💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 638
  • 924
  •   1
Отговори
# 480
  • До морето
Кой е Кристиян? 🙄
То половината предаване мина, аз още не ги знам всички.

Оф, видях от анкетата. А се пиша от интелигентните, уж.....

# 481
Полицая с малко грубата и не женствена жена, също полицайка.

Кой е Кристиян? 🙄

# 482
  • До морето
Полицая с малко грубата и не женствена жена, също полицайка.

Кой е Кристиян? 🙄

Благодаря. Видях в анкетата 😀
А Кристиян е някакъв пример за труден съперник ли?!  Не ми се е откроил с особено остър ум, май.

# 483
Не, Крис е най-едрият там. 1,92см Може би се има предвид, че на него не би скачал. 😁 Пълни глупости се пишат вече. Оставете ги хората да си живеят, показали са във формата каквото са могли.

# 484
Понеже не дъвкахме темата достатъчно... Отношенията между Ивайло и Румбата накратко:
Satisfied

# 485
Скрит текст:
Тенденция напоследък е мързеливи, некадърни и нереализирани професионално мъже да разчитат, че ще направят грандиозен имидж, държейки се брутално и безпардонно с по-слаби от тях.. А каква по-подходяща сцена за това от реалити форматите. Запаметили 10 банални клишета от рода на "ако живота ти поднесе лимони.." "имам пари, угаждам си" и прочее ФБ мъдрости, те блесват на мига с "остър ум" и "интелект" Иронизирайки, демонстрирайки превъзходство дърдорковци, без професия и реализация в живота. Тези "герои" получават възхищение от хора, за които да бъдеш лукав, циник, постоянно търсещ внимание, демонстриращ превъзходство и незачитащ чуждото достойнство, са страхотни качества.
За всеки случай прави впечатление, че Ивайло и в този формат си избра доста невзрачен противник като Румен, а не примерно Кристиян 🤔

Кетфиш, замисляш ли се, че с написаното реално не си много по-различен/а от това, в което ме обвиняваш?

Относно това защо съм “избрал” румен, а не Кристиян, ами много просто е, не съм го избирал. Той сам се избра, като си позволи да използва епитети по мой адрес. Бих бил много любопитен да разбера как би реагирал/а ти, ако човек като румен използва по твой адрес фразата “да беше к*р да ти го набия…”

Колко много неща не сте видели…

Понеже всички много обичате да правите препратки с Фермата.

Да ви дам малко информация и от там, като съм тръгнал да се “обяснявам”

Там не беше показана частта на Ваня.

Аз съм човек с много трески за дялане.

Но само луд или глупав човек може да си помисли, че ще се захвана с някой просто ей така.

Скрит текст:
Уважавам чуждото мнение. Даже доста се забавлявам като чета коментарите тук.

Съвсем скоро ще направя подкаст със много интересни истории за вилата на “любовта”

Леле, помислих си го

# 486
  • Sofia
София ли беше тази с амбициите да става ИнфлуенЦърка?

# 487
Гледам Играта с колелото.
На табелките  пише "Тест за бременност след почивка във Париж", "Раждането на Дари",  "Разделени на остров (само липсва кой)" е как да не намериш твоите листчета, макар и горе. Един вид излиза, че е лесна игра, почти всяка двойка си намира листчетата без грешки, 5 от 5.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 08:08 от Pepina_n3

# 488
  • София
София и Тихомир имат отдавна ютюб канал, така че сигурно друга е казала, че сега иска да започне.

Пепин, всички листчета бяха със събития от техния живот. Въпросът беше кои от тях мъжът намира за най-важни. 3 от 5 беше елементарно - дете, сватба, дом и готово. Ако беше 4 или 5 съвпадения, щеше да има изгорели и на тази част. Искали са да вдигнат процента двойки, които да вземат залога.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 08:18 от Niya-

# 489
  • Sofia
"Браво" на Софийчето и Тишко, тогава. Не мога да разбера, как е възможно семпли, скучни и нищо предлагащи хора се бутат да стават известни? Те рекламодателите и последователите, са прости, така ще да е. Simple Smile

# 490
  • Дубай
София си има последователи в тик тока и преди реалитито, както и youtube chanel,едва ли е тя тази, която иска да навлиза в соц.мрежи.

# 491
  • София
А с какво ги занимава тези последователи в тези канали? Рецепти ли показва, грим ли,  вицове ли им разказва...? Нещо не разбирам и както е казала Кристалчето, са толкова семпли и скучни, че "последователите им", звучи смешно и странно..

# 492
  • Дубай
Точно с домашна рутина занимава последователите си, не и лошо съдържанието междудругото,даже смятам, че и се получава.

# 493
  • Melmak
Е, какво значение има дали за нас са скучни? Има инфлуенсъри, които вече 7-8 години едно и също качват, ама пак гледаемостта е огромна.

Работила съм в агенция за дигитален маркетинг, имали сме кампании с инфлуенсъри, нещата се случват доста лесно и хонорари взимат и не само тези с най-много последователи. Напълно възможно е и такива по-скучни хора да развиват канали. Особено ако показват рутини и деца, направо е бинго.

# 494
  • София
Благодаря ви, започнах да се замислям... Дали и аз да не си направя един канал и да си печеля докато бъркам боб и се гримирам, може да снимам и децата как отиват на училище и други преинтересни рутини.Щом те могат и аз ще мога, даже и вицове ще пускам..знам много. Щом има ниша, ще се намърдам и аз 😄

Общи условия

Активация на акаунт