарите тук.

Съвсем скоро ще направя подкаст със много интересни истории за вилата на “любовта”

Общи условия

Активация на акаунт