💕ЕДИН ЗА ДРУГ 💖 Сезон 5 (Тема 2)

• 55 682
  • 924
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
Все повече се убеждавам, че Софийчето и Тишко са новите Санка и Иванушка! Чичо Скрудж! Тези двамцата се надпреварват, кой да е по-стиснат и по-дребнав. Не харесвам такива дребни душици. Ай сакън да не се минат, стотинка да е, аванта да е! За тях с пълна сила важи вицът за най-големия страх на българина - да не настине и да не се мине! Румчо ми е другият неприятник- елементарен, като бански чехъл, куха хралупа с една единствена мисъл - да се докопа до ракията и салатата!

# 676
  • София
1ва причина е да спестява, както прави Светослав.
2рата причина е да си има фонд "И аз съм човек" и да си ги харчи за негови нужди-хазарт, жени и други зависимости.
Не е фиксиран доходът на Светослав, защото той е брокер, мисля, че и онзи със сините очи беше такъв, мъжът на украинката и затова са плаващи доходите им..Но плават във високите граници..

# 677
Добре какво работят Петя и Делян че толкова много имат за харчене, даже и само на егзотични пътувания ходят (ако добре разбрах)? Наистина съм учудена как така гордо си парадират че са без образование. Те даже не сложиха нищо ниту за образованието на децата им.

Делян е фотограф, снима сина ми миналата година за една модна агенция, но не знам да е собственик на същата. Не знам дали,ако напиша коя е няма да се счете за реклама. Иначе е много мило момче. Забавно глуповат Simple Smile
Иначе по темата, нямам любимци, скучни двойки, коментарите в темата са ми по-забавни. Страшно много позират, сигурна съм, че повечето са много различни в реала.Определено не ми харесват Михаела и Венци, Йоана и Румен.

# 678
Надявам се Дарина и Денис да се спасят утре. Не са най-интересните участници, но им симпатизирам.  Искам  да си кажем чао с Румен и съпруга 😎

# 679
  • Melmak
Утрешната игра има ли пак въпроси? Отговарят на въпроси, докато пипат гадости ли? Каква е идеята на самата игра?

Много двойки ще изгорят утре и няма да се справят, според мен. Повечето жени ги е гнус и страх от мишки, змии, хлебарки и подобни.

# 680
  • София
Най-фалшиви са полицаите, ама дали ще им лъсне семейната история е друг въпрос…

# 681
Според мен имат последователности на цветове, които трябва да запомнят. От промото на следващия епизод, това правиха Петър и Галена.

# 682
  • Melmak
Най-фалшиви са полицаите, ама дали ще им лъсне семейната история е друг въпрос…

Има нещо сладко в полицаите, но май само привидно. Изглежда да се обичат, но явно са непораснали деца. Хубава двойка са на външен вид.

В играта с местенето на покъщнина Крис призна, че никога не се е местил. Живее си явно в къщата на техните. От там и сметки, едно, друго…

# 683
  • София, България
2рата причина е да си има фонд "И аз съм човек" и да си ги харчи за негови нужди-хазарт, жени и други зависимости.
Не е фиксиран доходът на Светослав, защото той е брокер, мисля, че и онзи със сините очи беше такъв, мъжът на украинката и затова са плаващи доходите им..Но плават във високите граници..

Факт е, че тя ми изглежда като човек, който би ошушкала всичко до стотинка. Но на мен не би ми било приятно да знам, че мъжът ми съзнателно крие доходите си (не го е потвърдил, така ми прозвуча от ехидното ”тя не знае колко пари изкарвам”).
Може би , защото не бих изхарчила всичко и смятам за абсолютно нормално той да си има пари за него си. Сигурно всеки мъж ако си има жена като Сияна ще има нужда от отчаяни мерки, за да спестява Joy

# 684
  • София
Утрешната игра има ли пак въпроси? Отговарят на въпроси, докато пипат гадости ли? Каква е идеята на самата игра?

Много двойки ще изгорят утре и няма да се справят, според мен. Повечето жени ги е гнус и страх от мишки, змии, хлебарки и подобни.
Пак нещо като мултитаскинг,да отговарят на въпроси, докато пипат мишки и змии. Т.е. да се абстрахират от едното, а те май ще се абстрахират от въпросите 😆

Purple_Peanut, така е, но ако Светослав си ги спестява и в даден момент я изненада със скъпа покупка..къща или кола, тя ще бъде супер доволна, че ги е скрил от нея и не са похарчени за обувки и парцалки..

# 685
Добре какво работят Петя и Делян
Дилян, Дилян Wink

Добродушко е той. Колкото и да е необразован и ограничен... все си мисля, че не е човек, който да те напряга. Докато Румен... селският бек, мале, мале... да не ти е в къщата.
А на Ивайло явно му прави супер кеф да злепоставя жена му в национален ефир непрекъснато. Той бил спец по финансите, тя по харчовете... Как ли не я нарежда и унижава пред всички, глупак...

Дилян, Дилян... Wink

Да видим като какъв ще се пенсионира след време Grinning

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 00:46 от diziler

# 686
  • Melmak
Определено Румен бие по точки други дразнители. Не подкрепям Дилян и Петя, но са за предпочитане пред Румен. Просто няма такъв простак. Дилян все едно е на 17, не на 37. Добричък е, наивен ми се вижда, емоционален. Дори лигав, но някак ми напомня на малко животинче и буди умиление в мен. 😆

# 687
  • UK
Аз останах с впечатление, че и Светослав, и Светозар са брокери. Честно казано, на мен би ми станало страшно обидно, ако половинката ми има втори, таен бюджет. Но като я гледам Сияна каква голяма, бяла птица е....

Дарина и Денис според мен са доста скромни и тихи, отнема им време да се отпуснат и от там идват много от проблемите им с представянето до момента. Може да са малко по-наивни и глупавички в представянето си засега, но са ми малко по-симпатични, най-малкото защото не се излагат със самочувствие без покритие като Петя и Дилян или Сияна, или Михаела и Венци.

Маргото и Крис, язък им за почивките, на които уж ходят. Общата култура на Маргото е тотал щета, както си личи не само в игрите, но и в синхроните.

Тихомир е такъв смотан мъж, да не ти е в къщата. Не е тъп, ама ми са супер грозни отношението му към София, дребнавостта и стиснатостта.

# 688
  • София
Тъпа игра. Само трима си взеха залога. Дилян, Данчо и Светльо (на Сиси).
Дарина и Денис засега са на пангара, ама дано се спасят. Дано днес в играта по двойки на последно място да са Тишо или Румен. Хвани единия, удари другия!
Много странно разпределение на бюджетите, ама аз логика в тези двойки се отказах да търся. Доста посредствен каст тази година.

# 689

Факт е, че тя ми изглежда като човек, който би ошушкала всичко до стотинка. Но на мен не би ми било приятно да знам, че мъжът ми съзнателно крие доходите си (не го е потвърдил, така ми прозвуча от ехидното ”тя не знае колко пари изкарвам”).
Може би , защото не бих изхарчила всичко и смятам за абсолютно нормално той да си има пари за него си. Сигурно всеки мъж ако си има жена като Сияна ще има нужда от отчаяни мерки, за да спестява Joy
Снощи Светли каза,че тя харчи по-често ,но малки суми докато той излиза рядко но пръска повече от нея. Та не съм сигурна, че точно заради нея "си крие парите" Grinning
Аз ги разбирам защото и вкъщи сме така -аз всеки ден пръскам пари за ежедневни   дребни неща,но са малки суми. Мъжа ми
като излезе хилядарка не му мърда.

Общи условия

Активация на акаунт