💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 625
  • 924
  •   1
Отговори
# 555
Потресена съм!  Потресена съм от липсата на всякакъв срам от простота и плиткоумие! Хора без никакъв умствен багаж ми се хилят нагло от екрана-дано това не е България!

# 556
А и той е на 37 години все пак, не е на 18 -20.

# 557
  • Sofia
Ще попиеш, ако си любознателен, в противен случай и три пъти света да обиколиш, все тая! Елизабетка горката и онзи нейничкият "спортиста" къртят, няма да се изненадам, ако не знаят как се пише това, което са завършили - виСшо, бе виСшо!

# 558
  • София
А и той е на 37 години все пак, не е на 18 -20.
Нищо не пречи и на 57 да си тъп и ограничен...
Дилян със сигурност има други предимства, но засега не се сещам какви 🤪 Всъщност може би е по-сръчен и ловък от останалите, понеже е жонгльор, ако има игра за ловкост, ще видим..

# 559
Признавам ,че за гранатата се учудих ..
Аз също бих казала ананас , тъй като гранатите са с разни квадрати отгоре , смисъл имат релеф , както е самия ананас .
Сега , вярно е , че са малки и във формата на лимон , ама лимона не е с релеф ..
Така че по-скоро се плеснах за главата , когато на втория опит каза нар ..
то пък чак толкова да не знаеш някои неща ,странно ми е..

Иначе имаше въпроси , които и аз не знаех , признавам си , но пък тук играта е в пъти по-лесна , особено пък , че имат 4 възможни отговора от които да избират , а на предходната - не . Ами излагат се хората .

# 560
Тази игра беше супер лесна, имаха време да помислят, нямаше бомба, атаки от други и най-важното два шанса да са +. Аз за картофа бях в ступор 😐 Аз също не пия, но знаех отговора... Извинението не беше сериозно!

Дилян, ох, този човек защо се хили на всичко 🤦‍♀️

# 561
Не знаят какво е приклад?! Свързвали гранатата с ананас и нар?! В абсолютен потрес съм! С
Както и много други неща. Аз гледам със закъснение сега, още съм на 20.40 ч. И попадам на отговора на Ивайло Скубивеждов "Русия, Украйна и Молдова са супер бедни и произвеждат само картофи, нищо друго", смятай колко трябва да си глупав, за да кажеш такова нещо и то с такава категоричност. Най-малкото Украйна беше житницата на целия СССР (и изнася пшеница в момента за Европа, Африка и къде ли не), Русия са ненадминати при млечните продукти, далеч не е само водката. Най-малкото заради огромната територия, на Ивайло трябва да му хрумне, че Русия би трябвало да отглежда и други работи, освен картофи! Мъка, мъка...

# 562
pomegranate.
Точно нар си е.Тук продукцията се изложи.

# 563
  • на село
Е то на гранатите казват и лимонки Grinning

Обаче  и моите не знаят какво е приклад, не им дадох четири отговора, но все пак.
Друго не съм питала,че и половината въпроси изпуснах, но каквото такова.

# 564
  • До морето
Нищо смешно не видях в Михаела този епизод аз. Хем е проста, без извинение, хем със самочувствие. Не й спря балалайката. И накрая вика на мъжа си Абе, пиле, поне да бяхме взели играта..... се едно той й е виновен.

Петя пък не била ходила в Индия, затова не знаела. Ние щото всички таман от там се върнахме, та затова знаем.

Аз си признавам, че имаше 1 или 2 въпроса, на които, ако нямаше отговори не бих могла да се сетя. За Формула 1 примерно без отговори нямаше да кажа Ферстапен.

# 565
  • До сърцето...
Признавам ,че за гранатата се учудих ..
Така че по-скоро се плеснах за главата , когато на втория опит каза нар ..

Ако знае чужди езици, може и това да я е подвело. "Нар" на руски е "гранат". Или просто да го е чувала някъде.

# 566
В ступор съм от "познанията" на двойките. Поразена и безмълвна.Има пак ли бяха в стрес и под напрежение, че не можаха да отговорят на толкова лесни въпроси. Излагацията е пълна.
Има разлика между граната и лимонка.Гранатата е малко по голяма от юмрук и релефна, а лимонката е колкото топка за тенис и гладка повърхност.

# 567
  • София
Отчайващо ниво, странно ми беше и как половината мъже дори не дадоха шанс на жените да се изцапат.
Дилян може би си мисли, че е сладко това хихикане, но на мен ми е много нелепо. Като някой малоумен.

# 568
Ми аз съм мъж и то на възраст хем и пак за гранатата се сетих за нар първо (pomegranate) пък и самите зрънца някак ги свързах със шрапнели. А въпроса за Брус Лий беше с грешка - неговия стил е Джийт Кун До, а не Винг Чун.

# 569
И мен мъжът ми ме пита знам ли, аз му казах-  Ако знаеш колко партизански книги съм прочела, няма да ми задаваш този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт