💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 636
  • 924
  •   1
Отговори
# 600
  • Melmak
Отново потрес. Наистина седях на нокти и се ядосвах на всеки тъп отговор. Играта беше много лесна, юристите .. жал ми е за тях. Не знам как се раздават дипломи на такива хора.

Петя и Дудко … отново трагедия. Не знам наистина как успяват да ходят по улицата в права линия. Между ушите е яко вакуум.

Някои мъже бяха прекалено пасивни с бутона като Петър. На подобна игра трябва да се натиска всеки път, за да успееш поне няколко пъти да си пръв. Ама ако жена ти е Петя, по-добре да си седиш мирен.

# 601
  • София
Интересно ми беше как ще се представят и като цяло на игрите с въпросите и ние можем да участваме. Научих две нови неща, не знаех "ботор" и  "патока", познати са ми "кютюк" и "пърцуца", въпреки че и тях не съм чувала някой да използва в ежедневието си, само на шега.

# 602
  • София
Много обичам куизове, но тези в предаването трябва да ги забранят, мъчат участниците, водещата и най-вече нас..Weary  Да си продължават с другите игри в басейн, на кула, на полето и да не ги питат нищо. То и за тези игри трябват стратегии и акъл, но да речем, че има и голяма доза късмет.
Аз не бях чувала "шурикен", другите ги знаех, а на някои щях да отговоря правилно по метода на изключването..
Имам усещането, че мъжете ще се справят по-добре на женските въпроси, даже и Дилян Laughing

НелиСА, да не би да си видяла някой участник? Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 14:52 от elix

# 603
Играта беше потресаваща, но може ли да обърнем внимание на всъщност изключително подходящата ко-водеща. Не знам в началото защо такъв хейт се хвърли върху нея, но към този момент я усещам много на място и голямо разнообразие от това Емо постоянно да е в кадър.

# 604
  • До морето
Аз бях от тези дето й дадоха кредит на доверие на Марчето и тя го оправда. Абсолютно в свои води се чувства, все едно тя е титулярен водещ.

Нещо друго трябва да им признаем на тазгодишните ни плиткоумни участници - Залагат смело!
Като се сетя миналата година Санчопансови с техните мижави залози от 600-800 лв. и пак ме хваща бяс.

# 605
  • София-Младост
Още се снима предаването.
На Тихомир чест му прави, че не натискаше, или може би не успя, след като натрупаха 12 точки.
Трудно е да дадат голям залог, предвид, че нямат представа дали ще са първи с натискането на бутона. Дори  ида са сигурни, че жената знае отговора.
От друга страна с натискането нямаха равни шансове, но нали затова  е игра. 

# 606
Какво значи да са нямали равни шансове,трябваше само да не са толкова бавни. Обаче някои мъже дори не правеха опит за бутона, - онзи с брадата, перничанина, Делян и Петър се сетиха до участват чак след като минаха половината от въпросите

# 607
Няма вакуум в природата, сега ще се появи друг дразнител..Да видим кой.

Аз залагам на Румен, Маргото и София,че ще дразнят другите.

# 608
  • Свищов
pomegranate.
Точно нар си е.Тук продукцията се изложи.
Сега го гледам и понеже знам етимологията на думата се зачудих защо това не е верен отговор.

# 609
  • София
Няма вакуум в природата, сега ще се появи друг дразнител..Да видим кой.

Аз залагам на Румен, Маргото и София,че ще дразнят другите.
Съгласна. Може и Ивайло да се намърда между тях, избухлив е, засега само с/у жена си, но може и да разшири периметъра.

Играта беше потресаваща, но може ли да обърнем внимание на всъщност изключително подходящата ко-водеща. Не знам в началото защо такъв хейт се хвърли върху нея, но към този момент я усещам много на място и голямо разнообразие от това Емо постоянно да е в кадър.

Мария се справя много добре. Може би, защото е леко е омръзнала на хората и са били по-скептични, но определено добре се вписва.
Скрит текст:
Междудругото ми е комшийка и чат-пат я виждам по улицата и се поздравяваме. Ако пак я видя скоро, ще я поздравя от фен-групата на предаването в Бг-мамата Smiley

# 610
Скрит текст:
Чак сега ми се изясни "картинката". 😊 Изгониха Ивайло и започнаха с въпросите, участниците се успокоиха, че са сред себеподобни и могат да се излагат на воля, без да има кой да им се подиграва. 😁 О свещена простота

Става все по-хубаво!
Аз не мога да бъда изгонен, просто едно от нещата, с които не мога да се примиря е тъпотата. А там изобилства от нея.
Мен ме обвиняваха, че съм играел на всяка цена в предишната викторина, а как да им обясня, че отвън имам деца, които ще ме гледат. Как да ги накарам да учат след това, ако аз съм тъп на тарамбука?

Става все по-хубаво 🤣
Съгласна съм, с изключение на болднатото. 😊 Хубаво е да признаваме фактите, дори когато резултатът не ни харесва. А фактите са, че Ивайло и Хриси са втората изгонена двойка от Един за друг. Аз лично бих се гордяла, ако съм отлъчена от едно толкова простовато и елементарно стадо.

Принципно написаното е вярно, но Ние си бяхме опаковали багажа, още след втората игра. Нямаше какво да правим сред тези хора.
Сега като гледам играта с въпроси от снощи и получавам дежавю. 🤣
pomegranate.
Точно нар си е.Тук продукцията се изложи.
Сега го гледам и понеже знам етимологията на думата се зачудих защо това не е верен отговор.

защото етимологията на думата няма връзка с прякора “лимонка”. Наричат  ръчната граната така заради формата, прилича на лимон. Не съм 100% сигурен, но мисля, че само ние в България използваме това сравнение.

Още се снима предаването.

Дали?😏

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 18:41 от Здравейте Симпатяги

# 611
  • Свищов
И аз така предположих, което обаче според мен не прави отговора нар грешен, защото на практика не е.

# 612
Скучна игра.
Освен това беше за двойки, не изпитание за жените както е по регламент и не е същото.
Някои бяха само зрители.
Тази вечер ще е по-интересно за разпределението на бюджета.
Дано Дарина послуша Денис и заложи всичко, наистина смисълът е да има малко състезателен и хазартен елемент в предаването. Както каза Мария залог и игри са свързани.
Доста ниско ниво тази година.
Дидко Дудката май бъркаше с фехтовка.
Галена и Петър са симпатична двойка, но май няма да ги бива на игри с въпроси.
Гергана и Светльо също са симпатични. Дано тези две двойки се задържат по-дълго.
Ивана и Иво също са силна двойка, но не толкова силен е синхонът между тях и си личи.
Харесвам много и Марги и Крис бързо се справят и борбено.
Мишето и Венци са симпатични, но не са от най-справящите се.
Надявам се да отпадне някой от Йоана и Румен, София и Тишо или Ели и Данчо - доста дразнещи и изкуствени двойки.

# 613
  • Melmak
Ох, Ивайло, някаква мания ли имаш да се самоизтъкваш?
Много се радвам, че вече не си на екран, като те видя из yt съзнателно мога да те избягвам.

Глупави участници има, но предпочитам тях пред злобата и комплексите. Аман! Все ти знаеш най-много, все другите такива, онакива… Дънинг-Крюгер отвсякъде!

# 614
Е и мен ме е яд, хубав залог беше дала Гергана, буквално бяха на косъм.

Този Крис в лице ми е 1:1 с Бачорски.

Общи условия

Активация на акаунт